2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Megvolt: Dragon Age: Origins

    eleinte nem tetszett, illetve még mindig elég bonyolultnak tartom a combat rendszert stb., de valószínűleg az igazi ok, hogy nem konzolra készült eredetileg, vagy legalábbis nem olyan szemlélettel.

    a játék maga viszont, minden hibája mellett is pazar. ilyen ügyes párbeszédeket, és főleg azok hatásait még nem láttam, és noha a fő történet itt is túl rövid (no, azért nem oblivion rövidségű), azért bőven van miben elmerülni. sosem hittem volna, hogy ezt mondom, de mire a játék végére értem (és kicsit olvasgattam a walk thru-kat, amiből kiderült, milyen komplex lehetőségek vannak az interakciókban stb.), arra jutottam, hogy az Eye of the Beholder I és a Lands of Lore I után ez bizony egy újabb alapmű.

    nem kényeztettek minket mostanában igazán jó rpg játékokkal, és bár az Obliviont nagyon élveztem, a régi nagy nevekhez képest az sem feltétlen jó. ez viszont igen. 8/10 pont, és highly recommended.

    ja, és Morrigan megvolt... ;) (tudom, nem nagy szám, de vegyétek figyelembe, hogy full soft gamer vagyok, az utóbbi időben effektíve nem is játszom)

    Parci 14 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.