2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • I (L) Somló

    Köszönöm (Fazekas) Tibor, (Balogh) Zoli és (Takács) Lajos!

    Egyetlen és első somlói látogatásom elég volt ahhoz, hogy az éveken át tartó "a bor színe vörös" egyeduralom és világkép darabjaira hulljon bennem. A Somlói Apátsági Pince 2008-as Juhfarkja és 2007-es Olaszrizlingje, valamint a Hollóvár szűretlen 2008-as Hárslevelűje és Furmintja, illetve készülő 2009-es Sauvignon Blanc-ja akkora borok, amilyenekkel ritkán találkozik az ember. Azon felül, hogy az összes többi is nagyon jó.

    A Hegy varázsa kétségtelenül létezik, minket is magával ragadott. Gyöngyszem Somló, minden értelemben.

    Parci 14 éve 11

  • A magyar büszkeség

    Valahogy így/ilyenkor kéne. Pazar cikk, gratulálok az IT café stábnak!

    Parci 14 éve 2

  • Lovaskocsi, filmforgatás, Mobile Meeting

    Tegnap autóval igyekeztem a Mobile Meeting helyszínére. Azaz igyekeztem volna, mert a Szentkirályi utcában bizony feltartott egy... lovaskocsi. Iszonyú aranyosak voltak, ahogy a (rohadt építkezés miatt, ami szinte a sarkon zajlik) megszokott hatalmas betonkeverők és egyéb szörnygépek helyett egy lovaskocsi volt ezúttal a hunyó. :)

    ...

    A kocsit leraktam a Trefort utcában, majd gyalogosan haladtam tovább, amikor is feltűnt, hogy a Mikszáth térnél az egyik merőleges utca full le van zárva. Filmforgatás, már nem először. Helyes, megint elmosolyodtam.

    ...

    Aztán Mobile Meeting (ezúton is gratula az Aréna stábnak, jól sikerült!), majd éjjel haza Szentendrére.

    ...

    Ma meg ezt olvasom. :( :((( Sajnos felismerem a lovakat. Rohattélet! :( Drukkolok a kocsisnak (mármint a lovaskocsit hajtó, súlyosan megsérült személynek) a mielőbbi felépüléséért, így ismeretlenül is.

    Folytatás...

    Parci 14 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.