2016. május 30., hétfő

Gyorskeresés

.LnB blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • Need for Speed (2015) PC rövid értékelés

  Elég régóta megvan a játék (megjelenés napjától), de csak a The Division mellett vittem végig lassacskán.
  Álljon itt egy gyors értékelés tőlem a legújabb Need for Speed játékról. Ma végeztem vele, 20 óra játék után. Sztori teljesen + Eddies challanges. 50-es szinten végeztem (majdnem 51).

  Itt vannak a végleges autóim, ezek mellé talán még egy Supra-t megcsinálok. Csak a GTR full tuningos. Az utolsó Skyline az Eddie kocsija, csak bizonyíték, hogy azokat a versenyeket is megcsináltam:

  Autóim

  Gyors értékelés, összefoglaló

  A játék nagy erőssége a hangulat, szerencséjére. Mert ha nem lenne ennyire hangulatos akkor lehet nem játszottam volna vele ennyit. A sztori ötletes. A sztori tálalása vegyes. A színészi "túljátszás" a fiatalabb yolo,swag tini rétegnek szól. Idegesítő is lehet egy idő után. Viszont! A legendák akik szerepelnek benne, nagyon teli találatok. Kivéve Ken "nyócvanszormegpróbálomledriftelni aztán ha kiadja, kiadjuk Gyrkhmama videónak" Block-ot. De a yolo, swag tiniknek ő kell. És bár nem szeretem annyira, sokat tesz az autózás népszerűsítéséért az tény.

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 2 hónapja 4

 • Véget ért a rendszerváltás, avagy összeállt az új gépem.

  Tavaly szeptember végén - október elején belevágtam a számítógépem lecserélésébe. Ma fejeződött be a folyamat, a videokártya beszerelésével és beüzemelésével.
  Nem egy high-end gép, de szerintem egy ideig biztos boldogulni fogok még vele. Nekem is a pénztárcám szabott csak határt. Azt hiszem a rendelkezésre álló pénzből sikerült a maximumot kihoznom.

  Rengeteg utánajárás, kérdezősködés, olvasgatás előzte meg minden alkatrész vásárlását.

  Ezért szeretném megköszönni minden fórumtársamnak aki bármely módon segítségemre volt. Rengeteg hasznos tanáccsal láttatok el! Köszönöm Mindenkinek!
  Mindenkit nem tudok név szerint említeni külön-külön sajnos.

  A régi számítógépemből csak a háttértárolók, a hangkártya, és a CPU hűtő maradt meg.

  Végre sikerült AMD Cpu-ról Intel-re váltani. De VGA fronton nem tudtam elszakadni az AMD-től, nem is akartam. Ez részben érzelmi kötődés is már. Nem szeretem az Nvidia-t. Viszont ésszerűen válogattam a hardvereket, ezért ha egy Nvidia kártya ésszerűbb döntés lett volna akkor azt veszem meg. Szerencsére nem kellett. :D

  A teljes config:

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 4 hónapja 42

 • A Star Wars: Battlefront védelmében(?)

  Megvettem! Rettegve, de megvettem. Minden épp ész ellenére annyit fizettem érte amit magamba nagyon mélyen eltemettem, és remélem nem fogok riadtan felébredni miatta éjjelente. Mikor a játék megjelent amerre nézett az ember (a gamer ember) azzal találkozott, hogy a Battlefront nem éri meg az árát, el lett baltázva, kevés tartalom, casual. És én ennek ellenére még is megvettem. Én aki hardcore multiplayer gamernek tartja magát és a "régen minden jobb volt" és "a mai játékok rosszak (finoman fogalmazva)" elveket kántálom.

  Valahogy ahogy öregszem egyre szívesebben veszek meg játékokat eredeti verziójukban. Korábban ez nem volt jellemző rám, de amit megveszek azt azért szeretem előbb kipróbálni. Nos erre a Battlefront esetében nem volt lehetőségem. Szóval a játék letöltése alatt tényleg zabszem volt a hátsó fertályomban, hogy vajon most csináltam a legrosszabb vételt (legnagyobb hülyeséget) játékos pályafutásom alatt?

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 5 hónapja 25

 • Óda a Fallout 4-hez

  Ritkán történik velem ilyen, nagyon ritkán. Sőt nem is emlékszem mikor történt legutóbb....

  De ne szaladjak ennyire előre. Nem kell semmi nagy csattanóra számítani. Eme iromány egy egyszeű "LnB esete a Fallout 4-gyel".

  Szeretek kb mindent ami poszt-apokaliptikus.
  Mindig is tudtam, hogy a Fallout sorozat nagyon jó, nagy rajongótábora van, és igazán egyedi a maga nemében. Emlékszem nekem még a PC Guru-ból volt meg az első két rész. Próbálgattam, játszogattam velük. Aztán mikor jött a harmadik rész azt is kipróbáltam. De sose merültem bele egyik részbe sem nagyon. Mindig közbejött valami. A harmadik részt kétszer is elkezdtem, de mindig elsikkadt a végigjátszása valamiért. Pedig megtanultam, hogy ha valamit ekkora rajongás vesz körül az általában nem véletlen.
  Legutóbb (sok hónapja már) talán HáGé fórumtársammal folytatott beszélgetésben került elő, hogy a Fallout... "tudom-tudom, de annyi minden más van még" vágtam rá.

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 6 hónapja 50

 • Dirty Bomb - ingyenes multiplayer FPS

  Kipróbálás után nem tartottam kiemelkedőnek, de minél több időt töltöttem el vele, annál jobban megkedveltem.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 6 hónapja 64

 • A Metal Gear Solid széria és egy korszak vége

  Szeptember 1-én megjelent a Metal Gear széria utolsó része és sorozat atyja, Hideo Kojima befejezettnek tekinti a sorozatot.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 8 hónapja 54

 • A Metal Gear Solid széria, és egy korszak vége.

  Szeptember 1-én megjelent a Metal Gear széria utolsó, befejező része. Ezzel egy korszak lezárult. A sorozat atyja Hideo Kojima végleg befejezettnek tekinti a sorozatot. És a Konamival való viharos szakítása után a jövőben nem készít új részt. Én ezzel az írással szeretnék megemlékezni a szériáról, és, hogy mit is jelentett számomra.

  Szeretném előre leszögezni, hogy ez nem egy mindenre kiterjedő ismertető. Ez az én szubjektív véleményem és kis történetem Hideo Kojima mesterművével kapcsolatban. Az írás spoilereket tartalmaz az ötödik résszel kapcsolatban! Amit külön jelezni is fogok. Aki még nem játszotta végig még a The Phantom Pain-t, az azt a bekezdést inkább ne olvassa el!

  Amennyire nagy rajongója vagyok a Metal Gear játékoknak, annak ellenére történetem a sorozattal nem nyúlik vissza túl régre. Egész pontosan 2,5 - 3 éve játszottam végig életem első Metal Gear Solid játékát. Természetesen korábban is hallottam róla, de mivel sose volt Playstation konzolom így elég sokáig kimaradt számomra. De legbelül mindig ott motoszkáltak a játékkal kapcsolatos pozitív értékelések, és a gondolat, hogy egyszer mindenképp végig kell játszanom.

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 9 hónapja 18

 • Microsoft Comfort Mouse 6000 bemutató

  Magas ára miatt inkább olyan munkahelyi egérnek való, ahol néha becsusszan egy-egy gyors multiplayer is.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 3 éve 28

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.