2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Elindult a Kenyér TV

    Sziasztok!

    A tegnapi nap folyamán elindítottam YouTube csatornámat és immáron két videó is megtalálható rajta. A csatorna jelenlegi célja, hogy olyan játékokat mutassak be ami érzelmi túlfűtöttséget okoz mint a düh vagy a félelem. Viszont nem fix a profilja, még bármi lehet itten.

    Bár a kezdeti két videót úgymond bemelegítésnek szántam (hiszen még a hangtechnikai rész sem 100%-os), de így is kellemeset kellett csalódnom. Ugyanis sok pozitív visszajelzést kaptam, ami rohadtul jól esik és nekem nagy öröm ha mosolyt csalhatok az emberek arcára. :) Viszont nem akarom itten hype-olni magamat, majd Ti megítélitek nektek hogy tetszik vagy nem tetszik. :D

    Tehát itt vannak a csatorna és videó linkek:

    Kenyér TV

    Unfair Mario 1.rész

    Unfair Mario 2.rész

    UPDATE 2014.11.13.

    Dungeon Nightmares

    UPDATE 2014.11.14.

    Folytatás...

    nem_tom 9 éve 7

  • Teljes gőzzel Shuffle!

    Ennyi év után sem hagytam fel a tánccal. Nemrégiben újraszerveztem a budapesti shuffler közösséget, mivel eléggé le volt halva az egész. Most minden szombaton járunk ki gyakorolni, táncolgatni. Vannak aktív és lelkes tagok. Szóval minden jó. :)

    Ha valaki szeretné megtanulni ezt a táncot, illetve lelkes és aktív tagja akar lenni kis közösségünknek akkor bátorkodjatok szólni nekem. :)

    Videó tegnapról: [link] :)

    nem_tom 10 éve 8

  • Ijesztő vagy hátborzongató kézikamerás horrorfilmek listája (Found footage)

    FRISSÍTVE: 2017.05.31.

    Ennek a bejegyzésnek az a célja, hogy legyen egy lista az összes ijesztő vagy hátborzongató kézikamerás (azaz Found footage) horrorfilmről amihez készült magyar szinkron, illetve felirat. Rengeteg kutatómunkámba tellett, amit most ezzel megspórolok nektek. A bejegyzés folyamatosan frissül, a műfaj rajongóinak érdemes figyelemmel kísérnie. ;)

    Ezen blogbejegyzés az én szubjektív véleményemet tükrözi.

    - Paranormal Activity sorozat

    Micah és Katie mindennapi életüket élik amit valami megzavarni látszik. Furcsa dolgokat kezdenek el tapasztalni otthonukban. Micah, hogy felderítse mi folyik náluk vesz egy kamerát, hogy azzal 0-24 tudja rögzíteni a házban zajló eseményeket. Lesz is eredménye, egyre több mindent sikerül lencsevégre kapni. Eleinte semmi komoly, viszont lassan és fokozatosan egyre nő a paranormális tevékenységek intenzitása, ami egyre zavaróbbá és félelmetesebbé, már-már veszélyessé válik. Hamar kiderül az is, hogy Katie nem mesélt el minden lényeges dolgot a múltjáról a párjának.

    Folytatás...

    nem_tom 10 éve 78

  • 11 kérdés

    Ráakadtam erre az érdekes cikkre. Gondoltam kifejtem részletesen a személyes véleményemet. :)

    1. Kinek húznál be: Justin Biebernek vagy Kim Jong-Unnak?

    Természetesen az utóbbinak. Justin mindössze pocsék zenéket csinál, ezzel nem árt senkinek. Kim Jong viszont egy diktátor, ezért ártalmasabb az emberekre nézve.

    2. Melyiket választanád: a repülés képességét vagy a gondolatolvasást?

    Egyértelműen repülés. Milyen jó lenne már szabadon szárnyalni a levegőben. :D A gondolatolvasás viszont egyáltalán nem szimpatikus. Először is az emberek gondolatai mind addig a saját magánügyük, amíg azt meg nem osztják másokkal. Meg még sok más szempontból is, mint például néha jobb ha nem tudjuk mit gondol a másik, plusz az is jobb ha úgy adják elő nekünk ahogyan kell (jó esetben) és nem csak kiolvassuk a nyers gondolatokat mások fejéből.

    3. Minden hangszeren virtuóz szinten játszhatnál, vagy az összes sportágat űznéd profi szinten?

    Mind a kettő csábító, viszont én a sport mellett döntök. Úgy érzem sokkal jobban ki tudnám élni magam, ha a világ minden létező sportjában profi lennék. Arról nem is beszélve, hogy ez egy jó megélhetési lehetőség lenne.

    Folytatás...

    nem_tom 10 éve 12

  • Kiadó szobát keresek!

    Moderátori felszólításra a téma átköltözött IDE!

    nem_tom 10 éve 3

  • Bejün?

    Gyakorikérdések.

    Nem tudom Ti, hogy vagytok vele... de én szét röhögtem ezen az agyamat. :DDD

    nem_tom 11 éve 17

  • Egyéni arckép changed

    Több mint két év hűséges szolgálat után nyugdíjaztam hajdani arcképemet. Régi: :)

    A jelenlegit ugye nem kő belinkelnem(?). :DDD

    Szerintem nagyon jó lett. Az elkészítésért hálás köszönet Tamoo-nak! A jóváhagyásokért szintén köszönet Koxx és crey fórumtársaknak! :R

    nem_tom 11 éve 17

  • Shuffle verseny

    Indultam ezen a nemzetközi shuffle versenyen egy videóval. Ezt szeretném most nektek bemutatni:

    [link]

    Ha tetszett, kérlek like-oljátok a videót a YouTube-on és ahol csak tudjátok osszátok meg. Ugyanis a YouTube-ra kapott like-ok mennyisége dönti el a versenyt. Nem sok esélyt látok rá, hogy győzzek, de háthatalánmégis alapon próbálkozom :)

    Üdv: FoX

    nem_tom 11 éve 9

  • FoX ismét lecsapott :D

    A shuffle jelentem továbbra is megy teljes gőzerővel... és fog is, remélem még jó sokáig. :))

    Íme a legújabb alkotásom!

    Köszönöm, ha megnézted! :R

    Üdv: nem_tom / FoX

    nem_tom 11 éve 17

  • Leszokás a dohányzásról könnyen?

    Allan Carr

    Vélemény, tapasztalat? Kipróbálnám ha lenne csak úgy fölös 80.000Ft -om a szemináriumra. :U Viszont a mai világban már néha nehéz megkülönböztetni azt, hogy mi igaz és mi átverés.

    nem_tom 11 éve 73

  • Magyar Hardstyle Shuffle 2012

    Hali!

    Csináltam egy videót a Magyar Hardstyle shufflerekről. Ezt szeretném most megosztani veletek is! Ha tetszett, iratkozzatok fel! Jó szórakozást! :)

    Hungarian HardStyle Shuffle Compilation [2012]

    Üdv: nem_tom aka. FoX

    nem_tom 11 éve 3

  • Tűz eset

    Üdv!

    Semmi komoly, nem kell megijedni. Inkább furcsa vagy meglepő.

    Kezdésnek ismertetem a helyszínt. Egy emeletes kertes ház emeletén van a kis szobám ami a teraszra nyílik. A teraszon volt egy műanyag vödör amit szemetesnek használtam. Alatta húzódott egy hosszú LAN kábel át tőlem a szomszédba.
    Pár hete már így volt, minden rendben volt. Ma este ülök a szobámban a bátyámmal (JetiRulez), oszt valami furcsa pislákoló fényre leszek figyelmes kintről. Nem tudtam mire vélni, kimentem lecsekkolni. Mit látok? Ég a kukám. Mire megláttam már nem volt egyben mert szétolvadt, de erőteljesen égett. Úgyhogy gyorsan elszaladtam vízért és eloltottam a tüzet. Plusz a kábelnak is annyi. Először értetlenül álltunk az eset előtt. (mert itt voltak a haverok is) Ketten dohányoztunk a teraszon de egyikünk se dobott bele égő cigicsikket, a hamutartót használtuk. Viszont aztán elkezdtük úgy gondolni, hogy a kábel volt a hibás. Más nem okozhatta. Nektek erről mi a véleményetek?

    Még szerencse, hogy nem terjedt át a tűz. :)

    nem_tom 11 éve 14

  • Megint: Számítógép szerelő, karbantartó

    Ahoj!

    Éppen folyamatban van a 10. osztályom és eléggé efelé a szakma felé hajlok. Hogy miért tartok még mindig itt, hát abba ne folyjunk bele. Érdekelne ebben a szakmában tapasztalt emberek véleménye, viszont olyanokat is szívesen meghallgatok akik még csak tanulják. :)

    Most viszont ne térjünk át más informatikai szakmákra, mert az szerintetek jobb! Maradjunk ennél! Köszönöm!

    :R

    nem_tom 11 éve 25

  • 4. Shuffle évfordulóm :)

    Hali!

    Immáron 4 éve, hogy elkezdtem shuffle-özni. Erről készítettem is egy videót, amit szeretnék bemutatni nektek. Halkan jegyzem meg, hogy szerintem ez életem legjobb alkotása. :)

    L4S/FoX - 4 Years Shuffle

    Enjoy! :)

    Üdv: nem_tom / FoX

    nem_tom 12 éve 14

  • Hard Dance meetup @ Budapest 2012.10.13.

    Hali!

    Ez a nagy találkozó is lezajlott. Nagyon jó kis nap volt. Szeretném nektek is bemutatni a napról készült alkotásaimat!

    Hungarian Hard Dance meetup [SHUFFLE] @ Budapest 2012.10.13.

    Hungarian Hard Dance meetup [DnB] @ Budapest 2012.10.13.

    Enjoy! :)

    Üdv: nem_tom > FoX

    nem_tom 12 éve 1

  • Live 4 Shuffle

    Üdv!

    Van egy kis shuffle csapatom, az L4S (Live 4 Shuffle). Elkészítettem a legújabb videónkat és most ezt szeretném megosztani veletek is. Enjoy! :)

    L4S -[ Live 4 Shuffle ]- Attack from Hungary

    Lehet feliratkozni a YouTube csatornámra. :D

    nem_tom aka. FoX

    nem_tom 12 éve 3

  • HardStyle Shuffle találkozó Budapesten

    Üdv! Jó rég blogoltam már. :D

    15.-én került megrendezésre a(z általam szervezett) Budapesti shuffle találkozó. Jó kis nap volt! :K

    Íme a videóm az eseményről.

    Enjoy!

    :K

    nem_tom avagy FoX

    nem_tom 12 éve 6

  • Számítógép-szerelő, -karbantartó

    Üdv!

    A szakács mellett ez a másik pálya amin filózok. Bár túl sokat nem foglalkozok az informatikával, főleg lustaságom végett, de azért érdekel a téma. Szóval hálás lennék, ha megosztanátok úgy minden érdemlegeset erről a szakmáról. Van e rá kereslet és hol (Magyarországon), milyen ~fizuért, általában milyen és mennyi a munkabeosztás, stb-stb... Tapasztaltak előnyben.

    Előre is köszönöm az értékes hozzászólásaitokat! :R

    nem_tom 12 éve 38

  • Szakács

    Üdv!

    Gondolkozom rajta, hogy szakács leszek. Itthon szoktam főzni, egész jól megy és élvezem is. Viszont vakon nem szeretnék csak úgy belevágni. Ezért szeretném megérdeklődni (tapasztaltak előnyben), hogy milyen is egy szakács élete és munkája, mennyire van munkalehetőség és nagyjából hogyan keresnek. (pályakezdő) Tudom ez egy műszaki fórom, dee... nem baj. Csak jár erre fele egy-náhány szakács is. Szóval ha valaki tudna nekem hasznos infókkal szolgálni, akkor nagyon hálás lennék.

    nem_tom 12 éve 11

  • Pályaválasztás

    Igen, még mindig itt tartok... sajnos. Most viszont csak egy dologra volnék kíváncsi.
    Kacérkodom a gondolattal, hogy valamiféle informatikusi pályára állok. Mint például programozó, szoftverfejlesztő, rendszergazda, hálózatkezelő, stb... Arra volnék kíváncsi, hogy manapság ezeken a területeken mennyire lehet elhelyezkedni? Nagyon túltelítettek ezek a szakmák, vagy van rájuk kereslet? Átlagban mennyit keresnek? (kezdő, haladó fizetés) És végül ezen szakterületek közül melyikre érdemes leginkább pályázni? (de lehet, hogy ez már eléggé szubjektív dolog)

    Nagyon fontos volna a segítségetek! Előre is köszönöm a hasznos hozzászólásokat! :R

    nem_tom 13 éve 56

  • Elegem van!

    Ebből a rohadt napi 15C°-os hőingásból. Kora reggel/hajnalban pulcsi, sál kombó és még úgy is fázom kicsit. Mire végzek suliban, már a póló is sok. Szeretem a meleget, de nem így. Nem tud hozzászokni a szervezetem és ez eléggé kellemetlen. A pulcsi meg felesleges teher. Elegem van már. Mikor lesz végre egyenletesebb az időjárás? Nyári gyerek vagyok, de inkább legyen egyenletesen hideg, mint reggel 10, délután 25C°. :W

    nem_tom 13 éve 29

  • Most már egyedi vagyok

    Ez is eljött. Mikor több mint 5 évvel ezelőtt még itt nyomultam a Prohardveren mint újonc (sőt, a későbbiekben is), nem hittem volna, hogy valaha is megérem ezt. Olyan távolinak tűnt. Most viszont meg van. Megkaptam az egyéni arcképemet, itt a fórumon. Tök jó! :DD

    Köszönöm szépen azoknak, akik elkészítették, és akik engedélyezték. :R

    nem_tom 13 éve 26

  • Mém kedvelőknek

    Mikor megláttam ismerősömnél ezt a számot, hirtelen felindulásból összedobtam ezt a képet. :D

    Ördögi fészbúk

    nem_tom 13 éve 15

  • Autó mentes nap

    Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy milyen jelzővel illethetném. A mondanivalójával nincs bajom, de amit ma alkottak Budapesten... ezt komolyan gondolták? Mint minden vasárnap, ma is elmentünk a nagyanyámhoz. Általában legfeljebb ~30 perc az út oda. (autóval) Ma helyette volt 1,5 óra. Méghozzá azért, mert okos fejjel lezárták a főbb utakat, ami a rövidebb is. Így mindenki kénytelen volt kitérőket tenni. Össze-vissza kellett cirkálni ahhoz, hogy eljuss A-ból B-be. A dugókról már nem is beszélve. Így sokkal több üzemanyagot füstöltek el az emberek, mint általában. Pedig ennek a napnak a környezettudatosság a lényege. Nem? Ezzel nem tudom hogyan akarták elérni azt, hogy az emberek lehetőleg ne autóval menjenek. Sok diplomás ember a parlamentben ilyet kitalál. Hungarisztán... Gratulálok!

    nem_tom 13 éve 21

  • Ez is bekövetkezett

    Már azt hittem sosem leszek őstag. Szaladok is egyéni avatart kérni. :DD

    Ne lepődjetek meg, ha egy ideig ingadozni fog a rangom. Az csak a szex topic miatt van. :DDD

    nem_tom 13 éve 56

  • 5

    Ma lettem 5 éves itt a fórumon.

    Érdekes (és jó) látni, ahogyan változnak a dolgok errefelé az évek során. Emlékszem amikor még Logout se volt, most pedig már csak itt vagyok... hát nem vagyok valami jó kocka. :D Még ha nem is vagyok valami hasznos tagja a közösségnek, én minden tőlem telhetőt megteszek és remélem még sokáig itt lehetek. :K

    SÖRT MINDENKINEK!

    nem_tom 13 éve 51

  • Segíts a Japán katasztrófa károsultjainak!

    Aki szeretne segíteni szerencsétlenül járt japán embertársainkon, az hívja fel 200Ft fejében a 1749 -es segélyvonalat. :R

    nem_tom 13 éve 12

  • Shuffle day

    Úgy döntöttem, hogy mostantól blogolni fogom ezen táncos videóimat. Hiszen ez egy blog, szal miért ne? :D Aki a műfajt nem ismerné, itt részletesebben informálódhat róla. Íme a bandánk (aminek az egyik alapító atyja vagyok) legújabb alkotása:

    [link]

    Mielőtt valaki leakarná szólni hozzátenném, hogy vannak néhányan kezdők. Szóval óvatosan. :K

    Üdv: L4S://FoX [Live 4 Shuffle]

    nem_tom 13 éve 22

  • Rizikó O.O

    Szerintem sokan ismeritek ezt a társasjátékot. Tegnap játszottunk egy barátommal PC-n. A játékban az a cél, hogy elfoglald a világot. Ez nekem sikerült is egy területet leszámítva, ugyanis még meghagytam neki Argentínát, amin jelentéktelen volt a hadi ereje számomra. Már a végén persze csak baromkodtunk, hiszen mindketten a helyzetből adódóan tudtuk a játék végkimenetelét. Hogy mi sült ki belőle? Hát ez:


    425 vs. 1

    Elkezdtünk hülyéskedni azzal, hogy rekord mennyiségű egységet halmozzunk fel az egyik területemre. Ennyinél meguntuk és lerohantam az 1 szem egységével rendelkező Argentínát. Nagyon egyenlő küzdelemnek mondható.
    Akik nem ismerik a játékot vagy már elfelejtették: Ebben nem csak az az érdekes, hogy 425 az 1 ellen. Játék végére egy normál játszmában sosem haladja meg a 100 egységet a largest army (legnagyobb sereg) száma. Én meg egy területre halmoztam fel mindezt. Szerintem jópofa.

    Lehet rekorderkedni! ;]

    nem_tom 13 éve 5

  • Nesze neked illem

    Mint egy valamire való férfi tudja, van azaz illem szabály, miszerint engedjük előre a nőket. Ezzel nagyon gyakran szembesülök, mivel a 17 fős osztályomban, összesen 4-en vagyunk srácok a többi mind (egyértelműen) lány. Egy napon a suliban kicsit elgondolkoztam ezen és rá is jöttem, hogy valójában miért van ez. Azért találták ki, hogy a férfiak így tudják stírölni a nőket. Ez teljesen egyértelmű, hogy nem jöttem rá eddig. Ez azért nagyon cseles.

    nem_tom 13 éve 37

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.