2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy hosszú út előtt: 60 kg zsír le, 10 kg izom fel.

    Előzmény:

    Mindig súlyfelesleggel küszködtem,gyerekkorom óta. Ilyen génjeim vannak ez van. Hol fent, hol lent volt a súlyom,attól függ,hogy sportoltam e vagy nem. Gyerekkoromban kajakoztam és vízilabdáztam,majd serdülőként bele vetetem magam az akkor már nálunk is divatos gyúrásba. Ezt is hol csináltam,hol nem. ez volt a gond...mindig. A kitartás.

    Most 41 évesen és cirka 158,5 kg-san (187 cm magas vagyok,érzed az arányokat... :K ) megint azt mondtam,hogy nem már...mi franc van velem,wtf? Elhatároztam,hogy neki állok még egyszer neki feszülők és rendbe vágom magam.
    Kérdeznéd és minden ok az egészséggel? Még igen...még. Igazából csak a kövérségből adódó gondok vannak: nehézkes mozgás,loholás kis fizikai munka után is,140-es vérnyomás (kell szedni rá gyógyszert,ezt is le szeretném tenni) amit most júniusban vett észre a házi orvos,különböző dolgokról lemondás (síelés,technikai sportok,autóba szűkössé vált hely,repülőn szenvedés a helyszűke miatt,stb..) amiket már meguntam.

    Folytatás...

    Maxximus 10 éve 44

  • Samsung Galaxy S4 mini Duos - (meg)váltás

    Bevezető:

    Miután elkeveredtem a 2 sim-es telefonok világába hála az alacatelnek (997D, és 6030D) megmaradt a hiányérzetem a samsung iránt. (Ami érthető hiszen szinte csak az volt nekem: i900,i8000,i9000,i9100,i9300) mióta okos telefonozok egy rövid HD2-es kitérő után) Hiány érzetem volt a jó kamera, a középső hardver gomb,stb.
    Hiány érzetem volt még a kezelhető méret miatt is, mert az S3 már nekem nagy volt és ezért nem is jöhetett szóba az S4 sem (na meg az elképesztő árazása miatt sem már csak elvből sem)
    Szóval jó volt az Alcatel 6030D, de mégsem az igazi. Nekem túl nagy,jónak nem mondható fényképezőjével és idegesítő bal oldalon levő vissza gombbal ami nekem nagyon messze volt (pedig ezt a funkciót kb 100-szor annyiszor használja az ember, mint a multitaskingot...sztm)
    Pár hónapja szemezgettem az S4 mini duos-al ami számomra az ideális telefon megoldásával kecsegtetett (tudom ilyen soha nem fog létezni)

    Folytatás...

    Maxximus 11 éve 15

  • Alcatel 6030D One Touch Idol | A megfizethető 2 magos, 2 sim-es vállalható kompromisszumokkal.

    Egy hónapja jött az ötlet, hogy ki kellene próbálni 2 SIM kártya kezelésére alkalmas androidos okos telefont, mert noha végig jártam a Samsung Galaxy (1,2,3) család összes (akkor) csúcs készülékét és elégedett is voltam velük, de mivel egy céges és egy privát kártyát használok, mindig két telefonnal kellet rohangálnom amit nagyon kezdtem rühelni. Kínait nem akartam venni, valahogy idegenkedem tőle (szerk: mégis sikerült :D az Alcatel márkanév tulajdonosa, a kínai TCL ). Egy viszonylag ismert nevű telefont szerettem volna, aminek van itthon szerviz háttere.
    Na így esett a választásom az Alcatel 997D-re !
    Szerk.: ha valaki kiváncsi hogyan kezeli a 2 SIM kártyát a 6030D ajánlom kattintson rá a fenti linkre, mert ez teljesen megegyezik a 997D-vel,nem szerettem volna újra leírni. (Annyi pici különbséggel,hogy sajna itt nincs bejövő/kimenő hívás közben egy szolgáltatót jelző szín sáv ami a 997D-Ben volt. Kocsiban való használatakor ez nekem hiányzik)

    Folytatás...

    Maxximus 11 éve 317

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.