2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Projekt Bluetooth - megvan az eszköz

    Két hete egy bejegyzésben azon elmélkedtem, hogy milyen jó világom lenne, ha a zenehallgatásnál kevesebbet kellene kábelezgetnem és tömegközlekedésnél se kellene szívnom a Mega elővételével.

    Két napja egy kínai vásárlós oldalon akciós napok voltak és sikerült ezt az egységet 10$-ért megvennem. Ha nem válna be nem bukok rajta sokat, tehát szerintem nem csináltam rossz üzletet. A szállítása ingyenes, bár sokat kell rá várnom.Emellett beszereztem még egy USB OTG kábelt 1$-ért. Tehát a következő videóm/bejegyzéseim alapja adott, ha kíváncsiak vagytok rá:

    Olvassátok a bejegyzéseim,kövessetek a Twitteren, és a Youtube csatornámon.

    Qukac 10 éve 3

  • Projekt Bluetooth - avagy szabadságot a zenehallgatásomban

    Kábelekkel szórakozni szívás. Mindig is ezt gondoltam és bármit bármivel kell összekötnöm kábellel húzom a számat. Ma hazajöttem az albérletemből, leültem a régi 8 évesasztali PC-mhez (amit azóta anyukám nyúz), amibe be van dugva a hangrendszerem. Olyan kósza ötletem támadt, hogy zenét szeretnék hallgatni, de nem a laptop kicsi prüntyögőiről, hanem a hangcuccról.

    Nos, itt jön a bökkenő. Ahhoz, hogy ezt megtegyem be kell mászni az asztalom alá, kihúzni a PC-ből a kábelt és bedugni a laptopba. Ha viszont az ágyamba szeretnék átmenni netezgetni akkor oda már nem ér el a kábel.
    Ez így nem jó...

    És itt villant be a következő ötletem, amiben a TI segítségeteket és hozzáértéseteket kérem. Szükségem lenne egy olyan device-ra, amibe beledugom csak a Jack dugót és onnan némi machinálás árán Bluetoothon szólna a hang. Ez másképpen is jól jönne, mert akkor már a fülesemet is erre az eszközre dugnám és a Megámmal nem kéne akrobatikáznom a buszon. Már ha egyáltalán létezik, de ha nem akkor Copyright és Kickstarter és világhírnév, pénz... A többit inkább nem mondanám :).

    Szóval Logout segítőkész tagjai segítsetek. Ha sikerül a kritériumoknak megfelelő eszközt valahogyan beszerezni, akkor egy videóval/bejegyzéssel örvendeztetlek meg titeket és ebben hálálom meg Nektek a segítséget!

    Qukac 10 éve 3

  • Logout TV: Samsung Galaxy Mega

    A Samsung kijelzőméretek terén mindig szeretett kísérletezni, íme a legutóbbi eredménye: a Galaxy Mega - a péklapát visszavág

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 10 éve 29

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.