2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Végre kezemben a Mega!

    Tegnap este fél 11-kor végre átvehettem a Samsung Galaxy Megám. Miután kivettem a dobozból sokkolt a telefon mérete. Tudtam, hogy ez nem egy kis cucc, de ennyire nagy? Azóta már majdnem egy napot eltöltöttünk ketten, és ha nem is teljesen, de kezdek megbarátkozni a méretével.

    Íme az ígért első benyomásos videó:

    Ha kíváncsiak a további phabletes kalandjaimra, akkor kövessetek itt a Logouton, a Twitteren, és a Youtube csatornámon

    Qukac 10 éve 6

  • Felbőgtek a motorok, indul a F1!

    Különleges napra ébredhettünk mi, Forma 1 rajongók. Elkezdődött a szezon első tesztje Jerez de la Fronterában, ami egyben az új, 1,6-os turbók első megmérettetése lett.

    Elég furcsa időszak lesz ez látvány szempontjából. Kb. azokhoz tudom hasonlítani, mint amikor megjelentek a kisebb hátsó, nagyobb első légterelők és a kacsacsőrű autók két éve való feltűnése. Az új "dizájn hóbort" most is az autók elejét érinti, bár most inkább hangyászokat látunk, és nem akarok túl vulgáris lenni, de néhány autó eleje úgy néz ki, mintha az elején egy lekonyuló férfi nemiszerv lenne. Nem erre a korszakra fogunk úgy emlékezni, hogy "apám azok a 2014-es autók milyen szépek voltak"!

    Íme egy-két "remekmű":

    Akadnak azért igazán szép autók is mint például a Ferrari, Mercedes és Red Bull idei modelljei:

    Folytatás...

    Qukac 10 éve 4

  • Holnap érkezik a Galaxy Megám, segítsetek letesztelni

    Holnaptól Galaxy Mega tulajnak mondhatom magam. Érdekes kísérlet lesz ez számomra. Az előző posztomban már mindezt leírtam, de szeretnék tőletek segítséget kérni. Tervezek ehhez egy Youtube videó sorozatot, ahol megpróbálom bemutatni, hogy milyen érzés phablettel élni. Nem akarok felesleges technikai adatokkal dobálózni, hanem az érzést szeretném nektek átadni. Mire lennétek kíváncsiak?

    Holnap rögtön miután meghozzák este felé a telefont/tabletet/akármit, már egy első kézbevevős videót akarok csinálni. Hatalmas videóminőségre nem kell számítani a Lumia 800-ammal fogom ezt felvenni.

    Ha kíváncsiak vagytok erre akkor kövessetek itt a Logouton, a Twitteren, és a Youtube csatornámon

    Qukac 10 éve 10

  • Phablet user leszek... Nem hittem volna

    Ma kiderült, hogy lehetőségem lesz hosszú tesztre kapni egy Samsung Galaxy Megát. Ez a hosszú teszt hónapokat jelent, és ez idő alatt kíváncsi vagyok, mennyire tudok átállni erre. A kis Lumia 800-am után már az Xperia Z is az értelmezhetetlen tepsi kategória volt, de egy Xperia SP, Alcatel Idol S vagy egy Galaxy S4 kényelmes volt.

    Amit várok a telefontól, hogy rohadt kényelmetlen lesz hozni-vinni. Gondolkodtam olyanban, hogy a telefont kvázi tabletként használom SIM nélkül, és a Lumiáról osztok majd neki mindig netet, de elgondolkodtam azon is, hogy veszek egy Bluetooth headsetet és úgy oldom meg a telefonálás részét.

    Mivel sokat utazom a nagy kijelzője hasznos lesz nekem filmnézés és egyéb szempontból. Mivel ha az akku 3200mAh-s ezért azt remélem, hogy egy napi nyüstölésem kibírja etetés nélkül. Ha nem, akkor jön a Yoobao külső akkum és újraéleszti.

    Igyekszem blogolni arról, hogy milyen phabletet használni, hiszem nálam eddig 5 inchnél nagyobb telefon nem volt.

    Ha kíváncsiak vagytok erre akkor kövessetek itt a Logouton, a Twitteren, és a Youtube csatornámon

    Qukac 10 éve 4

  • Zenél a söröm? Mi van?

    Ha a kínaiak egyszer beindulnak... Legyártanak ezek mindent, kereszteznek olyan dolgokat, amikről nem gondoltuk volna, hogy értelmes dolog sülhet ki belőle. Nos, amikor lakótársam hazaállított ezzel, akkor először idiótának hittem :D. Miért veszel egy ilyet? Kicsit érződik rajta a sufnitunning - gondoltam . De ezek a gondolatok mind elszálltak, amint zenélésre fogtuk a sörünket... Így lett napi társam a zenélő frissítő.

    Qukac 10 éve 0

  • Youtube-os lettem, Mobiltudós blog, egyebek

    Sziasztok!

    Nagyon régen írtam már Logout-ra, de mindig visszahúz ide a szívem.

    Az elmúlt időszakban is Mobiltudósként tevékenykedtem, de most már "specializálódtam" is. A T-Pontos munkám mellett a Mobiltudós blog aktív cikkírója lettem. "Mi is a Mobiltudós blog? Mi a célja? Kinek szól?" - vetődhet fel a kérdés.

    A blog célja, hogy közelebb hozzuk az emberekhez a telekommunikáció világát, az operációs rendszereket és alkalmazásokat. Nem olyan emberek a célcsoport, akik szakportálokat böngésznek és tudják mi a különbség a Snapdragon 600 és 800 között. A tartalomnál 500 karakteres limitet szabtunk, hogy rövid könnyen emészthető bejegyzések szülessenek. Néhány esetben már eltértünk tőle, mert éreztük, hogy a téma többet kínál.

    A blog elérhető a Facebookon:
    https://www.facebook.com/TelekomHU/app_326748730762930

    Vagy ingyenes alkalmazás formájában a népszerű mobil operációs rendszerekre:

    Androidra: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mobiltudos

    iOS-re: https://itunes.apple.com/hu/app/mobiltudos/id662030004?mt=8

    Folytatás...

    Qukac 10 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.