2016. május 29., vasárnap

Gyorskeresés

Retro11 blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • Leszokóban...

  Úgy terveztem, hogy abbahagyom a gyűjtögetést... Bírtam is megközelítőleg két és fél hónapig.. Aztán ez történt..

  Azt gondolom, nincs még vége..

  Blogbejegyzés 1 hete 8

 • Készülődünk..

  Megérkeztek a videokártyák is.. Jó egészségnek és állapotnak örvendenek, bár egy wellness rájuk fér a nagy csata előtt.. Viszont valamivel nem számoltam, így igencsak csúszni fog az írás.. A tápegység (Chieftec A135 650W) nem lesz elegendő a teszthez, így keresnem kell erre a célra megfelelőt. Persze, hogy ne legyen olyan egyszerű, a tartalék Skulltrail 2 nem hajlandó indulni a Xeon E5450-el és a Skulltrail 1-ben használatban levő FB-DIMM-ekkel.

  Egyelőre ennyi, keresem a megoldást.

  Blogbejegyzés 4 hónapja 12

 • Csomagot kaptam...

  Eljött ez a nap is.. Végre ideért őfelsége a nagy vízen túlról.. Tesztelésre felbontott, újként árulták, valóban új szaga van. Használatnak nyoma sincs, összes létező tartozékával. Ezzel ő lett a harmadik és egyben utolsó a flottában. Az egyikőjük hosszú, hősies küzdelem után, de feladta a harcot.. Nem színezem, user hiba miatt, ( amit nem részleteznék a későbbiekben sem :P ) kényszerült az örök szilíciummezőkre távozni.

  Azt mondta, idén már csak pihenni szeretne.. Ezen kép elkészültére azért engedélyt kaptam..

  Sikerült beújítani néhány dobozos VGA ritkaságot (3-way SLI), ami korban passzol is, így a lustaságomon kívül más akadálya nem lesz, hogy megszülessen az írás.

  Ps: Boldog új évet kívánok minden fórumtársamnak!

  Blogbejegyzés 5 hónapja 10

 • Igényfelmérés!?

  Sziasztok!

  Általában csak olvasgatni szoktam itt a PH!-n, de gondoltam publikálok egy-két "throwback like" tesztet, amennyiben igény volna rá és szívesen látnátok. Na de mit is jelent ez, jöhet a kérdés. Nos, hogy ne bővítsem a tucattermékekről készült tesztek sorát, így gyűjtői mivoltom legékesebb gyümölcseit állítanám hadrendbe, mint például: - FX5800U, 6600X2, 6800U, 7800GTX és ezek ellenfelei AMD (Pardon) ATI oldalon, illetve volna még egy érdekes FSC átalakítás is a tarsolyban.

  Te, aki ezen sorokat olvasod, amennyiben szeretnéd, hogy ezen tesztek megszülessenek, kérlek jelezd azt, akár egy rövid beböfögés erejéig. Akár.

  Üdvözlettel,
  Retro11

  Blogbejegyzés 1 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.