2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Samsung UE32EH5300

    Most már két hónapja ő a monitorom (is). T-nél vettem részletre, akkor éppen ez volt az egyik legaljatévé (értsd: kezdő nélkül elhozható) valamelyik Sony meg pár gagyibb változat, azaz nem fhd-s felbontású márkatársa mellett.
    Kicsit kinőttem már a 22-es monitort, emiatt kezdtem el nézelődni, de nagyobb monitorok horror árban, itt meg a részlethez se kellett semmi papír, elég volt, hogy már x éve net előfizetésem van náluk és fizetem normálisan. Az mondjuk ADSL volt, így a TV mellé lett helyette kábelnet+IPTV, elvégre tv előfizetés kellett az egészhez. Így a net+tv olcsóbb, mint előtte csak a net... ráadásul kétszer olyan gyors is, vicces.

    Lényeg a lényeg, a TV maga, mert tv műsort amúgy nem nézek, kizárólag az F1-et (na jó, ha eszembe jut, WTCC-t is), néha bokszot. Magyarul az stb csak unatkozik, ki is van kapcsolva, minek fűtse még ilyen melegben az is a szobát...

    Folytatás...

    N€T0X|N 11 éve 0

  • Zavarbaejtő borravaló

    Nos, igen... jó szokásomhoz híven, amikor nincs itthon kápé, jön a pizzarendelés. Ezt amúgy megelőzte az is, hogy megfáztam, így taknyosan, néhol lázasan, néhol nem, kimászni sincs kedvem az ágyból. Most az, hogy erre mekkora jó gyógyír a pizza, inkább ne firtassuk, erre vágytam és hiszek benne, hogy ettől leszek jól ma estére.
    Lényeg a lényeg, hogy rendelés után ki is derült, hogy nem csak kápé, de apró sincs itthon, ami már egy kicsit neccesebb szituációk közeledtét is jelezheti... :U
    Na mind1, összekapartam innen-onnan zsebekből, meg egyéb eldugott helyekből 10 és 20 forintosokból (mondanom sem kell, előbbi volt lényeges túlsúlyban, 5-öst már nem volt pofám közészórni) kerek 200 Ft-ot, ami egy 1690-es pizza mellé az én mércém szerint megfelelő borravalónak minősül. Ezzel nyilván néhány futár nem ért egyet - volt pár hónapja az az akciójuk, hogy márpedig adjunk még többet... nem értettem vele egyet, de lényeg, hogy én mindig adok, bármivel fizetek is és ez alól most sem akartam volna "kibújni", de kicsit zavarbaejtőnek találtam a helyzetet. Mindegy, reméltem, hogy nem probléma, a lényeg a szándék, a pénz értékét meg nem a darabszáma adja meg.

    Folytatás...

    N€T0X|N 11 éve 59

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.