2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hogyan tovább?

    Tanácsot szeretnék kérni tőletek!

    Jelenleg az Óbudai Egyetem mérnök infó esti szakára járok és mellette Budapesten dolgozom. Mostanra már szinte semmi szabadidőm nem maradt, hétvégén se nagyon, örülök, ha a hobbijaimra egy kis időt tudok szakítani, hogy mégse csavarodjak azért be.

    A problémám az, hogy nem vagyok benne biztos, hogy érdemes folytatni az egyetemet. A harmadik félévemben vagyok. A jelenlegi problémám az iskolával az, hogy sorra szegik meg a TVSZ-t, lekezelően beszélnek sokan fentről a diákokkal. Volt egy konkrét problémám az előző félév vizsgaidőszakában, hogy egy adott tárgyból nem tudtam elmenni vizsgázni, teli voltak a vizsgaalkalmak és tipikusan az utolsó pillanatokban szabadult fel 1-2 hely, de a lényeg, hogy nem tudtam elmenni vizsgázni. Keveselltem a vizsgaalkalmakat és azt, hogy aránytalanul vannak az időpontok. A TVSZ-ben találtam is erre vonatkozó pontokat, nem tartották be. Erre hivatkozva írtam dékánnak kérelmet, hogy 3. tárgyfelvételért ne kelljen kiperkálnom a 15k-t. Három hónap alatt válaszra sem méltatott (akkor csak dísznek van a posztján?), aztán a TO javaslatára írtam a dékán-helyettesnek.

    Folytatás...

    raczger 11 éve 120

  • Zúzmarába burkolódzott a táj

    Teljes méretben itt letölthetitek (90mb, 28837x5187).

    Ez az első ilyen nagy panorámakép amit csináltam, photoshop jó sokáig elbíbelődött vele, C meghajtótól ideiglenesen 15 gigát el is vett magának :)

    raczger 11 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.