2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Chili-nevelde level 1.0

    Nagy tömeggel rendelkező (nem súlyra vonatkozóan) fórumtársaimhoz hasonlóan én is chili (csili-chilli) paprika nevelésre adtam a fejem.

    Hiába falusi gyerek vagyok, valahogy a növénytermesztés nem tartozott a kedvenc témáim - foglalatosságaim közé. Tavaly egy darab túlélő-paradicsomot azonban sikerült felnevelni albérletben...panel, észak-nyugati tájolású erkéllyel ráadásul, ahova napi 1-2 órát süt csak direktben, késő délután a Nap.
    (nem véletlen a jelző, víz-napfény-oxigén és normális föld nélkül maradt meg lényegében, még termést is hozva :DDD )

    Régóta szerettem volna egy bonsai-fát nevelgetni. Viszont akkor már valami olyasmiből legyen, ami termést is hoz és mutatós. Így jött az ötlet, hogy legyen akkor bonchi a projekt...

    Ahogy minden, ez is a fórumon való böngészéssel kezdődött, majd egyre nagyobb érdeklődést mutatva elhatározás--->tervezés--->anyagbeszerzés--->megvalósítás--->???---->profit volt a sorrend.

    Először kiválasztani a megfelelő fajtát. Itthoni erős paprikához hozzá vagyok szokva, néha már ez is erős (de még azért bírom). Olyat nem akartam termeszteni, amit magában nem lehet fogyasztani, így a rekorderek kilőve...

    Folytatás...

    MarioAna 9 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.