2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Blackberry Curve 8310

    Blackberry Curve 8310 háziteszt

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 53

  • Na most kihez forduljak?

    Ma úgy gondoltam , hogy megyek és lecserélem a telefonom (Székesfehérváron) neki is láttam be mentem néhány GSM boltba nézelődtem próbáltam egy árban találni a régi telefonommal..
    Sokadik bolt után végre találtam egy 8600 Luna-t.Jó árban volt gondoltam benevezek rá egy kicsit még pótolnom kellett de nem baj gondoltam ez most tényleg megmarad mert időt álló darab.Ki is fizettem a többletet erre azt mondja az eladó srác hogy ez angol de meg lehet oldani... mondom neki nem gáz meg tudom oldani otthon is (NSS).Örültem mint majom a farkának , hogy milyen szép meg jó csak érjek haza megkapja a magyar menüt és tényleg minden szép és jó lesz..
    Haza értem egyből a notinak estem és itt jött amire aztán tényleg nem számítottam nem ismeri fel a Nokia PC Suit leszedtem visszaraktam vagy 5x de még mindig nem volt gyanús a dolog gondoltam akkor először nss azt majd update és akkor helyre áll a rend de nem így volt hát miért is nem..Kezdtem egy kicsit kételkedni a telefon eredetiségében mondom ránézek a nokia oldalán és megnézem hogy eredeti e éééss hát persze hogy nem..Erre senki sem hívta fel a figyelmemet a vásárláskor.Gyorsan megnézet a szerződést és abban is az áll hogy ez egy NOKIA..

    Folytatás...

    Murderer69 16 éve 81

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.