2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Rizikó O.O

    Szerintem sokan ismeritek ezt a társasjátékot. Tegnap játszottunk egy barátommal PC-n. A játékban az a cél, hogy elfoglald a világot. Ez nekem sikerült is egy területet leszámítva, ugyanis még meghagytam neki Argentínát, amin jelentéktelen volt a hadi ereje számomra. Már a végén persze csak baromkodtunk, hiszen mindketten a helyzetből adódóan tudtuk a játék végkimenetelét. Hogy mi sült ki belőle? Hát ez:


    425 vs. 1

    Elkezdtünk hülyéskedni azzal, hogy rekord mennyiségű egységet halmozzunk fel az egyik területemre. Ennyinél meguntuk és lerohantam az 1 szem egységével rendelkező Argentínát. Nagyon egyenlő küzdelemnek mondható.
    Akik nem ismerik a játékot vagy már elfelejtették: Ebben nem csak az az érdekes, hogy 425 az 1 ellen. Játék végére egy normál játszmában sosem haladja meg a 100 egységet a largest army (legnagyobb sereg) száma. Én meg egy területre halmoztam fel mindezt. Szerintem jópofa.

    Lehet rekorderkedni! ;]

    nem_tom 13 éve 5

  • Nesze neked illem

    Mint egy valamire való férfi tudja, van azaz illem szabály, miszerint engedjük előre a nőket. Ezzel nagyon gyakran szembesülök, mivel a 17 fős osztályomban, összesen 4-en vagyunk srácok a többi mind (egyértelműen) lány. Egy napon a suliban kicsit elgondolkoztam ezen és rá is jöttem, hogy valójában miért van ez. Azért találták ki, hogy a férfiak így tudják stírölni a nőket. Ez teljesen egyértelmű, hogy nem jöttem rá eddig. Ez azért nagyon cseles.

    nem_tom 13 éve 37

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.