2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Alkesz szülinap

    hivatalos voltam a Művelt Alkoholista szülinapi bulijára (borozására), amiért ezúton is szeretnék köszönetet mondani, nagyon klassz élmény volt! hosszasan beszélgettem például ifj. Franz Weningerrel, Szentesi Józseffel, Losonci Bálinttal, megyünk is majd pincéket látogatni iziben (mindhárom borász hozzáállása és borai igazi kedvenc). komoly dolog volt, hogy ennyi és ilyen borászt összetrombitáltak az Alkeszek, igazi "szakmai" rendezvény volt. mindenki hozott magával 1-2 bort, kb. negyed óránként kóstoltuk a következőt.

    voltak bajaim egyes bennfenteskedő bejegyzéseikkel, és bár a stílus annyira most sem a sajátom, legalább értem a miértjét. tényleg nagyon jóban és közvetlen viszonyban vannak ezekkel a borászokkal.

    remek este volt, örülök, hogy részese lehettem!

    Parci 14 éve 6

  • Fuji F200 EXR

    kifutott típus, de elhoztam az utolsó előttit a nagykerből.

    elég sok komoly gép volt már a kezeim között hosszabb-rövidebb ideig (d40, d40x, d80, d90, d300, e-510, e-520, e-1, e-3), raw fájlok ezreit dolgoztam fel capture nx2-vel, talán fotózni is megtanultam egy picit jobban a kezdeti fogalmatlansághoz képest, így megengedhetem magamnak, hogy egy túrabot végére csavart, 200 grammos kompakttal fotózzak. jpg-ben, természetesen.

    Parci 14 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.