2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Plakát kerestetik - A kis kedvencek titkos élete

    Kedves pH! tábor,

    ha valaki dolgozik moziban, vagy van olyan ismerőse, aki ismer olyat, nah remélem érthető, és tudna nekem szerezni egy darab plakátot, amin a nyuszi van, azt megköszönném a lányom nevében is :)

    Köszönöm! Sör/csoki jár érte, ofc.

    Üdv

    Melack

    Melack 8 éve 10

  • Allview WI7 16GB tablet, Black (Windows 8.1)

    A bejegyzés egy későbbi cikk alapjául fog szolgálni.

    Akinek van bármi megosztanivalója a tablet kapcsán, nyugotan írja le ide. :R

    Gyártó: Allview

    Processzor típus: Intel® Atom™ Z3735G Quad-Core x64

    Processzor frekvencia: 1,33GHz Burst up to 1.83 GHz/2M Cache Quad Core (22nm)

    Kijelző mérete: 7"

    Kijelző típusa: TN LCD

    Kijelző felbontás: 1024 x 600 pixel

    Memória: 16 GB ROM (cca 3 Gb szabad a frissítések telepítése után) / 1 GB RAM (cca 400 Mb szabad)

    Memória bővítés: microSD (elvileg max 32 Gb-ig)

    Operációs rendszer: Windows 8.1 with Bing X86

    Adatátvitel: Bluetooth 4.0, WiFi b/g/n

    Csatlakozás: 3.5mm audio jack, USB 2.0

    Beépített kamera: 0,3 megapixeles előlapi, 8 megapixeles hátlapi

    Akkumulátor kapacitás: 2400 mAh

    Méret: 194mm x 107mm x 9.7 mm

    Folytatás...

    Melack 9 éve 2533

  • Apává válni....

    ... nem lesz egyszerű.

    Mondták anno sokan.

    Most egyelőre ott tartok a lépésekben, hogy fészekrakó üzemmód be, már 3x festettem volna ki a szobát, meg rendeztem volna át - ha lettek volna bútorok.

    De még nincsenek.

    Párom szerint semmi ok kapkodni. Szerintem se, de nah, áprilisban jön a baba, és még sehogy sem állunk. Jajj.

    Többen bíznak bennem, kedves, vicces képeket küldenek, olyanokat, amiken egy 100% agyilag lágyult embernek akarnak segíteni, hogy hol a baba keze/lába. Ennyit néznek ki belőlem?

    Csak legyen már április....

    Melack 10 éve 28

  • Addikt

    addiktív (latin = magát lekötelező, ragaszkodó)

    Szenvedélyt keltő, függőséget okozó. Valami, amire rá lehet szokni, rászokásos. "5 millió letöltésnél tart az addiktív játék". Hibás írásmód: "addiktiv"

    Nah igen, tényleg sok időt töltök el itt, azt hiszem :Y :U

    Utókoromnak elmentem, hogy lássam, mivel lettem addikt

    Melack 10 éve 9

  • A változás jó, értem?

    Fura, de az a nap is eljött. Lassan lezárom az itteni gépem, leadom a céges belépőkártyám, örökre hátrahagyom az értékesítő osztályt.

    Anno, mikor idejöttem, többen is mondták, nyugdíjas meló ez, jó sokáig elleszel itt. Jah, másfél évig, mert az anyacég úgy döntött, átszervez, megszűntet, így mi is megtudtuk, merre van az ajtó. Karácsony előtt, mert az ugye úgy az igazi. Merry Christmas! Nah ja.

    De fel a fejjel! mondta párom, illetve utalt rá, hogy egy fizetésből nem fogjuk tudni fenntartani magunkat meg az albérletet. 2013, szép remények ide!

    Csodák igen is vannak, 30 elküldött jelentkezésből 3-ra válaszoltak is, ebből 2 olyan volt, amiben a telefonkönyvemre több szerep hárult volna, mint a tudásomra. A 3. viszont jó lett, a 3. kör után jelezték, velem - is - képzelik el a jövőt. És jön velem másik két kollégám is. Kicsi csapat útra kel.

    Így már csak 3 nap, és itt végleg végzek. Amin jót nevettem, az az, hogy eddig minden munkahelyemen másfél évet töltöttem el, nem többet. Szinte mindig napra pontosan annyi. Fura.

    Melack 11 éve 5

  • Só, érted.... SÓ!

    Kezdek rigolyás lenni...

    Nem is kicsit, nagyon. Szeretem a gyorséttermi kajákat, nem tehetek róla. Rabjuk nem vagyok, de örömmel eszek a BurgerKing/KFC párosnál. De mindenütt van egy dolog, ami nagyon kiakaszt.

    Hol a francba marad a SÓ a krumplimról?

    Lassan már engem néznek hülyének, hogy előre megkérdezem, hogy SÓ ugye van rajta? Erre mondják azt, hogy persze, van rajta... Aztán amikor megyek vissza, hogy kóstolja meg nekem, akkor inkább kapok egy adag sót...

    Értem én, hogy a só ártalmas, nem kell annyi belőle, meg mindenkinek más a sóigénye, de legalább egy kicsi legyen rajta.

    Ez olyan nagy dolog?

    Melack 11 éve 94

  • Egy szakáll végnapjai...

    Amikor az emberre rájön a változtathatnék, naná hogy akkor krepál be a borotva :s Anno vettünk egy Gillette Mach3 Power borotvát. Hosszú idő után ez volt az első olyan, ami nem eldobható borotva volt a tarsolyomban (szakáll mellett nem nagyon kellett normális, meg eleve nem rajongtam érte). Most eljött az idő, hogy megnyírjam magam, így kivételesen örömmel álltam neki a dolognak.

    DE! Az a drága borotva beadta a kulcsot. Mikor máskor, mint Karácsony után, de fizu előtt :( Az elemtartó leesett, az elem meg ki, annak tartójával együtt :S Isteni... Sikerült azért befejezni a műveletet, de kellett egy új borotva. Gondoltam, ha már eddig bevállt a Gillette, akkor maradok annál, és veszek egy Mach3 Powert - már ha találtam volna. De sehol sem volt. Így maradt a Fusion Proglide Power (mire leírom, elmegy a kedvem az élettől) - kivételesen tetszik ez a megoldás, ezért sem akartam lemondani róla. Az első utam után rájöttem, hogy azért 5.000 Ft-ot nem akarnék én adni érte, így mentem tovább. Akciósan megleltem 3.625 Ft-ért. Egyből meg is vettem, ennyiért ajándék.

    A következő b+ az este jött. Kiderült, a régi pengéim nem jók bele. Ó hogy én mennyire boldog voltam ekkor. Rákerestem, egy enyhe megrökönyödés lett úrrá rajtam, mikor megláttam az árait - többe kerül 4 penge, mint maga a borotva :S

    Folytatás...

    Melack 11 éve 38

  • CWM

    Ez is megtörtént, CWMmel dolgozom. Én, aki technikai analfabéta ilyen téren. Király. Innen már nincs megállás :)

    Melack 11 éve 3

  • Az élet fura...

    ... elég ha csak a mobilokhoz fűzött viszonyomat nézzük.

    Most cseréltem le Dézit egy másikra. Egy OT-995/Telenor One Touch S képében. Csalfa vagyok nah. De ha nekem valaki 5 évvel ezelőtt azt mondja, hogy mindkét telefonom Alcatel gyártmány lesz, csak szolgáltatói néven (Telenor One Touch S/Vodafone 353 - azt hiszem, kis piskóta), azt tuti kiröhögöm.

    Aztán most ez a helyzet.

    Fura, mire nem képes egy jól működő fórumos közösség.

    Pápá Dézi, helló OTS? - kell neki valami jó nevet találnom sürgősben.

    Melack 11 éve 0

  • ZTE KIS Plus/Alcatel OT 985 (Telenor One Touch C) tok/hard case rendelés

    1. kör rendelés: jelzés legkésőbb december 13-áig, rendelés 14-15-én! - rendelések egy része letudva, a kör lassan zárul!
    2. kör rendelés ( ha kell): január közepe. (Kínai újév miatt február közepe lesz, mire elindulhat a csomag ezzel számoljon mindenki!)

    Alapötlet innen.

    Megvalósítás: összeírjuk itt lent, hogy kinek mi kell, lista összesítése után rendelést leadom. Pénzt megbeszéljük. Árak a valuta miatt változhatnak, igyekszem mindenkinek jó megoldást kitalálni. Az árakat 220 FT / USD árfolyammal számolom az egyszerűség kedvéért. Hajrá!

    ZTE KIS Plus tokok:

    Soft Silicone tok: innen ( 7 dollár meg a föle, egyelőre 220 Ft-os árfolyammal számoljunk, akkor 1.540 Ft)

    Hard Case + fólia: innen: 11 dollár, maradva 220 mellett az 2.420 Ft. - levették a hirdetést, helyettesítő termék még nincsen :/

    Folytatás...

    Melack 11 éve 30

  • És irány az éjszakai HÉV!

    Párom ma reggel az alábbi képet küldte át nekem Viberen:

    Halk ezaz hagyta el a számat korán reggel a buszmegállóban - sokan szerintem azt sem tudták, hogy minek örül egy ekkora ember :)

    7:30kor küldtem el az e-mailt, amire az alábbi válasz jött:

    "Kedves Jelentkező!

    Köszönjük érdeklődését, ezúton tájékoztatjuk, hogy a program pár napon belül hivatalosan is meghirdetésre kerül a honlapunkon. Kérjük, olvassa el részletesen a részvételi feltételeket és utána küldje el jelentkezését újra, melynek elfogadásáról természetesen mihamarabb visszaigazolást fogunk küldeni.

    Üdvözlettel
    BKV Zrt."

    Na ha már a nyomtatott sajtóban megjelent, akkor miért nem jó, hogy én akkor és ott jelentkeztem? :Y

    Mindegy is, új e-mail elküldve, izgatottan vártam a választ.

    Folytatás...

    Melack 11 éve 8

  • Radikal modding....

    .... de nem úgy, ahogy gondoljátok.

    Türelmes és toleráns ember vagyok én, szeretem a szépet, a nőket, az ételeket, meg úgy mindent, ami örömmel tölt el. Ez idáig egy átlagos ember átlagos élete.

    De! Attól már a hideg ráz ki, amikor egy ilyet látok szembejönni az utcán:

    Forrás

    A piercing még hagyján, van, akinek jól áll, van akinek meg sok van.

    A tetoválás lehet izgató, vadító, emlékek halmaza, vagy simán csak csúnya (r*@anc-rendszám pl, mellen tetkó - elnézést, ha valakit megbántok ezzel)

    Ma reggel a buszról leszállva egy ilyen látvány fogadott - az hagyján, hogy ő néz rám furán, de egyből arra gondoltam, hogy abba a fülcimpa nyúlásba már én is csak harangozni tudnék.... (ha érthető, mire gondolok)

    Sokmindent megértek, de ezt nem. Ilyenkor filózok el azon, hogy miért nem mentem plasztikai sebésznek. Az ilyen, és hozzá hasonló emberkékből (meg a szüleikből) lehet majd sok-sok pénzt kiszedni. Mert ugyan toleráns a világ, amiben élünk, de mindig van egy szint, ahol már nem létezik mindez.

    Melack 11 éve 46

  • Instagram topik próba 1.hsz

    A topikba Instagram alkalmazással készült fotókat várunk.
    Kreatívitás!

    App Store (Iphone)
    Google Play (Android)

    Cikkek:
    Iphonehungary
    Szifon.com
    Androidportal
    Androidportal 2.
    Androidapps.hu

    És most már az Instagram profilunkat is meg tudjuk mutatni bárkinek PC-n. Ennek örömére a felhasználók publikus profiljai kerülnek itt is feltüntetésre. Célunk, hogy pörögjön a topik, és hogy az Instagram segítségével mások szemén keresztül is láthassuk a dolgokat.

    Folytatás...

    Melack 11 éve

  • Hétköznapok

    Minden reggel nézem/hallgatom az embereket munkába menet. Annyi fajta és féle nyúzott arc van a buszon/metrón/villamoson, hogy nagyon. Az időseket értem, hisz ők azért tettek már ezt-azt, viszont a fiatal sulis fazonokat nem értem. Az, hogy mindegyik egyformára van nyírva, fazonírozva, az még hagyján, hiszen az egyén a divatos ma. Na ja. De az, hogy azon sírnak, hogy nincs pénzük megvenni a nemtudom milyen együttés nem tudom milyen albumát, vagy elmenni egy koncertre, mert nem kapnak rá pénzt, és hogy emiatt hátrányos megkülönböztetés éri őket az osztályban, és hogy a szülei viselkedését az ombudsman is kifogásolná (ezt azért kétlem, tegyük hozzá) - belőlük milyen felnőtt lesz? De komolyan. Értem én, én is voltam ennyi idős, a magam módján lázadtam is - fekete ruha, rock/puck/metál zene, hosszú haj (így visszaolvasva ez erősen nem lázadás, max kamaszkor), de már akkor sejtettem, hogy valamikor nekem dolgozni kell. Ergó nem kellene - legalább a fejemet - elváltoztatni (erre most piercingem van - de már dolgozom, ergó ez nem lehet akadály :D ). Őket vajon komolyan fogják venni? Ők magukat valamikor is komolyan fogják venni?

    Melack 11 éve 6

  • Trolinap

    Mint közlekedésszerető ember, mindig is vonzottak a közlekedési napok. Leginkább a kötött pálya (villamos, mozdony, troli), és ezek bármilyen kombinációja.

    Idén is megrendezték ezt a szép napot - és tavalyhoz képest annyi újdonság ugyan nem volt, de örültem annak, hogy sikerült idén is kijutni.

    A debrecenből származó FVV villamosról ugyan lemaradtam, de remélem idén még lesz hozzá szerencsém - kicsit remélem, hogy a karácsonyi villamosnak őt is beveszik a buliba.

    És mielőtt elfelejtem, Boldog Születésnapot a Buszgarázsnak!

    Melack 11 éve 13

  • Őstag lettem én...

    ...egyéni arckép lett a nyeremény.

    Ezt is megéltem, egy fórumon sem voltam még ennyi ideig aktív.

    Azért fura végiggondolni, hogy miért is regeltem ide - azt hiszem egy videódigitalizáló kártyát kerestem, de nem találtam, aztán el is felejtettem, hogy van a regem. Aztán egyszercsak felgyűlt sok dolog otthon, és igyekeztem eladni őket - így éledt újra az egész majd 1 éve. Ennyi idő alatt szedtem össze annyi - reményeim szerint - értelmes hozászólást, kommentet, hogy az ősi rangot megkaphassam (persze nem emelkedtem fel, mint Daniel Jackson a Csillagkapuban, de akkor is nah :D )

    Ezen egy év alatt kaptam itt hideget-meleget, sok jó infót, és még több nevettető választ. De azt hiszem elmondhatom, hogy jó emberek vannak itt.

    Reméljük ez meg is marad továbbra is.

    Melack 11 éve 2

  • Melák munkában

    Mondhatni sorsszerű, hogy a Floyd új gépe Melák névre hallgat - szeretem a Floyd gépeit :)

    A cikk: iho.hu

    Melack 12 éve 1

  • TP-Link WR842ND USB-s router

    Olcsó, kis mindenes router, ami bátran ajánlható otthonra, mindenkinek.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 21

  • .apk kerestetik

    Nem tudom, hogy warez e, de ha nem, akkor valaki fel tudná nekem tenni az alábbi programok .apk fájljait:
    - Google Talk
    - Google Calendar
    - Adobe Flash Player (10.1 vagy 11.1)
    - alap Mail alkalmazás
    Még nem töröltem le őket, csak szeretném elmenteni őket, ha már lehetőség van rá. Köszönöm előre is!

    Akinek megvannak ezek az .apk fájlok, jelezze nekem. Örömmel menteném el őket a saját "tárhelyemen"

    Melack 12 éve 6

  • Kisvasutak Magyarországon III.

    Egy megszüntetett kisvonal emlékére - Kiskunmajsa/Kiskőrös - Kecskemét.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 13

  • eBay és a PayPal: mit és hogyan? III.

    Rövid leírás az internet legnagyobb aukciós oldaláról, valamint mikrofizetési rendszeréről, 3. rész.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 12 éve 84

  • Képek csak úgy 14

    És azért a vicc sem maradhat el.

    Állásinterjún a főnök a jelentkezőhöz:
    - Elég magas fizetést kér, ahoz képest, hogy nincs semmi szakmai gyakorlata.
    - Azért uram, mert sokkal nehezebb úgy elvégezni a munkát, ha nem tudom, mit kell csinálni.

    Meg mégegy, mert itt úgyis állásinterjús viccek voltak porondon.

    Zsiga és Gazsi munkát vállalnának a bányában.
    - Dolgozott már bányában? - kérdezik Gazsit.
    - Hát persze! -szól a válasz.
    - Akkor mondja meg, mivel világítanak odalent?
    - Hát, pitróleummal. -feleli.
    - Látszik, hogy sosem dolgozott bányában. Küldje be a következő jelentkezőt!
    Gazsi odaszól Zsigának:
    - Vigyázz, a lámpás kérdés beugratós!
    Zsiga bemegy.
    - Dolgozott már bányában? -kérdezik.
    - Hát természetesen.
    - Akkor mivel világítanak odalenn?
    - Kezit csókolom, én aztat nem tudhatom, mert állandó nappalos műszakban voltam!

    És most a kép EczkE kedvéért - nem 18+-os, de van :DDD

    A második kép meg nincsisbéla kedvéért, hogy ő se maradjon ki:

    Folytatás...

    Melack 12 éve 2

  • Giro - gyorsulunk

    Mint minden aprózós, azt hiszem ez a hír több mint fontos szerepet játszik az életünkben:

    " „4 órás szabály” alá eső tételek esetén 2012. július 1-jét követően naponta öt elszámolási ciklus lesz, amelyek 8:30-tól 16:30-ig kétóránként kezdődnek. A jegybank várakozása szerint hosszabb távon az elszámolási ciklusok száma növekedni fog, és a bevezetéskori kétóránkénti elszámolás helyett rövidebb időközönként lesz majd napközbeni elszámolás. A szombati „csere” munkanapokon azonban csak három ciklusra kerül sor.
    Ezen kívül a jelenlegi éjszakai elszámolási rendszer megmarad minden olyan tranzakció elszámolására, amelyre nem vonatkozik a „4 órás szabály”.
    "

    Magyarán ha én valakivel megállapodok, hogy mennyi az annyi, és azt pl. 10:25-kor elindítja, akkor az 12:25-kor elviekben már a számlámon lesz. Ez azt hiszem mindenkinek nagyszerű hír - kivéve annak, akik nem kívánnak rendesen üzletelni.

    Források: Giro Zrt / Citibank tájékoztató oldala

    Melack 12 éve 2

  • Samsung E1080 - az üzemidő bajnok

    Avagy az Android árnyékának abszolút nyertese. Tartós teszt, röviden.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 29

  • Költözés után + képek + kérdés

    El sem hiszem, hogy ezt is megértem. Sikeresen letudva a költözés és pakolási metódusok minden nyűge. Az új lakás már belakva, szépen elpakolva minden, már csak a Digire várunk, hogy hozza a netet. Mert az azért jól jönne :) De erről, a financiális és logisztikai részeiről már készül az írás, hátha valakinek jól jön, hogyan is nézzen magának kecót.

    De, mert rég volt időm postolni, egy kis pótlás. Nem sok, csak egy kicsit.

    ÉS most egy kevésbé megosztó kép, nekem speciel nagyon begyere volt :D

    Plusz a kérdés:

    HA használtam szeretnék Xbox360-at venni, akkor mire érdemes figyelni. Mert párommal szeretnénk venni egyet magunknak a Kinect miatt, és annyi változat van itt, hogy az már hihetetlen. Milyen gyakorlati tippeitek vannak? Ezeket előre is köszönöm!

    Melack 12 éve 15

  • Cikkekből részletek 4

    Én már a címhez sem fűzök kommentárt. Csak magyarosan olvassátok, úgy az igazi:

    HWSW cikke

    A termék maga jó, de ez a "brand" nálunk nem lesz nyerő azt hiszem :)

    Melack 12 éve 0

  • Cikkekből részletek 3

    "

    A három gyanúsítottat egy hete fogták el Budapesten, a XV. kerületben, miután a rendőrök tudomást szereztek arról, hogy kábítószer átadására készülnek.

    A vietnamiak két autóval indultak el egy Nyírpalota úti lakóházból, amikor a rendőrök megjelentek. A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsítottak ekkor annyira megijedtek, hogy az autók egymásnak ütköztek.

    "

    Ez biza a kész kategória.

    Forrás

    Melack 12 éve 2

  • Cikkekből részletek 2

    "A Hacsi, az istenáldotta Hacsi viszont fantasztikus volt a Slovakiaringen. Még mindig vérmesen üvölt és cikázik, mintha nem is épp most esett volna ki egy nagy darab rohadás a jobb küszöbből. Huszonhét éves, görbébb, mint egy alkoholmérgezés a marseille-i kikötőben, az oda-visszaúton kirázta az agyvelőmet a végbelemen át, de a pályán őrülten, eszeveszetten jó volt."

    Forrás

    Melack 12 éve 0

  • Az én telefonjaim

    Most, hogy ismét "osztályt" váltok, elgondolkoztam azon, hogy milyen telefonjaim is voltak eddig. Amit tudok, azt leírom most ide. Aztán majd szépen lassan gyűlnek az "emlékek".

    Az biztos, hogy végignézve a listát erősen elgondolkoztam azon, hogy hová is tart a mostani irányvonal. Anno örültem annak is, ha nem polifónikus, hanem mp3 vagy hasonló, de élethű hangokat játszott le - ma már a polifónikus lenne a meglepetés a villamoson. A kijelző anno 1-2 aktív sor, plusz a menü és a státuszjelekből állt - ma meg HD-3D-atyaúristenke kijelzők vannak. Merre tartunk?

    Az első: Siemens A35 - színes előlap, Pannon feltöltőkártya

    Ő volt nekem az első telefonom. Lehettem vagy 14, amikor megkaptam - nagymamám közbenjárására. Akkor még nem éreztem, hogy egy telefon mit jelent - mostmár az ovisoknak is lesz lassan...

    A következő "nyertes": Siemens C30, Pannon feltöltőkártya

    Ezen volt egy frankó lövöldözős játék. Erre emlékszem, meg arra, hogy piros volt a kijelzője. Szerettem, de lecseréltem. Nem bírtam már vele :) De szép időszak volt, itt még egy feltöltés elég volt negyedévre.

    Folytatás...

    Melack 12 éve 4

  • Képek csak úgy 13 - 18+

    Mivel tegnap a "törzsgárda" nemtetszését fejezte ki, hogy nem miattuk vannak a képek, így most jönnek a képek "csak itt, csak most, csak Nekik!"

    A képek felnőtt tartalmak, fogyasztásuk csak megfelelő embereknek ajánlott :) A többiek meg majd csak néznek.

    De előtte persze a vicc, mert az nem maradhat - mostmár - el:

    Mezőgazdasági kiállításon az idős házaspár nézi a bikákat.
    Feleség: mondja gondozó úr, ez milyen bika? Gondozó: bronzérmes, asszonyom.
    Feleség: és tessék mondani, egy ilyen bika hányszor bír üzekedni egy nap? Gondozó: legalább négyszer, asszonyom.
    Feleség: na hallod, apjuk. Következő állatnál a feleség: és ez milyen bika?
    Gondozó: hát ez, kérem, ezüstérmes bika. Feleség: és mondja, ez mennyit bír egy nap?
    Gondozó: legalább ötször, asszonyom. Feleség: na hallod, apjuk. Következő: aranyérmes bika.
    Feleség: és ez mennyit bír egy nap?
    Gondozó: ez talán még hétszer is, asszonyom.
    Feleség: na hallod, apjuk. Férj: és mondja gondozó úr, ezek a bikák mindig ugyan azt a tehenet dugják?
    Gondozó: nem uram, mindig másikat.
    Férj: na hallod, anyjuk.....

    És az első kép EczkE kedvéért:

    [moderálva]

    A második pedig nincsisbéla kedvéért:

    Folytatás...

    Melack 12 éve 4

  • 0. típusú találkozások - kapcsoaltfelvétel a HA!-n.

    (Előre leszögezem, írásom nem mások idegi állapotának kikezdésére készült. Egyszerűen zavart, hogy egy e-mail jött úgy, hogy "Szia! Képet tudsz küldeni?" (4-5 termék hirdetése esetén ez már idegesítő tud lenni...)

    Mindenki szeret üzenetet kapni, főleg, ha az a hirdetett termékére jön. De! Amit senki sem szeret, az az, hogy nem tudja, melyik termékére. Most egy rövid, mondhatni szösszenetnyi leírást írok arról, hogy mi lenne a célszerű. Nem szentírás, csak javaslat. Mindenkinek egyszerűbb lenne.

    1. lehetőség

    1. Ha meg van a hirdetés, egyszerűen kattintsunk a hirdető nevére.

    2. A felugró profilnál kattintsunk a lent látható "Privát" szövegre.

    3/a. Az itt előbukkanó felületen egyszerűen csak írjuk be a hirdetés nevét (jelen esetben: Teleszkópos (nem verseny!) MTB eladó! 13.500 HUF).

    Folytatás...

    Melack 12 éve 7

  • Képek csak úgy 12

    Az alábbi válaszok mindegyike az amerikai KRESZ vizsgákon hangzott el
    - Kérdés: Ha egy vak ember megy át az úton, elsőbbséget ad neki?
    - Válasz: Minek? Úgysem látja a rendszámomat.
    - Kérdés: Egy egyenrangú kereszteződésben, ha mind a négy irányból egy-egy autó érkezik, kinek van elsőbbsége?
    - Válasz: Annak a kisteherautónak, amelynek a műszerfalán egy puska van, és az autó hátuljára egy matrica látható ezzel a felirattal: "Nem az autóbalesetek ölik meg az embereket. Én."
    - Kérdés: Ha ködben autózik, mit használ?
    - Válasz: Kölcsönautót.
    - Kérdés: Milyen problémával kell szembenéznie, ha ittas vezetés miatt letartóztatják?
    - Válasz: Legközelebb gyorsabban kell hajtanom.
    - Kérdés: Milyen életmódváltozással jár, ha elveszik a jogosítványát?
    - Válasz: Jogosítvány nélkül kell vezetnem.
    - Kérdés: Hogyan tud leküzdeni egy kemény forgalmi dugót?
    - Válasz: Töltött fegyvert hordok magammal.
    - Kérdés: Milyen fontos dolgot kell végrehajtani ha Önt előzik, vagy ha Ön előz?
    - Válasz: Ha jól néz ki a másik vezető, akkor integetek neki.
    - Kérdés: Mi a különbség egy piros és egy sárga lámpajelzés között?
    - Válasz: A szín.

    És az igért képek, most csak úgy, nem EczkE kedvéért:

    Folytatás...

    Melack 12 éve 3

  • Telefonok HA-ról

    Mindig is szerettem a nekem új telefonokat bekapcsolni és használatba venni. Áttúrni, végignézni mindent és beállítani magamnak.

    Amikor én adok el egy telefont, vagy bármilyen műszaki cikket, alapra állítom - hacsak nem beszéltem meg mást a vevővel. Ez azt hiszem így lenne természetes.

    De sajnos nem az. Előző telefonomnál esett meg az a dolog, hogy egy néni képe fogadott. Én olyan szélesre nem tudom nyitni a lábamat, mint ahogy ő tette, tény, az ővé szebb is volt, meg mégiscsak nő. Az egyik kezét láttam, a másikat nem.... :B A kép adatai alapján nem netes kép, hanem a telefon előző tulaja vagy annak valakije. Nah ezek miatt érdemes hard resetet végrehajtani a telefonon, mielőtt eladod. Ezen felül még egy-két banki tranzakciós smst is találtam abban a telefonban. Örültem volna annak az egyenlegnek nagyon is.

    Ezek után már csak hab a tortán, hogy bejelentkezett FB fiókokkal és GMail accounttal is lehet telót venni. Mindig is szerettem a factory resetet, de ennyit én még nem gyakoroltam, mint most.

    Melack 12 éve 7

  • Cikkekből részletek 1

    Baromi sok cikket olvasok, és mindig vannak benne olyan mondatok, amik mellett nem bírok nyugiban elmenni. Ezek jönnek itt maj szépen sorban. Lehet nem minden nap, de lesznek.

    "Most, hogy tudjuk, az autónkat pasztellszínű kispónik fogják mozgatni, akik fényt esznek és ózondús hegyi levegőt pukiznak, pattintsunk egyet a karikás ostorral, hadd szaladjon a csillámló sörényű ménes."

    "Hiába tudtam, hogy könnyen előfordulhat, Bóday kolléga leteszteli, elfér-e a lábtérben egy adag jamón serrano, kevéske tapas és némi angolos bélszín, sajnos csak az ablak leeresztésével tudtam helyzetét könnyíteni. Különösen az utolsó tíz kilométeren vált ijesztően zöld tónusúvá az arca, de bánatára sem ezt, sem pedig a gazdaságosabb vezetéshez szükséges felváltásra figyelmeztető, fel-felvillanó nyilakat nem tudtam figyelembe venni: a Lufthansa nem fogja a kedvünkért átírni a menetrendet."

    Forrás

    Melack 12 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.