2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Gurulunk, WAZE?!

    Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 18336

  • olcsó 2,5" SATA HDD USB külső winchester házak, tokok tesztje

    Gyors áttekintés az általam árult külső USB-s sata winchester házakról.

    1 típus

    Külső:
    Könnyű alumínium ötvözet ház. Színe fekete, arany dísz csíkkal a közepén, ami elegáns kinézetet biztosít. A hát tetejét és alját 4 - 4 csavar fogja stabilan össze. Elülső oldalán semmi sallang, csak egy mini USB csatlakozó, és a vissza jelző led látható.

    Belső:
    A winchester külön rögzítésére nincs szükség. Kialakítása olyan, hogy a winchester, és az átalakító panel pontosan akkor, hogy nem tud benne mozogni, lötyögni semmi.

    Minimális áramkör a "mindig az egyszerűbb a jobb" elven :)

    Tartozékok:
    A tokhoz tartozik egy elegáns plüss tartó, egy Y USB -> mini usb kábel, csavarok, és egy csavarhúzó a egyszerű összeszerelés érdekében

    2 típus

    Folytatás...

    Pulsar 14 éve 9

  • Logitech Force EX - elérhető árú autós élmény

    Most hogy a kormányok ára igen csak elfogadható kategóriába került, úgy gondoltam ideje beruháznom egyre. Mivel nem feltétlen akartam a legdrágábbat megvenni, így esett a választásom a Logitech termékére a Force EX-re.

    A kormányt egy szép kocka dobozban árulják, melynek a kinézete is már eléggé árulkodó a tartalmát tekintve. A doboz mérete nem túl nagy – jól csomagol a Logitech – és a súlya sem túl nehéz. Ami viszont az anyagösszetételről árulkodik. De erre majd visszatérünk kicsit később.

    <em>[kép]</em>

    A dobozt kibontva nem sok mindent találunk a dobozban. Igaz túl sok mindent mást én sem tudnék elképzelni benne.

    <em>[kép]</em>

    A kormányon és a pedálon kívül van benne egy rövid képes összeszerelési útmutató, egy telepítő cd és egy tápegység. Ennek mérete szerintem elég nagy, így aki elosztóba fogja dugni könnyen búcsút inthet a mellette lévő ajzatnak. A kormányból, és a tápból egy-egy 2 méteres, még a pedálból egy 1,6 méteres vezeték lóg ki. Ezek a hosszúságok megfelelőek.

    Folytatás...

    Pulsar 17 éve 29

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.