2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A nagy életmódváltás.

    "Eljött az idő. A doki megkongatta a vészharangot. Nagy a túlsúly, jöhetnek a betegségek, rövidebb élet stb... Tudom, hogy meg kell tennem, amit csak lehet, hogy kisebb legyen a súlyom.
    Súlyom: 126,5 kg volt a 0. napon. (Magasságom: 180 cm.)"

    A fenti bejegyzés lassan két éves. Úgy érzem, hogy sikerült a megfelelő módon egy elfogadható mederbe terelni az edzést és a kajálást. Hétközben szigorúan tartom a hús-saláta-zöldség-magok-tojás-túró-fehérje+zab kombóhoz. Hétvégén van egy kisebb (ésszel elvégzett) CH betöltés, amit meg kell tenni, hogy bírjam az edzéseket a következő héten.

    Minden hétköznap 3:50-kor kelek, letolom az előírt edzést. (Hétvégén 6-7 körül.) Meló után vagy futás vagy tekerés, éppen ami elő van írva. (Minden hónap elején kinyomtatom a hűtőre az előre elkészített edzéstervet, amit naponta frissítek, így nyomon tudom követni a fejlődést.) Itt meg vannak jelölve az esetleges versenyek is, amikre neveztem, szóval egy kis motiváló hatása is van a felkészülésre.

    Nagyon bejött ez az életforma, mivel sokkal könnyebb így az élet. Határozottabb, jobb kiállással rendelkezek mint előtte. A korai kelés ellenére jobban tudok nap közben koncentrálni. Egy olyan embernek mint én, akit a célok vezérelnek, ez egy hatalmas fegyver. Van értelme minden reggel felkelni, mert minden nap egy kicsit jobbnak kell lenni, mint tegnap.

    Folytatás...

    Rabbitf_24 11 éve 1149

  • Új élet

    Lassan újra élvezni tudom az életet. 1 éve (2011 05) elköltöztem a feleségemtől, majd ősszel (2011 09) elváltam és azt hittem hogy vége van mindennek. Szinte csak a ruhákat és a PC-t hozhattam, mert "minden az övé volt"... Gondolom sokaknak ismerős ez a helyzet. Kiugrottam a közös lakáshitelből és vettem Veszprémben egy kisebb téglalakást a pénzből, ami járt még nekem a különválás miatt és a munkáltatóm segítségével. (vissza nem térítendő támogatás, kamatmentes kölcsön). A lakás az elején teljesen üres volt, mint a pénztárcám. Szépen lassan életet leheltem bele. A szokásos dolgok megvétele után (tűzhely, mosógép stb..) jöttek a bútorok és az egyéb nélkülözhetetlen dolgok. 2 hónapig 2 darab összetolt fotelen aludtam, de még így is megérte ahogy utólag visszagondolok. Aztán ablak, ajtó csere következett. Most már úgy néz ki a lakás, mint amilyennek látni akartam 1 éve. Újra megtalált a szerelem, és a lelkem is újra boldog. A bizalmat persze innentől nehéz lesz kiérdemelni, de sajnos ez a múlt hozadéka, amiből nem fogok engedni. Mivel még egyszer földönfutó se akarok lenni, ezért bármi is következik az életben, a lakás is marad a nevemen, mint valami menedékhely, ha valami nem úgy sülne el, ahogy terveztem. Voltak alkohol problémák is az elején, alvásgondok, félelem az új helytől, de lassan mindezeket levetkőztem. Remélem, hogy ezeket a dolgokat kevesen éltétek át. Aki átéli, az tudja, aki nem, az csak sejtheti, hogy ez milyen érzés....

    Rabbitf_24 12 éve 26

  • PH!s üzletelés CSAK a kiválaszott eladóktól! :)

    Újra és újra csalódnom kell az emberekben.
    Magamat korrekt vevőnek tartom. Általában előre utalok, ebből nem is volt sose gondom, még mielőtt bárki felszisszenne erre a kijelentésre. A gond a lopott CD-kulcsokkal van (erre se szisszenjetek fel, vannak rendes kulcsos emberek is, csak elsőre nem derül ki hogy ki az) és a ki nem fizetett ajándékokkal (Steam).
    Vannak gericcel rendelkező emberek akik válszolnak a levelemre, és meg tudunk egyezni egy kisebb kártérítésben és vannak akik sunyi (általánosságban jó magyar módjára) lepattannak és többet őket nem látjuk.

    Nos innentől 2 emberrel fogok bizniszelni, akikben tökéletesen megbízok:
    Angelo69.
    Danih

    Update:
    Ayo
    Egy újabb megbízható ember, remélem még lesz közös boltunk. :R

    Rabbitf_24 12 éve 23

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.