2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Naplemente

    raczger 14 éve 0

  • MTA Racing - Euroring képek

    Tegnap az Euroringen volt egy amatőr MAGYAR TIME Attack, ahol három külön kategóriában az idő ellen harcoltak.



    Az összes kép itt megtekinthető.
    És még három bónuszvideó:
    [link]
    [link]
    [link]

    raczger 14 éve 2

  • Esőzés

    Tahitótfalu és Dunabogdány között, a főút mentél lévő halastó gátja az éjjel átszakadt és kiöntött a 11-es főútra, és 2km-es szakaszon elárasztotta az utat, illetve hordalékot vitt is vitt rá. Jelenleg le van zárva, több autó is bent rekedt a vízben mikor megpróbáltak átkelni rajta.
    A képeken látható autó valószínűleg későn vehette észre az útzár táblát (egy S kanyar után van), árokba hajtott és felborult.
    Ezen kívül Tahitótfaluban egy patak kiöntött, ami több pincét is elárasztott, tűzoltók szivattyúzták ki onnan a vizet és sarat, hordalékot vitt a főútra.
    Képek: http://www.idokep.hu/?oldal=keptar&user=raczger
    Videó: http://www.youtube.com/watch?v=Yp_gm8AVGIg&feature=player_embedded

    raczger 14 éve 36

  • Stargate Resistance ingyenes hétvége

    Itt tudtok regisztrálni, nekem tegnap több órába tellett mert nagyon le volt terhelve, de talán most már stabilabba a rendszerük.
    A játék trailerje

    raczger 14 éve 1

  • LFS: Feel the Racing

    Készítettem egy videót, a liveforspeed.hu 10. magyar bajnokságáról (nem szoktam ilyeneket csinálni, ugyhogy nem valami profi :) ):
    Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=sz3rfroE1PM
    Vimeo: http://vimeo.com/11107369

    raczger 14 éve 5

  • Süllyed a Logout színvonala?

    Egy kis bevezetőt írnék, hogy tulajdonképpen miről is lenne szó. Az elmúlt pár hónapban ugrásszerűen megnőttek a bejegyzések a Blogout-on és úgy gondolom lassan el kéne egy kis korlátozás, hogy ne úgy szülessenek meg a bejegyzések, mint ahogyan a gaz nő. A lapcsalád többi részén is megérett már néhány változás. Ezeket írom le. A leírtakat csak az vegye magára, aki magára ismer (komolyan...).

    Tehát kezdeném a Logout-al:

    ¤ Az írásokhoz, cikkekhez, tesztekhez be kéne vezetni egy olyan funkciót, hogy "Hibát jelentek". Ide lehetne írni az egyértelmű hibákat (pl: helyesírási, elírási hibákat). Úgy gondolom, hogy ezeket nem az adott írás topikjában kellene megbeszélni, oda kerüljenek csak azok a hozzászólások melyek valójában az írás témájával kapcsolatban születnek. (Esetleg az egész lapcsaládon be lehetne vezetni ezt a funkciót.)

    ¤ Ugyancsak ide be lehetne rakni egy írás értékelőt. Minden regisztrált felhasználó minden írást egyszer értékelhetne egy 10-es skálán, így elkerülhetőek lehetnek az információ nélküli, fölösleges hozzászólások, melyek a szerzőn kívül senkit sem érdekelnek. Ilyesféle hozzászólásról beszélek: "Grat, jól összefoglaltad, tetszett!".

    Folytatás...

    raczger 14 éve 49

  • Index főoldal aljára kikerült a képem

    Mindössze örülök, hogy kikerült oda a képem, már egy ideje tervezem hogy veszek egy fényképezőt is (mert mobillal nem az igazi) és szép lassan elkezdek foglalkozni a dologgal, a természet fotózása vonz leginkább (erdő - hegyek).

    raczger 14 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.