2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Rég nem néztem filmet, kéne valami...

    Pörgetem a port.hu-t, nézegetem mire kéne elmenni, rég jártam moziban. Az sem baj, ha a feleségemet is vihetem. Megakad a a szemem, Bumblebee. Transformers film? Az elsőt nagy várakozás után megnéztem, úgy-ahogy tetszett is, de aztán annyira elkefélte Michael Bay a szériát hogy csak na. Olvasom a kritikát, pozitív. Gyorsan új lapot nyitok, Rohadtparadicsomon 90% felett. Na ebből még lehet valami. Aztán jön a feketeleves. A főszereplő egy tinilány, a sztori coming-of-age...

    Miért? Miért kell Hollywoodban mindent elkúrni?

    Ki volt Transformers rajongó, vagy szimplán ki szerette ezt a sorozatot? Akik a nyolcvanas években voltak gyerkőcök. Mármint kisfiúk. Mert a kislányok Barbie és Ken kalandjait követték (ha már Hasbro).
    Szóval van egy célcsoportunk, harmincas (lassan 40) férfiak. Egyedül, vagy gyerkőccel megnéznék. Már csak egy kérdés marad. Egy tinilánnyal hogy a pékbe azonosul egy apuka, vagy egy kissrác? Apu újra gyerek szeretne lenni másfél órára, felidézni a régi emlékeket. Esetleg a kölökkel lehetne még egy közös téma. De nem.

    Folytatás...

    pulutodurumo 5 éve 26

  • Az órás topikok átszervezésének margójára

    Ez van, szétzavarták a társaságot.

    A baj nem a változás ténye, sokkal inkább a módja. Minden előzetes információ, vagy kérdés nélkül közölték a topik közönségével, hogy akkor el lehet menni a picsába.
    Mert páran úgy gondolták hogy ez így nem olyan jó. És összesúgtak a háttérben, majd a szűk kör véleményét tényként közölték a többséggel. Ez sajnos a leg szánalmasabb politikai döntésekkel áll párhuzamban.
    Komolyan azt hittem, hogy értelmes emberekkel beszélgetek, amikor kommenteket írtam - olvastam, de be kell látnom, hogy kicsinyes, önző alakok. Akiket csak a saját véleménye érdekel.
    Hiányozni fog az ott kialakult társaság, de remélem a kisebbség ezentúl jól fogja magát érezni.

    Sosem gondoltam volna hogy ennyira fog foglalkoztatni egy topik sorsa. És nem is dőlt össze a világ, lehet folytatni az új helyeken. De ez a módszer...

    RÉGENMINDENJOBBVÓT :)

    pulutodurumo 7 éve 10

  • KZ ATE - megint kínait rendeltem...

    Újabb AliExpress szállítmány érkezett. Ezúttal egy fülhallgatót hozott a postás. Vagyis én mentem be érte de ez igazán nem fontos. Ez már a második olcsó kínai fülesem, egyazon gyártótól. Az előző is kellemes karakter volt, gondoltam kipróbálok még egyet. A Head-Fi márkára vonatkozó fórumában elég jó vélemények gyűltek össze. Jobban dicsérik mint most én fogom, talán kell hozzá egy izmosabb forrás.


    Van szép doboza is ám.

    Kezdjük a külsőségekkel. Fül feletti a kábel elvezetése, eből adódik a forma is. A vezeték ugyan az mint az előző fülesemnél, nem gabalyodik össze, jól néz ki (szerintem), és strapabírónak bizonyult eddig. Furcsa lehet a két kis arany "kapszula" a kábeleken. Ezek arra szolgálnak, hogy ott tartsák a fül mögött kicsit lehúzva azokat. Én mikrofonost kértem, működik rendesen. A jack csatlakozó 3,5 mm-es, aranyozott, L alakú. A csomagban van még két fülkampó is.

    Folytatás...

    pulutodurumo 9 éve 3

  • Pár kép régebbi hardverekről

    Nem akarom nagyon szaporítani a karaktert, a lényeg hogy hobbiként fotóztam (most már kevésbé vagyok termékeny) és most találtam pár képet ami lehet hogy érdekes lesz néhányotoknak. Teljes méretben Gugli-drájvon ITT. Nem sok, de talán van akinek bejönnek.

    Puszi gyerekek!

    pulutodurumo 9 éve 1

  • Knowledge Zenith, avagy a kínaiak tudása az IEM gyártásról.

    Egy kevéssé ismert kínai fülhallgatót mutatok be nektek. Pontos típusa Knowledge Zenith ED 2 vagy csak kz ed2. Azért vállalkoztam az írásra, hogy legyen róla magyar vélemény is, hiszen külföldi oldalakon azért fel-felbukkan.

    Viszonylag vakmerően az Aliexpressről rendeltem. Azért viszonylag vakmerően, mert csak pár véleményt olvastam róla, konstatáltam hogy kapható az mp4nation oldalán majd fizettem is. Amikor vásároltam 6,02$-ért adták. Az mai árfolyamon 1600 forint körül van. Ha szétnézünk a hazai boltok kínálatában, ennyiért nem sok jót várhatunk. Mondjuk ez nem újdonság a Kínából történő rendelések esetén.

    Közelről sem csúnya

    A doboz egyszerű mint egy raklap. Vagy mint egy egyszerű karton doboz. Viszont a feliratok csaltak némi mosolyt az arcomra. De összességében nem vészes és legalább van. Az sem lenne meglepő ha csak bubis borítékban küldenék.

    Ööö... biztos így van.

    Folytatás...

    pulutodurumo 9 éve 8

  • TDK LoR IP300 headset

    Megint vettem hallójáratos fülest. Ezúttal mikrofon is van rajta, kérdés: megérte-e? Elöljáróban annyit, hogy ennyiért...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 10 éve 36

  • Pioneer SE-CL711 Erős. Közepes?

    Több agybadugós füles után egy olyanra pályáztam, ami nem drága, és mélyekkel kellően ellátott.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 11 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.