2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Vakbélműtét

    Gondoltam megírom az esetet, mert egyrészt nincs még ilyen fajta blog bejegyzésem, másrészt, meg miért ne? :D

    Az egész 9. –én, egy szombati nap kezdődött. Felkeltem és érzem vmi nem ok. Fáj a hasam. Jó, felkelek, de csak erősödött. Akkor hasra fekszem kicsit. De csak egyre rosszabb lett, 2 órát szenvedtem az ágyamban, aztán felkeltem, mert nem láttam értelmét tovább feküdni.
    Közben jött egy jó barátom, hogy megbeszéljük az estét. (iszogatás, póker, meg ilyenek). De mivel fájt
    a hasam már nem voltam biztos benne hogy megyek. Jó elmegy, nekem meg csak erősödött a fájdalom. Sőt, elkezdett a gyomrom is kicsit fájni.
    Később megint átjön egy másik jó barátommal, hogy akkor mi lesz. Ugyan abban maradtunk. Egyre
    erősödött a gyomorfájdalmam is. Már 4 óra lehetett kb. Megint ágynak dőltem, néztem a TV –t és csak görcsöltem. Volt egy rövid időszak mikor enyhült a fájdalom és kezdtem fellélegezni. Felálltam, de a fájdalom újra erősödött. Jó, visszadőlök.
    Olyan 5 óra tájékán érzem, hogy a vakbelemnél is fáj már. – Istenem, ennek soha nem lesz vége? – gondoltam magamban. De az is csak egyre rosszabb lett, sőt már inkább csak ott kezdett el fájni. A fájdalom miatt, nem nagyon ittam semmit, mert nem akartam felálldogálni és elmenni a csapig és enni se mertem, mert féltem hogy visszaköszön. Már egyenesen se tudtam járni.

    Folytatás...

    nem_tom 14 éve 42

  • Eredményhirdetés! - Átlag életkor (2011.03.22.)

    Eredményhirdetés

    Először is szeretném mindenki elnézését kérni a késésért. Eléggé inaktív voltam az elmúlt időszakban, így teljesen megfeledkeztem erről. Most viszont megadom nektek azt, amivel tartozom. Az eredmény előtt, viszont még pár szót.
    Az a helyzet, hogy ez az eredmény nem tükrözi a teljes valóságot, mivel még ezer életkor se jött össze. Így ez egy nagyon körülbelüli adat. Ezt leszámítva, azért szép számmal jött. Mikor elindítottam ezt a bejegyzést arra számítottam, hogy ez is olyan hamar elfog süllyedni, mint a legtöbb. Ehhez az elgondoláshoz képest, szerintem nagyon jó eredmény.
    Volt néhány adat amit kizártam, mert durván nem feleltek meg a szabályoknak.

    Akkor jöjjön a várva várt eredményhirdetés! [Na végre, el sem hiszem! :U ] :DDD

    Kereken 1 évnyi gyűjtögetés alatt, a 624 adatból kiszámolt 2010 - 2011 legeleji átlag életkor körülbelül:

    :C :C

    :C

    Folytatás...

    nem_tom 14 éve 921

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.