2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Epic! :D

    mqm 8 éve 8

  • Milyen játékot?!

    A kérdés adott! Egyszerűen nem tudom milyen játékokkal játszak! :D
    Nincs sok időm már erre a hobbira, de azért ezt a keveset szeretném minőségi Játékokkal elütni.
    MMO Fan voltam eddig de sajnos nem tudok annyi energiát belefektetni mint amennyit kellene egy ilyen jellegű játékba. FPS/Szimulátorok amik igazán megfogtak eddig, de ha tudtok valami "agyameldobom" game-et írjátok meg kérlek! :)
    Ha lehet 2013-tól kezdjük a mazsolázást mert azért na.. szeretem a szépet! :D (Grafika..)
    Köszönöm előre is a segítségeteket! :R

    mqm 9 éve 20

  • Szabadság?!

    Sziasztok!
    Felmerült bennem egy-két kérdés amire lassan muszáj választ találnom így év végéhez közeledve és ebben kérném a segítségeteket!
    Ebben az évben még van összesen 21 fizetett szabadságom amiről már nem én rendelkezem hanem a munkáltatóm.Ha jól értem akkor a szabadságom egy harmadát vihetik át a következő évbe, de azt is ki kell ,hogy adják március 31.-ig. Bár erre már olvastam olyan variációt is ,hogy csak az életkorhoz kötött pótszabadságnak az egyharmadát vihetik csak át.. :F
    Valamint létezik olyan opció ,hogy a munkaszerződésem úgy legyen megírva ,hogy bármikor át tolhassák akár az egész szabadságom a következő évre? (nem 2014-ben kezdtem itt dolgozni)
    Mit tudok tenni ha nem hajlandóak kiadni ebben az évben a szabadságom? Létezik olyan opció ,hogy elveszítem a szabadságom? Ki fizethetik esetleg a fent maradt szabimat?
    Előre is köszönöm a válaszokat! :R
    Üdv,
    P

    mqm 10 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.