2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nem tudok címet írni, olvasd ha érdekel... :W :W :W

    Voltam sportdokinál. Bemegyek, elküld vizelet-ideg-szem-ekg-ra. Minden simán megy. Megyek szemészetre. Nekem kontaktlencsém van, na azt ki. Mondom ok. Erre feltesz egy olyan lencsét, ami sokkal sokkal gyengébb, és olvassam el neki 10 méterről az 1cm-nél kisebb betűt. Mondom nem megy, de adja a lencsét azzal elolvasom. Nem nem azt nem lehet. Utána jött hogy mivel rövidlátó vagyok, sérülékenyebb a szemem és keressek más sportot. Na itt már fel lett cseszve az agyam. Baromi jól haladok a taekwondo-val, tetszik is, erre azt mondja menjek mondjuk kosarazni. Addig pofáztam neki, mire mondta hogy 1 év-et ad, de 1 év múlva kontroll. Na jól felcseszte az agyam, megyek vissza dokihoz. Minden lelet jó. Sík ideg vagyok. És kéremszépen a vérnyomás: 162/108. Leültettek egy fotelba hogy szépen higgadjak le, utána mértek. 130/97. Hát mondom ** (örömlány) jó. Szal amiatt a köcsög szemdoki miatt mehetek kardiológiára is, de hogyha nem lesz meg okt.31.-éig a versenyengedély én komolyan embert fogok ölni. KÖSZÖNÖM SZÉPEN MAGÁNAK SZEMDOKI!!! :W :W :W :W

    mocsanisi 15 éve 8

  • Diginet + linksys = ERROR????

    Sziasztok!

    Szóval a digisek azt mondták hogy kijavították a hibát, nálunk nem jó valami. Na akkor rajta, minden gépen vírus/spy keresés. 0 találat. Na akkor talán router... Pont lehetőségünk volt az eddigi router-t (linksys WRT54G2), lecserélni egy linksys WRT54GL-re. Hiba megint előjön. Gondolkodtam hogy mi lehet még a ludas. Na próba szerencse alapon feltettem egy DD-WRT-t a routerre. Eddig hiba nélkül megy. Szerintem a linksys eredeti szoftvere akadhatott valahogy a digivel. Mostmár remélem végleg megoldódott a probléma.... :K

    mocsanisi 15 éve 1

  • Ki is ír a blogba?

    Eljött ez az idő is. Megtudhatjátok ki rejtőzik a mocsanisi név mögött. Tudom már nagyon vártátok :DD
    Szóval szerény személyem:

    És a ráadás:

    mocsanisi 15 éve 4

  • DIGI fejlemény

    Tegnap este 6-kor kijött a 2 digis ember megnézni hogy tulajdonképpen mi is van. Bejönnek, én voltam otthon, szépen megmutattam hol a modem. Krapek veszi elő a laptopot, már bebootolt, erre azt mondta hogy a mittudomén melyik adón vagyunk, és ott pont próbálják elhárítani a hibát. Elnézést kértek, aláírtam a papírt, aztán viszonlátás. Azóta a nettel semmi gond nincs, kop-kop-kop. (support még mindig sz*r, de ha továbbítják a problémát, akkor átkerül a normálisabb emberekhez. Amúgy poén mert egymás ellen dolgoznak. Support újraindítja a modemet, elmegy a log, erre akik értenek hozzá telefonálnak hogy nem tudják mi a probléma oka mert eltünt a log... Szal van ezen még mit javítani...)

    mocsanisi 15 éve 0

  • Meló

    Péntek délután 2 körül jött egy e-mail hogy lehet menni nyomdába dolgozni. Szombat-Vasárnap, összesen majdnem 10 ezer forintos kereset. Nekem se kellett több, szóltam haveromnak. Szombat reggel együtt vágtunk neki a melónak. Reggel fél7-kor találkozó. Bolt, nekem kaja meg kávé, neki cigi, és elindultunk a közel 1,5-rás úton. Metró utána busz. 8-ra odaértünk.

    Felírják a nevünket, megmondják a helyünket. Könyvjelzőt kellett tenni újságba, meg egy csekket meghatározott oldalak közé. Ez ment 3 órán keresztül. Utána megkérdeztük hogy ki lehetne e menni 5 percre. A válasz az volt: Teljesítménybérbe vagytok, azt csináltok amit akartok. Na mondom ájájj. Nem ez volt megbeszélve. Telefon a diákszövetkezetnek, onnan telefon a melóhelyre. 2 perc múlva megjelent a főnök, és átvitt minket egy másik részre ahol órabérért dolgoztak az emberek. Én a befóliázott újságokat szedtem ahogy jött ki a gépből. Haverom hátul adagolta az újságot. Eltelt a nap. Go home.

    Mai napon megint találkoztunk fél7-kor, indulás meló. Tegnapi napból okulva ma már vittem magammal zenét. Meló kezd. Hát nem volt egy leányálom. Olyan újság volt, ami mellé esernyőt csomagoltak, viszont a levegő benne maradt. Szal én tartottam az újságokat, velem szembe lévő lány pakolta a kezembe. Mikor összejött a 10 akkor összenyomtam hogy kijöjjön a levegő és továbbadtam.

    Folytatás...

    mocsanisi 15 éve 5

  • DIGInet én így NEM szeretlek...

    Sziasztok.

    Kb. 2,5 éve van modemes Diginetem. Jelentleg STRADA csomag, ami azt jelenti hogy 4/1mbit / sec. Garantált letöltési sávszél 512kbit/sec.

    Szóval közel két évig meg voltam elégedve, semmi bajom nem volt velük. Az utóbbi hónapokban viszont nagyon nem. A net időnként úgy belassul hogy a weblapokat sem tudom megnyitni, ha megnyílik akkor hiányosan (google.com jön be kb. 30mp alatt.)
    Konzultáció anyámmal, diginek betelefonálás (én telefonáltam, hangom alapján nem 16 éves vagyok XD). Szépen elmondom a problémát, hogy az internet lassú. Ok. Válasz: Mérjem le az ő sebességmérőjükkel. Jó mérjük. Ez megint csak amúgy egy elég béna dolog, mert le kell tölteni egy 45mb-s fájlt, azt meg utána vissza. Cirka 6, ismétlem HAT óra alatt lent volt a fájl. Na töltsük vissza. Feltöltési sebességben mondjuk elfogadhatót produkált ezzel nem volt bajom. Azért még linkeltem a mail-emhez a speedtest.net-es eredményeket is hátha. (mail-t kell nekik küldeni, amelyben leírod a mérési eredményeket.) Szal levél megír elküld. Válasz jön 24 órán belül.

    Én levelem:

    Folytatás...

    mocsanisi 15 éve 16

  • Avagy a PDA újraéled

    Sziasztok!

    Mp3 lejátszóm már régi volt. Szerettem nagyon... Sajnos mozog benne az aksi, így mindig kikapcsol a legkisebb mozgatásra is. Utánanéztem hogy mik a lehetőségek, de most újra beruházni nem szeretnék, és pénzem sincs. Ellenben édesanyám nem rég adta nekem Asus MyPal A620U PDA-ját. Ő nem használta így enyém lett. Kitaláltam hogy ebből lesz nekem jó kis mp3, filmlejátszóm. Sikerült hozzá szereznem egy igényeimnek megfelelő zenelejátszóprogramot, és egy filmlejátszóprogramot. (meglepően jól szól a kicsike)
    Az elkövetkezendő napokban veszek bele egy 4gb-s CF kártyát, így a tárhely is megvan oldva.

    És a végére egy kérdés. Tud valaki olyan progit mondani, amivel témát tudok kreálni Windows Mobile 2003-ra? Illetve valami olyan progit, ami beépül, és kijelzi az aksi aktuális állapotát, ez igen fontos lenne :)

    Előre is köszönöm és üdv: mocsanisi :R

    mocsanisi 15 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.