2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Samsung Galaxy S3 bemutató

    És végre bekövetkezett, lerántotta a leplet a Samsung a nagy sikerű SII utódjáról. Az SII méltán a cég...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 170

  • Ki az a "Sonky"?

    S. Somát először a suliban, 5. Osztályban ismertem meg, nagyon barátságos volt, de a többiek nagy îvben elkerülték és engem is arra utasítottak, hogy ne barátkozzak vele, mert a látszat csal! Matek órán az elején még mindíg mellém ült, és sokat beszélgettünk. Később, hazaérve felhívott engem telefonon, hogy játsszunk a Grand Theft Auto SanAndreas Multiplayerrel (Sa:Mp), akkoriban még egyikünk sem ismerte a TeamSpeaket és Soma ragaszkodott hozzá, hogy telefonon beszélgessünk, miközben toljuk a játékot. Néhány hét múlva szülői értekezleten elégge le lett teremtve az édesanyám, merthogy "én hatalmas telefonszámlát csináltam." Másnap az iskolába beérkezve a tanárnő is leb@szott... A többiek meg megtudták, hogy kivel barátkozom és megint csak elkezdtek terrorizálni. Fél éven belül elkezdtem egy kicsit kerülni és közben a többi osztálytársam hirtelen "kedvesebb lett." Számítógépen keresztül természetesen tovàbbra is sokat játszottam vele, csak az iskolában nem nagyon mutatkoztam vele.
    6. Osztály körül kezdett egy kicsit elszemtelenedni, néha elég sértő dolgokat mondott a családomról és a testvéremről. Ezekre én nagyon allergiás voltam, vagyok, leszek, mert őket mindennél jobban szeretem!! :))
    Ekkoriban már szinte teljesen elkerültem és néha komoly összetűzéseink voltak. 7. Osztálytól másik iskolába kezdett el járni, azóta 1 szót se hallottam felőle.

    Folytatás...

    ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ 12 éve 102

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.