2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy kis T fikázás

    Gratulálok a T-Home-nak. Miért? Múlt hét csütörtökön, azaz 21-én bejelentettem, hogy az otthoni adsl megpurcant, csináljanak vele valamit. Kis párbeszéd, nem nem világít az adsl led a modemen, igen minden jól össze van dugva, igen már eljátszottuk pár órája másik ügyfélszolgával a szolgáltatásfrissítést, vagy mit. Pár napja szintén volt egy hibabejelentés a telefon miatt, akkor azt megcsinálták, aznap ment el a net. Valami nyilván ott történt.
    Jó, másnap délután jön is a hívás, hogy akkor mi is van, mert az úriember nem igazán kapott elég infót, azt se tudta milyen számon van a net, azt hitte meztelen adsl. Mondom akkor volt értelme előadni korábban a történetet, de sebaj, fussunk még egy kört. Oké, érti is meg nem is, utánanéz egy kicsit, és mindjárt visszahív.
    Na azóta is várom, hogy visszahívjon.
    Segond, én türelmes (haha, de mit tehettem volna...) vagyok, vártam. Mjad vasárnap reggel, azaz 24-én jöt sms, hogy az általam jelzett hiba elhúzódik. Semmi türelmét kérjük, megértését köszöjnük, vagy valami süket szöveg. Ki lett jelentve, kész, ez van.
    Ma (azaz most az előbb) már csak felhívtam őket, hogy mi a rák van, mert ez így nem járja, kicsit kiestünk a 72 órából, amit állítólag vállaltak, meg semmi normális tájékoztatás, hogy noob gyökerek dolgoznak bent, akik nem találnak meg egy kábelt, ami kicsúszott (de azt bezzeg hajtogatják, hogy én nézzem már meg, mi van).

    Folytatás...

    N€T0X|N 14 éve 15

  • VV szösszenetek, 9. rész

    Ez most velem esett meg. Tegnap mostam. A mosógép kiömlő csövét mindig a zuhanytálcára akasztom, hogy oda folyjon a cucc. Sose volt még ezzel gond. De tegnap a wc-re akasztottam mondván csapassuk végig kicsit biztos, ami biztos (tudni kell, hogy elég hosszú szakaszon vízszintesen megy ki a wc csöve).
    Ráhajtottam azért a fedelet, nehogy leugorjon, de egyébként is lehajtva tartom illatosító ide vagy oda. Nem is ment mellé a víz. Csak közben nekem meg muszáj volt kis dolgot intézni, így használtam a wc-t, aztán otthagytam mindent, majd ha kész, kipakolom.
    És kész lett. Lépek be a fürdőszobába, toccssssss. Na mondom, fasza. Elfelejtettem visszahajtani az ülőkét, persze a nyomástól(?) leugrott a mosógép kiömlője. A víz mennyiségéből ítélve nem rögtön az elején, de aktuálisan ez nem nyugtatott meg. Összefolyó persze minek lenne a fürdőszobában... szóval a küszöb szerencsére megfogta, így csak bent állt a két centis víz. Jó, mondom leszarom, nekem ezzel nincs kedvem pöcsölni, ittmarad, majd felszárad, ha akar. Kiteregetés, goto bed (még mindig elég vacakul éreztem magam).
    Volt ez délután. Ma reggel felkeltem, mit látok? Víz nagyja már el is párolgott, csak nedves folt látszik. Na kérem, így kell ezt!
    Igaz, tegnap még ugráltam felette eleget, ha dolgom volt a fürdőben, de hát na... lustaság rulz.

    N

    N€T0X|N 14 éve 0

  • VV szösszenetek, 7. rész

    Ma reggel melóba jövet kicsit (nagyon) álmos voltam, így gondoltam jó lesz bekukkantani az Árkádba, valami frissítő cuccot venni (igen, lebuktam, megint energiaitalt vettem). Ezt megelőzte viszont egy kis esemény, ami után igazából nem is lett volna rá szükség.
    Bejárat felé ténferegtem már, egyszer csak megláttam egy fiatal nőt. Nem szokásom másokat szekálni a kinézetük miatt, mert amit a természet adott, azzal kell élni, ez van, de... hát öö... "érdekes" látvány volt. Vannak az elöl deszka - hátul léc csajok, de még nekik is szokott legalább valami alakjuk lenni - na neki az se volt. Nem lenne ez baj, de még a divatos - a.k.a. röhejes - öltözködésével még rátett erre egy lapáttal.
    Egy vicces látványnak mindenesetre elment, már kezdtem is felébredni.
    Hasonlóképp attól, amit utána művelt. Már épp a bejárat előtt jártunk, valaki pont bement. Hogy ment be? Ahogy egy normális ember, kinyitotta az ajtót. Rá is van írva: húzni. Magyarul kifelé nyílik.
    Kis barátnőnk figyelmen kívül hagyta ezt az elég fontos információt, ennek megfelelően izomból felkente magát az ajtóra, de olyan igazi kandikamerás műsorba illően. Paff. Pedig nem is volt szőke.
    Na mindegy. Én hülyére röhögtem (pontosabban már csak rátettem egy lapáttal) magam. Kár, hogy füles volt rajta, bár szerintem így is vörösödhetett a feje. :D

    N€T0X|N 14 éve 4

  • VV szösszenetek, 6. rész

    Egy "aprócska" kérés az egyik ügyféltől. E-mail részlet.

    Srácok küldjétek el nekem az elmúlt fél évben meg nem kapott leveleimet (mármint e-maileket - N). Sürgős!

    No comment. :D

    N

    N€T0X|N 14 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.