2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Logitech supportból ÖTÖS

    Pár évvel visszamegyek az időben, de csak röviden! Vettünk egy Logitech Z2300-at, használtunk nagy megelégedéssel, de kb. 8 hónap után kiment a mélynyomója. Ez a vásárlás a woxcomputer-ben történt, le a kalappal előttük, nem volt raktáron a fenti készülék, visszaadták a pénzt. Újra megjelent a kínálatukban, megvettük megint. Árban, hangzásban ez volt a célcsoport, más nem is kellett volna, és nem is volt a piacon.
    Nah ez sem húzta sokkal tovább, kicsit több, mint egy év múlva megadta magát szintén a sub. Felküldtük, cserélték egy Z623-ra. A mély nem volt annyira erős (de így is perfekt), de a szatellitek jobbak lettek, dinamikusabbak, örültünk a cserének.
    Viszont múlt hét pénteken ennek is meghalt ugyanazon része! :C
    A használati körülményekről annyit, hogy mindig be voltak járatva, bulira csak az első z2300 ment el, és hangosan hallgatom őket, elég nagy szobám van, és nyitott ablaknál élvezem a muzsikát!
    Innentől jön a lényeg!
    Sok jót hallottam a Logitech supportról, ezért gondolom én is kipróbálom a dolgot!
    Felhívtam őket, elmondtam a bajom, beregisztráltak, kértek számkódokat a termékről, illetve 2 fotót egy általuk megadott referencia számmal együttesen.
    Újra hívtam őket, képek elfogadva, jövőhétre valószínűleg itt lesz, a régit megtarthatom, az ügyfélszolgálatos Úr azt mondta, hogy 1-2 hétig őrizzem meg, utána dobjam a szelektív hulladékgyűjtőbe!

    Folytatás...

    mexicanraven 12 éve 12

  • Apa comics 4-képregény ebédre!

    Fogadjátok sok szeretettel az új részt! Tartalma szerint igen aktuális. :))

    mexicanraven 13 éve 9

  • Apa comics 3-esti képregény!

    Fogadjátok sok szeretettel, rég jelentkeztem effélével, remélem lesz akinek tetszik! :) (akinek meg nem, az lehetőleg ne adjon neki hangot, mert nem neki csináltam/találtam ki)
    :R

    mexicanraven 13 éve 20

  • A legolcsóbb energiaital! (tényleg)

    A mai vásárlásom során a kólák, szörpök stb. között megpillatottam egy piros lét tartalmazó üveget, ami szolidan, de mégis láthatóan hirdette, hogy ENERGY DRINK!
    Ezek után megpillantottam az árát: 89ft/1,5liter!!!! :Y :Y
    Piros színe a cseresznyének köszönhető, ízre tényleg cseresznyés némi mentás utóízzel.
    Azt mondom, ennyiért szar*bb is lehetne!
    Hosszútávú hatásait nem ismerem, de most azt merem mondani, hogy az ital általam AJÁNLOTT!

    Pár kép okulásul:

    Nem egy Monster/Cocaine, de azért megéri kipróbálni! :DDD

    mexicanraven 13 éve 55

  • Angry Birds on PC!!

    A napokban jött a fenti játék PC-s kiadása, én ma próbáltam ki, nagyon tetszik, bátran ajánlom mindenkinek! :)) Tudtommal 195 pályát tartalmaz, és Mac-en is elérhető természetesen! Nem is gondoltam volna, hogy iOS-ről valaha átportolnak egy játékot erre a platformra! :DDD
    Mellesleg azért blogoltam róla, mert nekem is csak véletlenül jutott tudomásomra és hátha máshoz is így jut el az információ!:)

    mexicanraven 13 éve 39

  • Új konfig, yeah!!!

    Ma a DPD (kedves, illemtudó futárral) lehozta Pestről az új konfigunk 2 utolsó elemét (woxcomputer), tehát így összeállhat a gépezet! :C

    A friss alkatrészek:

    ASRock 870 Extreme3
    AMD Phenom X2 555 BE
    Kingston HyperX 4GB Kit DDR3 1600Mhz

    A csere ezekről történt:

    Gigabyte P43-ES3G
    Intel E5200
    Kingmax 2GB DDR2 800Mhz

    Frenetikus érzés! :C
    Nem frenkizni akarok az új cuccokkal (a régi alkatrészek eladásával és munkával toltuk össze a bátyámmal az árát), csupán nagy örömet okoz, amit szeretek másokkal is megosztani! :))
    Mellesleg úgy gondolom, hogy ez a vas most jó ideig hű társunk lesz a szórakozásban/munkában! :K
    Tervben van még egy CM690 II ház, egy SSD, illetve egy új táp is! :))

    Plusz nagyfelbontású képek: klikk

    Üdvözletem mindenkinek! :R

    Update: Sikeresen aktiváltuk a 2 plusz magot, amik stabilan működnek. (tesztelve játékok és prime95 alatt)

    mexicanraven 13 éve 48

  • Apa comics 2-esti képregény!

    Ma újabb képregénnyel jelentkezem.
    Fogadjátok sok szeretettel! :))

    mexicanraven 13 éve 25

  • Apa comics 1-esti képregény!

    Egy magyar blogon található képregénysablont ezentúl magam is prezentálni fogom, a saját poénjaimmal, kisebb-nagyobb időközönként!
    Olvassátok szeretettel! :))

    mexicanraven 13 éve 20

  • Új készülék:)

    Múlt hét pénteken megvettem a számomra eddig legtöbbet nyújtó és legjobban kedvelt telefonomat, egy iPhone 3GS-t. (8GB,T-mobile, 78k, Ikon 200 (10 ezer előleget kértek)
    Nem hittem el, de ez nekem tényleg tökéletes. A jövőben nem is szeretnék más féle készüléket, azt már most tudom, hogy a következő is Apple lesz. :))
    Nem kérkedés ez a bejegyzés csupán nagyon örülök neki, plusz megígértem páraknak, hogy röviden, de blogolok róla! :)
    Vásárlás előtt több teóriám is volt, hogy mit vegyek, pl 5530/5800, az Androidos vonal is átment az eszemen, de miután kipróbáltam ezt, úgy döntöttem, hogy kizárom a többi versenyzőt.
    Bátyámmal mi hoztuk el az utolsó kettőt Debrecenben (egyes infók szerint az Apple már nem nagyon akar szállítani 3GS-t a T-mobilne-nak) Tesóm eredetileg N97 mini-t akart, nem bánta meg, hogy nem az lett. :DDD
    Nah és, hogy milyen használni?
    Nagyon jó. Szép és átlátható a kezelőfelület, gyors, hasznos és sok program van rá.
    Zeneileg annyi a negatívum, hogy a gyári fülese lehetne jobb. A másik mínusz, hogy SMS-hez nincs egyedi csengőhang, a többi csörgéshez pedig külön formátumba kell konvertálni a hangokat.
    Ezt a pár dolgot feledteti velem a masina többi része. :D

    Folytatás...

    mexicanraven 14 éve 61

  • Horgászat - Tisztavíz II. Horgásztó

    A mai nap korán keltem és 5:20 magasságában útnak indultam Nyifi és Tamás nevezetű barátaimmal, hogy meghódítsuk a címben említett tavat. :DDD Nem vagyunk nagy horgászok, így még azt is belekalkuláltuk, hogy akár nem is fogunk semmit. A napijegy ára 2600ft volt, amely tartalmaz 2 darab nemeshalat (max 5kg), 3kg vegyeset, (ilyen nem létezik), illetve azt, hogy este 7-ig tartózkodhatunk ott. Módszernek a fenekezést választottuk, (Tamás eleinte úszóval próbálkozott) talán más járható út nem is lett volna. :D
    6:35 tájékán mozgott a kapásjelzőm, félve a bothoz nyúltam, majd úgynevezett erős "berántást" alkalmaztam, ami meghozván gyümölcsét éreztette velem, hogy a horgomra hal akadt! :) Rövid fárasztás és partra irányítás következett, a szákolást Nyifinek köszönhetem! :C

    Itthoni állapotában a tőponty! :)

    Folytatás...

    mexicanraven 14 éve 10

  • Respect to T-home

    15 perce hívtam a T-home-ot, hogy emeljenek sebességet, 800 Ft különbség, 3x akkora sebesség.
    Negyed óra eredménye:

    :R :R :R

    T-home, én így szeretlek! ;)

    mexicanraven 14 éve 44

  • Guitar Hero: World Tour-HELP!!

    Sziasztok!

    Volna egy olyan kínom, hogy nagyon megettszett a címben említett játék (PC verzió), de egyelőre csak billentyűzeten nyomom. Namármost ezen szeretnék változtatni! Kérdem én, hogy milyen gitárt vegyek hozzá ami mindenféle bullshit szarakodás nélkül használható? A másik! A dob kiegészítő PC-vel összehozható vagy csak ez konzolon működik? :)

    Köszönöm a segítségeteket! :) :R

    mexicanraven 14 éve 6

  • Lovesexdurex-itt a teszter csomag!

    Azt hiszem, kb. egy hónapja itt Logouton is felröppent a hír, miszerint jelentkezni lehet a Durexhez tesztelőnek és aki ezt megteszi kap egy ehhez tartozó tesztelői csomagot (a leírtak alapján tudni lehetett, hogy kerek chips tutira lesz benne). Mivel ingyen volt, kötelezettségek nélkül ráadás ajándékokkal, úgy gondoltam jelentkezem is. A "munka" helyi fórumában LOL-ok sora kerekedett és én akkor kijelentettem, hogy blogolok a témáról, ha kézbeveszem a cuccot! :D Teltek az éveknek tűnő napok, a hivatalos website csak annyit közölt, hogy feladták a postán, várakozzak tisztelettel. Ekkora már azt is kitaláltam, hogy mire gyűjtöm a pontokat. Ez nem más, mint Spermabob volt. Kicsi, puha, fehér, bájos plüssélőlény! :DDD Gondolom a hatalmas promózásból fakadó túljelentkezés miatt már nem lehetett igényelni a csomagot, csakis személyesen a Durex Kommandó vagy Durex Club partikon. A szállításai határidőt a cég július végére ígérte, amit globálisan (több kollegával egyeztettem, egy napon kaptuk meg :C ) be is tartott. Nekem időközben kigyűltek a kellő pontjaim, ergó Spermabob is úton volt. Ezen a héten szerdán már a kezemben tartottam a pakkot. Mikor megláttam a borítékokat, a számon egy óvodás megkaptamalegóbájonikültadezsőnakaznincscsaknekem érzés fogott el!

    Folytatás...

    mexicanraven 14 éve 25

  • Mi a véleményed a lent található képről?

    Katt

    Tetszik? :)
    Várok minden pozitív és negatív hozzászólást, kritikát!

    mexicanraven 14 éve 24

  • A mai zsákmány

    nagyban

    nagyban

    Ezeket sikerült ma szereznem, a citrom illata tetszik a legjobban, a másik kettő elég tömény, amint itt az új Aladin pipa, próba alá vetjük a termékeket! :DDD

    Szép estét mindenkinek! :D

    mexicanraven 14 éve 15

  • Napsugár segít!!

    Mióta van itthon netem (kb 2 éve), azóta nem nézek TV-ét, jobban is érzem magam, magát a készüléket a PS2-őm miatt kapcsoltam be annó, de a konzolt eladtam, azóta a készülék is átkerült édesanyám szobájába. Neki megrendeltük a SAT TV szolgáltatást, így az internet is olcsóbb lett. (bár ő se használja túl gyakran) Ma ismeretlen okokból úgy gondoltam átmegyek a szobájába, megnézem mik mennek délelőtt. Gyorsan végigtekertem pár csatornát és a Hálózat TV-re akadtam, amin épp jóslás ment. Azok az arcok olyan karakterisztikával rendelkeztek (ha lehet ilyen szépen fogalmazni), mint kb azok az asszonyok akik a Fókuszban és más tényfeltáró (vagyis tényt feltárni akaró) műsorokban arról nyilatkoztak, hogy találkoztak Jézussal és más különböző nem evilági lényekkel. Önmagában ezzel nincs is gond, mert hát 1 liter fagyállóból főzött finomság után bárki láthat ilyen "effekteket" ( :DDD ), de ezek a már említett csatornán pénzt kérnek azért, hogy az írószer boltban vásárolt kárytáikkal megmondják a jövőt. A főkolompost Napsugárnak hívják, kinek lánya Nenus. Miközben dülledt szemekkel néztem a képernyőt, közölte, hogy édesanyja hatalmas energiákkal dolgozik (én erre magamban úgy reagáltam, hogy egy kétkezi munkás dolgozik hatalmas erőkkel bazdm*g!), illetve a sok jó mellett ő angyalok segítségével folytatja a munkáját. Azzziggen! ANGYALOK!

    Folytatás...

    mexicanraven 14 éve 39

  • Pipás kérdés:)

    Üdv mindenkinek!

    A vízipipás fórumtársaktól kérdezném, hogy melyik webshopot kedvelitek ha komplett pipavásárlásról van szó??
    Van egy darab (mmint saját), de elég tré a minősége, a sultan-ból származik, vmi 5k volt dohánnyal cakkom pakk, de olyan, hogy a fa része a csövön már szinte rothad (pontosabban felhólyagosodott a lakk). Elhatároztam, hogy szeretnék egy jobb minőségűt választani és ezt max elajándékozom! Mennyit kéne rászánnom szerintetek? Milyen típust vegyek? Nem kell 47cm-esnél nagyobb, egy cső bőven elég! Szállításnál előfordul, hogy eltörik valami? Érdemesebb helyben vásárolni? (Debrecen)

    Gondoltam én a céltopikra, de ott annyira nem aktívak! :)

    A segítséget előre is köszönöm! :R :)

    mexicanraven 14 éve 15

  • Kedvenc illatom=)

    Számomra a legjobb, ár/érték arányban is, persze ha drágább volna, akkor is ezt venném! :))
    Nektek melyik a kedvenc parfümötök? :)

    mexicanraven 14 éve 50

  • Érdekesség!

    Én nem látom! :D

    Plussz itt van a naptár gadget is, hogy mindenki boldog legyen! :DDD

    mexicanraven 14 éve 6

  • Logitech Z-2300

    Ma érkezett meg -a már nagyon várt eszköz- , a Logitech Z-2300! Azt tudom mondani, hogy 100% respekt a gyártónak! Elégedett vagyok és büszke, hogy ezt a perifériát is munkával, önálló forrásból vettük a bátyámmal! :)
    Bárkinek van kérdése, nyugodtan tegye fel! ;)

    Jöjjenek a képek:

    mexicanraven 14 éve 10

  • Mit árthat egy kutya?(az okok keresése)

    Volna szívetek őt bántani?? Ezen kis jószág jelenleg 30 cm körül van, igen barátságos, harapni nem, ugatni is csak halkan tud. Olyan mint egy kisgyerek, szeretetre vágyik. Nem az én jogtulajdonomat képzi, bátyám és édesanyám a gazdája, jómagam általában csak köszönik neki, meg néha "társalgunk" egy-egy kisebb simogatással egybekötve. Viszont a mai történés erősen kiverte nálam a biztosítékot. Tequila-át dél körül távollétemben valószínűsíthetően iskolások(ált.) megverték. Hála Istennek nem tört el semmije, komolyabb baja nem esett annyi hogy, zúzódott, egy első mancsára sántít és pár helyen vérzett picikét, illetve a vizsgálat alatt nagyon sírt és a fáradalmakba/fájdalomba mostanra elszundított. Kapott két injekciót és Algopyrin-t kell neki adni pár napon keresztül. Kérdem én, hogy milyen szülői nevelés által jut el egy ember(inkább fajzadék, korcs, retardált) idáig, hogy egy védtelen kutyával ezt tegye?? Milyen beteg elme kell ehhez? Mi az ami indítója egy ilyen folyamatnak? A szocializáció hiánya? Netán "beltenyészet"??? Ez lenne a jövő generációja?? Ők fognak egykoron adójukkal nyugdíjt biztosítani nekünk? Nem hinném... Annyit tudok, hogy az ilyen tett mind szülői és gyermeki részről nem érdemelne mást csakis brutális eszközöket. Vajon ha eltörném a kezüket egy vascsővel, mit reagálnának?? Vagy ha mondjuk ha a bordájukkal tenném ugyanezt??

    Folytatás...

    mexicanraven 14 éve 21

  • SKRU

    mexicanraven 15 éve 0

  • Megszülettek a deguk!!!

    A tegnapi napon Iluska nevezetű lány degum 16:00-18:00 között életet adott hat darab apróságnak, akik az eddigi jelek szerint nagyon elevenek és szépek. Az anyuka már kezdi kipihenni magát. :) Apuka le lett választva a biztonság kedvéért, így csak a szomszéd kalitkából szaglászhat és kommunikálhat.

    nagyban

    nagyban

    mexicanraven 15 éve 11

  • Hazai muzsika vol 2.

    Most is egy hazai zenéről postolok, hallgassátok meg és mondjátok el a véleményeteket. Lehetőleg értelmetlen hozzászólások ne szülessenek. Pl 'ez nem metál, szar'. Ha érvelünk azt támasszuk alá! :K

    [link]

    Mellékelném még most a dalszövegét is mivel, véleményem szerint nem értelmetlen maszlag, érdemes elolvasni és megérteni.

    mexicanraven 15 éve 19

  • Friss hazai muzsika

    Nektek mi a véleményetek erről a zenéről??

    Véleményem szerint kicsit újhullámos, de azért megnyerő.

    mexicanraven 15 éve 40

  • Aerocool AeroEngine II LIVE PICTURES

    A mai napon megérkezett a gépházam és emiatt most közölnék pár képet neketek a kibontás utáni állapotról! :)

    A dobozból való kivétel után:

    A DVD meghajtók, mobil rackek helye, szép rácsokkal:

    A plexi oldallap amit védőfólia borít:

    Hátulról:

    Csavar, mely elődjétől eltérően egy pici meghosszabbított testtel rendelkezik:

    A tágas belső tér:

    Folytatás...

    mexicanraven 15 éve 16

  • Megérkezett a PC nagy része+UPDATE

    Ma reggel megjött a futár és sikeresen átvettem a csomagot.Előrször megijedtem, hogy mit keres ott egy Samsungos doboz, de az végül is a kisebb alkatrészek csomagolása volt. Szinte minden rendben volt, kivéve, hogy ezüst gépházat küldtek. Volna rá lehetőség, hogy ingyenesen kicseréljék/visszafizessék az árát, de nem baj jó lesz az ezüst is, legalább nem az a gyászos fekete! ( csak ezüst dvd írót nem láttam még ;] ) A RAM az alaplap dobozában volt benne. Mondhatjuk, hogy elégedett vagyok, a VGA-t és a tápot pénteken vásároljuk, remélhetőleg semmi baj nem lesz! :D

    Ezúton is szereteném megköszönni a segítséget az összes PH-s kollégának, akik sok-sok segítséggel láttak el az alkatrészek kiválasztásának idején!! :R :R :R

    Upadte: Telefonon egyeztettünk azóta a céggel [link] és ingyenesen elszállítják a mostani gépházat és hoznak egy feketét helyette. Készlethiány miatt történt meg az eset. Igen készségesek voltak!
    Beszéljenek most a képek helyettem! :DD

    Folytatás...

    mexicanraven 15 éve 19

  • LOGOUT DEGU =)

    Már Dezső is olvassa a fórumokat! :D

    mexicanraven 15 éve 9

  • Megvan az érettségi!!!!

    Ma lement a szóbelim is, igazán jól sikerült, meg vagyok elégedve az eredményekkel! :D Igaz 2:30kor feküdtem le, de így is szuper nap volt!
    YEAHYEAHYEAH!! :DD :DD

    mexicanraven 15 éve 24

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.