2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Patthelyzet

    Igazán nem tudom mitévő legyek. :( Hétvégén újra kellene húzni a rendszert, de fogalmam sincs melyik OS-t toljam fel. (Van 7 és 8.1 licenc is.) Pár héttel ezelőtt nem lett volna kérdéses, úgy pattintottam volna fel a hetest, hogy csak úgy csörömpöl. De egy munkatársam kb. 10 perc alatt teljesen megszédített a 8.1-gyel. Na azóta nyavalygok magamban.

    A 'pontegynek egy rakat előnye van a jó öreg 7-tel szemben, hiszen gyorsabb, takarékosabb az erőforrásokkal, nativ ISO támogatás, stb. A hetes viszont olyan ütőkártyát tart a kezében, amit az ifjú titán nem tud überelni - már több, mint 4 éve a piacon van, kipróbált és bevált rendszer. Plusz ott van az ingujjban a Joker kártya: a hetest már ismerem annyira, hogy meg tudom benne csinálni mindazt, amit akarok, míg a csempekirállyal nem. Tudom tanulható, megszokható. Próáltam is, kényszerből használtam egy hónapot a 8.1-gyet és eléggé kényelmetlen volt, mert bénáztam ahogy keresgéltem a beállítások közt. Szóval nem ment flottul. Sajnos nincs most időm egy "játszós" telepítést csinálni, hogy próbálgathassam megint kedvemre a rendszert, úgyhogy csütörtökig rágódok rajta, az a D-day.

    Ha esetleg hozzászólásban hagyjátok, hogy nektek meddig tartott összeszokni a 8.1 rendszerrel, kiismerni rendesen, na azt megköszönném.

    Petyyyyy 10 éve 31

  • The Interceptors!

    Ezzel már régóta adós vagyok az új avatarom miatt. Még mindig nem bírom röhögés nélkül. :D

    Petyyyyy 10 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.