2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy veszélyesebb nap a megszokottnál

    E rövid történet cselekménye, a tegnapi nap folyamán zajlott le nyugodt kis városunkban.
    Akik ismernek személyesen azok tudják, hogy rengeteget járok biciklivel. Ez az egyik hobbim. Késő délután volt már, 6 óra körül, amikor is készen álltam az útra. Elterveztem korábban, hogy elintézek valamit. Hogy mit az most lényegtelen a történet szempontjából.
    Kellemes hőség, szép nyári nap. Éppen, hogy felérek a város főterére, természetesen szabályosan közlekedve a kerékpárúton, egy kereszteződéshez érek. Kerékpárral közlekedőknek elsőbbség, figyelmeztet a tábla az autósoknak. Szétnézek, először balra, azután jobbra, a biztonság kedvéért kezem a féken. Ilyen helyzetekben az ember nem számít arra, hogy valaki bevág elé, de én mindig számolok mindenre, elvégre sose lehet tudni.
    Már majdnem átértem amikor látom, hogy jön egy autó ami épp kanyarodni készül felém. Egy fickó vezetett, mellette egy nő. Ahogy ilyenkor elvárható, én is arra számítottam, hogy lelassít és megvárja amíg átérek.
    Amint megláttam a felém közeledő autót, azonnal a sofőrre figyeltem, hogy hogyan reagál, lelassít vagy sem. Mert egyből feltűnt, hogy gyorsabban jön mint ahogy kéne. Amikor ránéztem a sofőrre megdöbbentem. A fickó nem az utat figyelte, hanem a mellette üllő hölgyet bámulta éppen. Lehet, hogy csak egy pillanatra fordult oda, vagy odaszólt neki, de akkor sem az utat figyelte.

    Folytatás...

    Logen88 11 éve 9

  • Magyar Szinkron Vs Eredeti Ki melyiket részesíti előnyben?

    Ahogy én is, gondolom közületek is sokan járnak moziba. Ez rendben is van. Az elmúlt időszakban áttértem a magyar mozis változatról az eredeti angol szinkronosra, mivel több esetben is sokkal jobbnak tűnt. Szeretnék prezentálni nektek két videót. A videókban a The Dark Knight Rises c. film trailerét láthatjátok magyarul illetve angolul.

    Szerintem nem kérdés, hogy melyik változat a jobb. És ez csak egy 2 perces trailer volt, képzeljétek el, hogy mekkora a különbség, ha egy 2-3 órás filmet veszünk például.
    Persze nem akarom lehúzni a magyar változatot, ez csak az én saját véleményem, amit megosztottam veletek.
    Nektek mi a véleményetek?

    Üdv: Logen88

    Logen88 11 éve 16

  • Chuck Norris vs Super Mario Bros

    katt ide ha érdekel a videó

    Logen88 12 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.