2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hogy használd a PH aprót szerintem……….

    Elöljáróban el kell mondanom, hogy nem vagyok kereskedő, csak itt a PH-n hobbiból veszek, árulok, szinte kizárólag PC alkatrészeket. Mégis, úgy gondolom a 19 éves tagságom és a 122 pozitív értékelésű üzletem alatt kikristályosodtak bennem törvényszerűségek, szabályok, trükkök, tippek, amik megkönnyíthetik az apróra tévedő emberek életét akár vevőként, akár eladóként.

    Kezdjük azzal, hogy a polc bármelyik felén állsz, sose feledd, hogy ez tulajdonképpen egy piac.
    A piacon pedig az alkudozás a játék szerves része!

    Eladóként annyit kérsz a termékedért amennyit nem szégyellsz, vevőként pedig -nyilván- olcsón akarsz jó áruhoz jutni. Ne sértődj meg ha alkudnak az árudra és ne légy szemtelen, ha alkudozol. Ha túl drágának találod a portékát, akkor inkább ballagj tovább, mintsem egy árfelezős ajánlatot tegyél. A siker szinte biztos elmarad, viszont rossz benyomást teszel az eladóra. Ez akkor is igaz, ha a te fele árad, közelebb lenne a realitásokhoz mint az árusé!

    Folytatás...

    mefistofeles 4 hónapja 40

  • Moto GP 2012 végjáték…..

    Hajrájához érkezett a MotoGP idei szezonja és bár mindhárom géposztály tartogat izgalmakat én most a királykategória, az 1000 köbcentis motorok küzdelmére koncentrálok.

    A verseny egyrészről szinte unalmas, hisz mindössze két spanyol versenyző Jorge Lorenzo és Dani Pedrosa harcol a végső győzelemért, másrészről nagyon érdekes a jelenlegi állás a motorok és még egy fontos „részlet” miatt…..

    Jelen pillanatban Lorenzo vezet 33 pont előnnyel, ő egész évben kiegyensúlyozott, roppant megbízható versenyzést mutat (mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy eddig másodiknál nincs rosszabb helye!) de Pedrosa rendkívül eltökélt és jelen pillanatban a Hondája erősebb, gyorsabb, mint vetélytársa Yamahája. Az előzményekhez tartozik, hogy mindkét pilóta kiesett egy versenyen tehát az eddig kialakult különbséget ez nem befolyásolja.

    Hogy mi jöhet még?.....bármi…..

    Előfordulhat ugye, bukás, technikai probléma stb. de mivel ez kiszámíthatatlan és bármikor, bárkivel előfordulhat ezt az utolsó négy futam és az összetett VB-cím szempontjából felesleges taglalni. Jelen állás szerint Pedrosa és a Hondája gyorsabb tempóra képes így akár az is előfordulhat, hogy minden hátralévő futamot megnyer de ez még semmire sem elég!

    Folytatás...

    mefistofeles 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.