2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Prestigio PER3574B ebook olvasó! Valakinek van?

    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Találtam a neten ezt az ebook olvasót ( igazából nem az mert sima lcd van benne) viszont nekem tökéletesen megfelelne olvasásra,képek tárolására! A hivatalos neve Prestigio Per3574b és csupán 15000 ft.
    Valaki rendelkezik ilyennel? Van valami személyes tapasztalata? Pár képe a gépről?

    Nem akarok androidos gépet mert ebben a 30ezres árkategóriában csak szenvedés van velük és van egy ipadem ami minden másra megfelel viszont elég nagy az olvasáshoz.

    A segítséget előre is köszönöm :)
    BUÉK mindenkinek!

    PierNight 11 éve 9

  • El akarok menni! Tippeket/ ötleteket várnék!

    Na nem félre érteni :D Nem úúúgy.
    Szóval roppant kíváncsi és kalandos ember vagyok és már jó ideje van bennem egy ilyen állandó folytás, mintha megfulladnék és ki akarok törni! Világot látni meg hasonlók :) Na most tartok ott, hogy nyáron mindenképp kezdenem kellene valamit ezzel és beteljesíteni a vágyaimat. Veszteni valóm nincs. Jó lenne egy vad idegen kultúrát megismerni, átélni, belelátni. Hova érdemes menni? Remélem lejött nem 5 napos nyaralásra szeretnék menni egy hotelbe hanem amolyan csóró hippis kalandtúrára, szerencsét próbálni, megvilágosodni, látókört tágítani stb :) Ötlet, tipp, tanács,úticél? Annak is örülnék ha lenne még jelentkező, jobb társaságban :)
    Köszönöm előre is.

    PierNight 12 éve 48

  • 1000. nap

    Jaaaj majdnem elfelejtettem írni bejegyzést :)
    Szóval eltelt 1000 nap...fel sem tűnt, nektek sem gondolom :D
    Nem vagyok az a nagy fórumozó de azért sűrűn látogatom az oldalt és olvasom a commenteket :)
    Ennyi. Na béke mindenkinek :)

    PierNight 12 éve 3

  • Bash! reggeli kávé mellé kötelező :D

    A üzenete:
    ezt nem tudhatod
    de akkor sem értem minek búcsúzol el
    K üzenete:
    csak..
    mert elköltözöl
    nem leszel olyan közel
    nem tudom
    olyan mintha ..
    nem tudom
    ezt nem lehet elmagyarázni
    A üzenete:
    csak más lesz az IP-cimem ennyi

    Ezen fetrengtem vagy 5 percig :D Legalább jól indul a nap :)

    PierNight 13 éve 9

  • Ha lassúnak találod a chrome-ot! Itt a segítség!

    Már nagyon régóta Google Chrome-ot használok, de az utóbbi időben hihetetlenül belassult az egész. Nekem mániám mindent új lapon megnyitni és blogokat olvasni ami úgy néz ki, hogy a fő oldalról a számomra érdekes cikkeket új lapokra nyitom meg. Igen ez régen nagyon egyszerű és gyors volt, ám most, hogy mindent lehet lájkolni,plusszolni,megosztani, kitenni, áttenni, belinkelni azóta rohadtul lassú lett az egész ami még nem is zavart volna de amíg teljesen be nem töltött az új fülön az aloldal addig a főoldalas lapot egyszerűen nem lehetett görgetni,befagyott az egész. (Gondolom itt logouton is sokaknak feltűnt, ha valakinek a személyes bejegyzéseire ment milyen lassan hozta be az oldalt) már hónapokkal ezelőtt olvastam itt, hogy sokan teljes mértékben letiltották a facebookot és semmit nem tölt be ami vele kapcsolatos (szerintem ő a felelős a legjobban ezekért a lassú betöltésekért...) viszont ez nekem nem jó mivel azért aktív használója vagyok. Na de megtaláltam a megfelelő bővitményt hozzá. Az egyik a facebook disconnect nevet viseli a másik szimplán Disconnect néven fut.

    Folytatás...

    PierNight 13 éve 20

  • Külföldi meló. KÉRDÉS!

    Kérném a segítségeteket. Találtam neten egy álláshirdetést, hogy keresnek külföldre embereket. Betelefonáltam a csaj eldarált mindent, minden csilli-villi-klappol-f@sza aztán jött az a rész, hogy nekem 15800ft-ot be kell fizetnem az ügyintézésért,papírmunkáért,papírokért stb. szóval átverésről lehet szó? Direkt visszakérdeztem a cég nevére elvileg Jobcentral kft nem találtam róluk semmit neten. Azt mondta Győrben, BP-n van irodájuk. Aki esetleg ismeri őket az mondjon már valamit, vagy esetleg hasonló eljárással találkozott-e már és mik a tapasztalatok? Köszönöm.

    PierNight 13 éve 13

  • Jófej a Vodafone!

    Nekem Vodafone talk díjcsomagom van és az első 3 hónapban járt mellé egy ingyenes mobilnet csomag amit utána nem mondtam le és ez havi +1000ft-ba került. Aztán mivel nem igazán használtam ki (általában wifizek) betelefonáltam, hogy lemondjam. A díjcsomagba egyébként beletartozik, hogy ingyen van a facebook, twitter, neptun +még valami. Ezért megkérdeztem a hölgyikét, hogy mégis hogy van ez. (Ismerve a szolgáltatókat én bizalmatlan vagyok) Pl csak az m.facebook.com-ról működik az ingyenesség vagy alkalmazáson keresztül is? Mondta, hogy utánanéz addig várjak, ~5perc múlva szól, hogy sajnos technikai okok miatt nem tudják levonni az fb,twitter stb adatforgalmát (ergó nincs ingyen) ezért visszakapcsolnák a mobilnet csomagot nekem (amit 10perce mondtunk le :D) és nem kell érte fizetnem semmit. Szóval megérte betelefonálni :) Én pozitívan csalódtam a Vodában. Amúgy ez a csomag 100mb adatforgalmat tartalmaz és nincs túlforgalmazás.

    PierNight 13 éve 0

  • Érzelmek

    Ma délelőtt láttam valamit a reggeli kávé+cigi rituálém élvezése közben. A szemben lévő házból jött ki egy csinos 30-as hölgyike és a földszinti ablakból integetett neki a gyermeke és a nagymamája. (a gyerek 1-2 éves lehetett a nagyi 60 és a halál közötti) A hölgy visszaintegetett nekik és meghatódottan sétált tovább. És amit ők már nem láttak de én annál inkább, a hölgy arcát. Ezt nem tudom kiverni a fejemből. Hatalmas boldogságot láttam és szeretetet/kötődést. (valószínűleg a gyerek iránt) Ez az a valami amit sosem éreztem. A kötődést, ezt a mély és érzelmekkel teli kötődést egy másik ember iránt. Nem vagyon antiszociális de egyre jobban kezdek ráébredni, hogy ez nálam nem igen létezik. Nincs bajom az emberekkel, általában nekik sincs velem. De most, hogy elköltöztem lassan 2 hónapja a városból ahol 20 évig éltem, nem hiányzik senki és semmi. 3 hete visszatértem szülővárosomba egy hétvégére, de azt hittem sosem lesz vége. Nem tetszett. Akkor döbbentem rá mennyire szar is volt ott lakni. Úgy éreztem minden ember felszínesen bánik velem, megjátszott boldogságot láttam az arcukon. (kivéve a mamámat) Nem azt láttam amit ennek a nőnek az arcán láttam. Félreértés ne essék nem azon siránkozom, hogy engem miért nem szeretnek annyira azok az emberek mint a nő a gyerekét, elvégre én sem szeretek úgy igazán senkit,inkább csak kedvelem csak az embereket.

    Folytatás...

    PierNight 13 éve 0

  • Hasznos kiegészítő laptopos google chrome használóknak.

    Múlt héten kaptam egy routert így végre ténylegesen kihasználhatom a laptop nyújtotta szabadságot. A napokban be is üzemeltem és már 3 napja aktivan az ágyból netezek ami ugye azzal jár, hogy nincs egér kötve a géphez és ami igazán hiányzik az a fizikai scroll. Azért mert nekem mániám mindent új fülön megnyitni pl itt logouton az új írásokat megnyitogatom a görgető nyomogatásával, na de touch paddal ezt nem lehetett csak lassabb módszerekkel és nekem ma ebből elegem lett és gondoltam utána járok nincs-e valami program ami pl a right click megnyomásával ugyan ezt a hatást éri el :) hát természetesen van!
    Ő lenne az
    Sejtésem szerint sokaknak fog segítséget nyújtani eme apró de annál hasznosabb program.
    Szerk: Jah azt elfelejtettem mondani, hogy ettől még ha kicsit hosszabban nyomjuk a jobb egérgombot a linken akkor ugyan úgy elő jönnek a megszokott funkciók :)

    PierNight 14 éve 3

  • Én lehetek ilyen szerencsétlen b@lf@sz...

    Tegnap elhagytam a pénztárcámat (vagy ellopták) nem tudom :(
    Éjszakás voltam a héten és reggel elmentem a városba. Vettem ezt-azt aztán hazajöttem és lefeküdtem aludni este amikor készültem melóba az utolsó munkanapomra (mivel leszámoltam a cégnél a költözés végett) akkor vettem észre, hogy nincs meg :O És persze én szerencsétlen pont előtte nap vettem le a maradék összes pénzt a kártyáról. Így elvesztettem minden iratom és 40ezer forintomat. Se munkám se pénzem és nyakamon a költözés, amit oké, hogy szüleim finanszíroznak de akkor sincs egy petákom sem és kitudja mikor lesz munkám :S

    PierNight 14 éve 6

  • Elköltözöm! Itt hagyom a múltam.

    Elköltözöm, itt hagyom szülővárosom ahol 20 évet éltem.
    Sosem szerettem annyira ezt a várost de azért hiányozni fog. (vagy csak a megszokás?)
    Már szóltam a munkahelyemen is, hogy nem kívánom meghosszabbítani a szerződésemet.
    Így még 4 napot dolgozok és lesz 1,5 hetem összepakolni és elintézni azt az 1001 dolgot ami a költözés velejárója. A cél Tatabánya, ahol egyetlen embert ismerek az is anyám. (igen hozzá költözöm) Így szívesen ismerkedem környékbeliekkel. Nem tudom, hogy zajlik a beilleszkedés egy új városba. Adja magát szép lassan vagy azért erőltetni is kell? :U Nem akarok hosszú hónapokig egyedül tengődni ott senkit sem ismerve. Talán ez lesz a legnehezebb az egészben.
    Egyébként költözésemnek több oka is van. Elsősorban a környéken nincs lehetőség semmire. 5 hónapja sikeresen találtam egy munkahelyet Veszprémben de elég fárasztó a napi 1-1 óra utazás és az állandó hétvégi túlóra. De ennek a munkahelynek köszönhetem h felhagytam lusta és semmit mondó életmódomnak és rájöttem tovább kell tanulnom. Így jött az, hogy elmegyek egy városba ami azért nagyobb mint Ajka, Pest is közelebb van ha később úgy adódna...És elsősorban elszeretnék végezni egy tanfolyamot akár munkanélkülin keresztül is + mellette az érettségit befejezem vagy levelezőion vagy esti tanfolyamon aztán a többit meglátjuk később.

    Folytatás...

    PierNight 14 éve 5

  • Ez de ...... xDD

    Azért tudnak jókat írni ezek az indexesek :D
    "Sokkal könnyebb becsajozni egy extravagáns kinézetű mobillal, mint azzal a dumával, hogy az androidos okostelefon 1 gigahertzes cpu-ja a Quake 3 portolt változatában 23,5 fps-sel rajzolja ki a poligonokat az AMOLED kijelzőre. Éppen ezért álmodták meg az LG Exo nevű mobilt, ami ugyanazt tudja, mint a többi okostelefon, csak még jól is néz ki."

    forrás:index

    lekéne feküdni...50perc múlva kelek :DDD

    PierNight 14 éve 8

  • Lángokban állva várakozok a sötét ködben, keresem az elfújt lufimat.

    Hát eljött az idő, nagyon vártam már, de egyben féltem is tőle, reménykedtem benne, hogy egyszer csak engem is megfertőz ez a világ méretű járvány mely már évmilliók óta jelen van a földön. Igen ez nem más mint a szerelem. Félelmetes dolog ez, főleg nekem aki eddig még nem tapasztalta. Egy ismeretlen területre keveredtem, gyengének és sebezhetőnek érzem magam miatta, elvesztettem azt az erős öntudatos szingli énemet amit már megszoktam és tudtam mikor mire számíthatok.most nem maradt más csak a várakozás a rejtélyes sötét ködben.
    Igen eddig ez mind szép is jó lenne ha két egyedülálló ember vonzódna egymáshoz, összejönnének és dúlna a láw, de én nem az ilyen szerencsés emberek közé tartozom. Ez az én formám. Nem vagyok egy gyakorlott párkapcsolatban élő típus, voltak próbálkozások hosszabb rövidebb ideig, de sosem gyulladt be a szívem. Erre most 1,5 hét ismeretség után lángokban állok és nem tudom mit tehetnék, hogy vele együtt égjek. Tegnap éjjel vele álmodtam, sosem volt ilyen szép és valósághű álmom mint most, életem végéig az emlékeim közt raktározom a VIP szekcióban. De egyszer minden véget ér, ahogy ez is, és reggel amikor visszatértem a zord kegyetlen valóságba elkapott a sírás, mint egy taknyos kisgyerek akinek kifújja a kezéből a lufiját a szél és sosem kapja vissza.

    Folytatás...

    PierNight 14 éve 6

  • In-Ear fülhallgatót keresek 3-6ezer között

    Szóval tegnap éjjel elhagytam az ipod gyári fülesét (mindenképp le akartam cserélni csak jövő hónapban) de kénytelen vagyok előbb megvenni. És ebben szeretnék segítséget kérni, milyent vegyek (netne szeretném megrendelni, akár itt vagy aukciós portálról)
    Amit szeretnék:
    In-Ear
    Egyenes végű csatlakozó (nem az a tört mint ami pl a Sennheisereknek van)
    Jó minőség, akár pár év garanciával társulva
    3-6ezer ft közötti árfekvés
    + Ha lehetne vele kezelni az ipodot (hangerő, zeneléptetés)

    UPDATE:

    A múlt héten sikeresen kiválasztottam és megvettem egy Creative EP-630-as fülest itt ph-n.
    Szerintem nagyon jó a hangzása :) Ajánlom mindenkinek aki olcsón jó fülest szeretne.

    PierNight 14 éve 12

  • Magyar lesz az iTunes? Erre akadtam:

    Bekapcsoltam a genius-t iTunes-on, ugye kell hozzá regisztráció, beírtam a mail címet, jelszót aztán jött, hogy fogadjam el a szerződést és egy magyar szerződés fogadott :Y
    Nem tudom, de nekem nem rémlik, hogy bármi is magyar lett volna és ez most az :) Javítsatok ki ha tévednék és régen is magyar volt a fel.hasz.szerződés de nekem nem úgy rémlik. :DDD

    PierNight 14 éve 4

  • Újra élvezhetem a zenehallgatás minden percét (Megjött a lemez)

    Végre megérkezett az iPod Nano 5g-m. (alias a lemez :D)
    Karácsonyra kaptam egy LG Arenát ami jó kis teló a sok apró hibájától eltekintve. A fülhallgatója is tökéletes volt. De a zenei részleg katasztrofális..listaszerű nézet, semmi albumborító és lassú is.
    Így is kibírt nálam 6 hónapot, aztán sikeresen eladtam, gondoltam majd veszek másikat.
    (Jelenleg egy kölcsön sony k880i-t használok.) Akartam venni másik telefont de furdalt a gondolat, hogy milenne ha egy ipodot vennék? Agyaltam 4 hétig, közbe a tökéletes telefont sem találtam (jó van de nincs 80ezrem :D)és "szenvedtem" mert a k880i-hez nem kaptam fülest így egy használaton kívüli vodafone 533-at használtam ami aztán tényleg büntet. 4 hétig csak gyenge és kis dózisban kaptam meg a függőségem ellenszerét. Mintha egy drogos lettem volna aki 4 hétig nem szívhat csak néha néha az arcába fújják élete értelmét. Így egyre erősebb volt bennem a vágy és elhatároztam megveszem. Találtam is egyet neten. Az ajánlat kihagyhatatlan volt így megrendeltem. Ugyanolyan megdöbbenést okozott számomra mint tavaly a 4g-s nano (az csak 2 hónapig volt meg, aztán eladtam mert kellett a pénz) Gyönyörű, vékony, ívelt forma. Lenyűgöz. Mivel már dolgozom, nem fenyegeti az a veszély, hogy eladom. Remélem hosszú évekig hű társam marad és folyamatos dózist biztosít :)

    Folytatás...

    PierNight 14 éve 7

  • Pannon (Telenor)-ról való átállás a djuice-ra mizéria.

    Szóval felvázolom a dolgokat.
    2008 szeptemberében lettem előfizetéses a pannonál (pannon 60csomaggal)
    Idén januárban, beléptem a családi csomagba, amit úgy lehetett megoldani, hogy a számtulajdonos az lett aki indította a családi csomagot. Vagyis át kellett íratni az ő nevére a számot.
    Aztán jött ez a djuice sokkal kedvezőbb tarifákkal és gondoltam át kéne lépnem mert elég magas szokott lenni a számlám (5-6ezer) De mivel az új tulajdonos elmúlt 26 éves vissza akartam íratni a nevemre és úgy átlépni. Bementünk a pannonba elmondtuk a sztorit. Mondták,hogy az átíratás valami 4 ezer ft lenne (Annyit nem akartam adni érte mivel szeptemberben úgyis lejár a 2 év és ezért a pár hónapért nem éri meg az a plus összeg.) Mondtam nekik,hogy létezik valami ingyenes megoldás is (olvastam itt fórumon) de mondták, hogy nem.(persze próbáltam magyarázni nekik) Mondtam nekik, hogy jó akkor kilépnék a családi csomagból és a 60as csomagot levinném a legkisebb csomagra ami asszem 1350 (gondoltam akkor k@pjátok be,nyitok egy új számlát djuicenál azt az 1300ft-ot meg lebeszélném ezen) Erre aszondja nekünk a nő, hogy a családi csomagból nem lehet kilépni csak ha átírjuk más nevére a számlát (jelen esetben vissza az enyémre) mert ha valakinek van családi csomagja akkor az ő neve alatt lévő telszámoknak benn kell lenni (WTF?) (vagyis megint ott vagyunk h fizessek 4 ezret az átíratásért) Maximum úgy tudjuk megoldani, hogy mi írunk egy emailt a pannonnak,hogy szeretnék egy

    Folytatás...

    PierNight 14 éve 3

  • Van esély a boldog szebb jövőre?

    Nem akarom, de kezdem azt érezni, hogy lassan feladom...igaz mégcsak 2,5 hónapja dolgozom de azt szinte folyamatosan...(pl most 3 hete egyhuzamban dolgozok szombat, vasárnap is [vasárnap 12 óra] ) És akkor oda adod a fél életed a munkáért, cserébe mit kapsz? 70-90ezer ft-ot...ami épp elég egy alacsony igényű életvitel fenntartásához... hát csodálatos :S ennyit érünk...keresel évi 1 milliót, dolgozol kb 35-40 évet vagyis egy élet alatt megkeresel 40 millió forintot,cserébe állandóan dolgozol...ebből az következik, hogy egy magyar ember 40 millió forintot ér..méghogy egy emberi élet felbecsülhetetlen? Az emberi élet a jelenlegi világban a legolcsóbb dolog a piacon...Multi cégek uralnak,használnak,a havi költségvetési lista legalján te helyezkedsz el, na jó lehet a havi wc papír olcsóbb mint a munkás...de ez nehogy boldogítson.
    És akkor ennek tudatában az ember tervezzen? Mégis mit? Arra sem alapozhatsz, hogy oké egy fos az élet de majd a nyugdíjas évek jók lesznek...HA-HA-HA mi azt nem érjük meg, max ha nyomorék leszel és kapod a rokkant nyugdíjt :U Próbálok pozitívan gondolkodni és úgy túlélni...mert azért még van remény..elvégre csak 20 vagyok és vissza mehetek az iskolapadba...csak ha azt látod, hogy melletted egy 2 diplomás ember dolgozik..nem igen törekedsz rá. Ennyi lenne...egy depis bejegyzés volt olvasható.

    Folytatás...

    PierNight 14 éve 0

  • Őrülten szerelmes lettem ^^

    Évek óta vonzódom hozzá de nem tudtam lépni annak érdekében, hogy együtt legyünk...vágytam rá, vártam
    a pillanatot amikor sikerül összeköltöznünk..és eljött!! Ő már az enyém és nem engedem el soha. IMÁDOM
    Hogy miért? Mert nagyon szép, gyors és remélem megbízható lesz és nem okoz nekem csalódást évekig.

    Szeretlek te drága ^^

    PierNight 14 éve 12

  • Húh mit fogok én mesélni nektek a keddi napról és a szinvonalsa pannonról...

    Jah ez a bejegyzés legalább olyan színvonalas mint a pannon...:@
    most mek lefeküdni majd leirom ha lesz időm...egyébként hangulatom kimagaslóan jó :D
    2 pohár magyar vörös és egy ledolgozott nap után az embernek csak jó kedve lehet :)
    (ne keress logikát...) nah megyek is :D
    Pápusz (by msngirl :) )

    PierNight 14 éve 6

  • Cigaretta leszoktató kezelés! Hatásos?

    Sajnos 4-5éve dohányzom és leszeretnék szokni róla! Próbáltam januárban..3 napig ment az is nikotinos rágóval. Aztán utána 1-2hétig csak pár szálakat szívtam naponta..De ugyan úgy vissza estem a napi 1-1,5 dobozra..És KIB@SZOT sokba kerül ez havonta..főleg,hogy már melózóm és lassan "kirepülök" és nem akarom a fizetésem 20%-át a semmire elkölteni..Annyi minden mást is lehetne belőle venni. Szóval hallottam erről a kezelésről de nem tudom,hogy igaz-e? Tényleg könnyebb lesz tőle leszokni? Csak úgy poénból nem akarok elmenni kipróbálni mert 8 ezer ft. (tudom a cigi drágább) de azért mégiscsak érdekelne, hogy aki volt már ilyenen vagy ismerőse annak segített-e a dolog a leszokásban.
    (A szokj le magadtól stb vélemények nem érdekelnek mert magamtól nem tudok leszokni mert szeretek cigizni...és csak az zavar,hogy sokba kerül)

    PierNight 14 éve 35

  • 3-4 napja alig alszom...

    A múlt héten éjszakás voltam..minden nap hazaértem reggel 7-negyed 8 környékén, fél9-9ig fennt voltam és 4-5 óra alvás után felébredtem...Szombat délelött is 4 órát aludtam, szombaton menni kellett éjjel is melózni így vasárnap kemény 3 órát aludtam mert gondoltam felkelek ugyanis ma délelöttös leszek, és gondoltam ha 1-2ig alszom nem fogok tudni elaludni este időben..hát így sem :( Itt van fél1 és 3 óra múlva kellnem kell h elkészüljek és elérjem a buszt...Meglesz ennek a bőjtje azt hiszem :S

    PierNight 14 éve 12

  • Én és a munka

    Ugyebár tudjátok, az előző bejegyzésekből, hogy végre dolgozom..eléggé átvertek stb.
    Azért annyira nem rossz a helyzet. Vagyis melózni tényleg sokat kell (ma is megyek éjszakásba),
    de sokat javúlt a közérzetem, általános hangulatom és még egy kicsit az önbizalmam is nőtt.
    Kb fél évig szinte csak itthon dekkoltam meg heti 2-3x találkoztam, barátokkal stb. És már nagyon rohasztó volt a testemnek, lelkemnek eggyaránt ez az egész punnyadás. Elég sokat is híztam ez idő alatt.
    Január elején nekiálltam fogyózni. És sikeresen leadtam már 13-4kg-t abból 10-et 1 hónap alatt :DDD
    Még 7-8kg-t szeretnék fogyni, jövő hónap 10-ig, akkor jön a fizu, lehet menni ruhatárat cserélni :)
    Szóval összeségébe jót tett nekem ez a hely attól függetlenül, hogy rengeteg időm elmegy rá és nem igen fizetik meg...de amíg nem találok mást, maradok! Mindig azzal nyugtatom magam, ha épp f@szom kivan vele, hogy jobb mintha itthon ülnék a seggemen és netezgetnék...és ez igaz is...
    Szép napot mindenkinek. Munkakeresőknek sok sikert :)

    PierNight 14 éve 0

  • Az első munkanap

    Tegnap kezdtem a munkahelyemen amiről írtam már bejegyzést. A felvételin a férfi egész elfogadható összegekről beszélt. Természetesen tegnap kiderült, hogy KAMU minden amit mondott!!!!
    Amit mondtak:
    3 műszak
    Heti 5 nap, néha szombati túróra de azt visszakapjuk hétköznapi pihenőben.
    80-95e fizetés +5ezer kajajegy+ havi 1 karton jégkrém
    A valóság:
    3 műszak
    Rendszeres hétvégi meló (mondták a dolgozók, hogy februárban 28 napból 25-öt melóztak)
    Mivel hétfőn húsvét kedden 12 órás műszak (este 6-tól reggel 6-ig)
    Délelöttös és délutános műszakban szombaton meló, ha éjszakás vagy vasárnap éjjelre bekell menni takarítani..
    Fizetés: 75 ezer ft +5ezer kaja jegy + jégkrém
    Véleményem: Mennyenek a büdös p*csába!!! A héten még bemegyek aztán leszámolok. Ma beadom a jelentkezést itt Ajkán máshová...
    Mert ugye nekem még naponta 2 órám elmengy buszozással...hát ennyi pénzért röhely...

    U.i: UTÁLOM A HAZUG EMBEREKET!!!!

    PierNight 14 éve 12

  • ez a vatera nem szarozik...SZERK

    A történet ott kezdődik, hogy januárba bekelett volna fizetnem 1770ft-ot a drágalátos vaterának, de nem tettem nem kívántam eladni semmit gondoltam majd befizetem késöbb (közbe bannoltak evégett, de nem igazán zavart) aztán nem bombáztak levelekkel, hogy fizessem be így ki is ment a fejemből..erre ma kaptam egy csekket egy behajtó cégtől ami követeli a lóvét..de nem 1770-et hanem több mint 5000ft-ot! Hogy miért ennyi? Hát adminásztriós költségként számoltak fel több mint 3000ft-ot...nem semmi...ennyiért én is szívesen lennék behajtó...ugyhogy részemről ennyi volt a vatera...igen tudom, hibás vagyok és megérdemlem...nem azzal az 1770ft-al van bajom...hanem az, h 2-3 hónap után így bekeményítenek...ha kiküldtek volna 2000-2500ft-ot akkor egy szavam sem lenne, mind1 ez van..pénzem nincs rá...majd 1 hónap múlva befizetem...feltéve ha addigra nem 10e lesz ... :U

    Szerk: Befizetve :)

    Szerk2: Vatera fiók bann alól felóldva..

    PierNight 14 éve 28

  • FELVETTEK!!!! :D

    Irtam bejegyzést a múltkor, hogy megyek állás interjúra...mondtátok, ne éljem bele magam!
    De én bele éltem és FELVETTEK!!! repkedek az örömtől :) Ma telefonált a fószer,hogy hétfőn kell mennem 6-ra megnézni a dolgokat aztán megírjuk a szerződést és kedd délutánosba kezdek :) jaaaaj else hiszem!
    /azt azét hozzáteszem, a család óránként kérdezte, hogy nah hívtak már? mondom majd szólok ugyis..erre most mondom nekik de kb leszarják.../ nem baj én örülök és az a lényeg :)

    PierNight 14 éve 18

  • Haldoklóba a HDD-m? HELP

    Hali szóval a kérdésem a következő, hogy sztetek ez a hiba mennyire súlyos? Akár már holnap is meghalhat?
    A HDD már elég sokat kibirt :) (lásd Munkaidő száma) És irja, hogy veszélyes...de nekem nem sokat mondanak a lenti számok.! Ezzel a kis gagyi 40gb-os hdd-vel gazdálkodom mert a másik pár hónapja ment tönkre...és jó lenne ha legalább addig kibírná míg veszek egy laptopot! (erre a pc-re én már 1ft-ot nem költök!!) Előre is köszönöm a válaszokat!

    PierNight 14 éve 29

  • éjjel egyedül a sötét erdőben támadó bokrok társaságában :D

    Tegnap egy középsulis oszt társam szülinapjára voltam hivatalos ami egy faházban volt az erdőben nagyon jó volt....de én nem vagyok normális xD ugyebár ott lehetett aludni meg minden de bevoltam idva és én éjjel 3kor felpattantam és eldöntöttem, hogy nah én akkor most hazamegyek..mondogatták h nem kéne :D de nem lehetett lebeszélni róla.. elindultam...2 perc telt el és nekem jött egy bokor :DDD de nem adtam fel törtettem előre...telefonommal világítottam (a sz@r arénán miért nem lehet használni lámpának a ledet???)
    meg zenét hallgattam...megyek megyek alig láttam a kavicsos útbol valamit de azért sikerült megmaradnom az ösvényen. tényleg elég gyorsan mentem de 20 perc után rájöttem, hogy lehet mégse keleltt volna csak így elmennem...körbe néztem látom holt sötétség tök egyedül vagyok de nem fantáziáltam ezen tovább inkább koncentráltam a zenére. És így sikeresen hazaértem 1 óra gyaloglás után...ma reggel felkeltem és szembesülök azzal, hogy az a szemét bokor engem súlyosan megsebesített! :((( erősen gondolkozom rajta, hogy feljelentem bántalmazásért... :DDD ezért készítettem bizonyítékot is :)

    )

    PierNight 14 éve 17

  • jó a kedvem és éjjel 1kor is felnéztem :)

    Mai estém jól sikerült, találtkoztam egy nagyon jó haverommal akivel kb 3 hónapig nem tudtam talizni kocsmáztunk egyet :D de csak mrétékkel (azért is értem haza ilyen korán) mert holnap lesz a fő buli :D egy volt oszt társam szülinapjára vagyok hivatalos amit nagyon várok és épp ezért hagytam ilyen lightosra a mai napot, hogy holnap gőzerővel mennyen a party :D rem mindenkinek jjól tellik majd a hétvége a bill hibákért sry :D

    PierNight 14 éve 0

  • Facebook, te fenn vagy?

    A kérdés adott :) És mire használod? Esetleg játszol is rajta?

    Én kb tavaly nyáron regeltem rá mert az oldalak 99%-án ott volt a facebook share...hát mondom megnézem magamnak ezt a nevezetes facebook-ot...beregeltem eltöltöttem kb 5 percet rajta és hagytam a francba..aztán pár hónapja intenzív tagja lettem :) Időtöltésnek jó. 1-2 hétig szószerint függő voltam...vagy 10 játékkal játszottam meg gyüjtöttem a neighborts-okat a különböző játékok miatt. aztán ráuntam töröltem minden idegent és csak a tényleges ismiket hagytam meg. Már csak 2-3 játékkal játszok rajta. (vampire wars, happy island, néha happy aquarium meg zinga poker) és te/ti? (és erősen gondolkozom rajta, hogy törlöm magam iwiwről meg vipről.)

    szerk: (unatkozom ezért kedvem van írni :DDD ) Mindig is szerettem a karakterfejlesztős böngészős játékokat. És ideális társra találtam ebben a vampire wars-ban. elég összetett és szinte hetente vannak új dolgok benne emiatt élvezetes is. De mégsem kell egésznap ott ülni ha eredményt akarsz elérni benne. Ezért is szeretem annyira. Ha esetleg van rá igény egy külön postban elmagyarázom mi, hogy működik (ugyanis angol és lehet valakit épp ez riaszt vissza, hogy játszon vele)

    PierNight 14 éve 62

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.