2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Legjobb blogbejegyzés találatok

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

További legjobb találatok...

Találatok

  • A GTA IV és a Vulkan

    Kínomban már mindent előszedek, hogy elodázzam a Witcher 3 elkerülhetetlen ötödik újrajátszását, és mivel a GTA V-öt meg a Red Dead Redemption 2-t nagyon élveztem (egyszer talán bejegyzés is lesz róluk), a Rockstar viszont azóta sem készült el újabb GTA epizóddal, így a negyedik résznek voltam kénytelen ismét nekifutni.

    A Grand Theft Auto IV-et mindenki ismeri: a kettővel ezelőtti konzolgeneráción debütált 13 évvel ezelőtt és nem kis sikert könyvelhetett el magának. Nekem nem a kedvencem, valahogy nem az én világom Liberty City, a GTA3 sincs a "top GTA epizódok" listámon, de az ősi 3D epizódokhoz nem volt kedvem, szóval maradt ez.

    A 2008-as rendszerkövetelményeket nyilván bőven túlteljesíti a gépem, mégsem volt örömteli a dolog, mert grafikai szinttől függetlenül lassú a játék és mikrolagokkal tarkított. Ráadásul valamiért nem gondolták, hogy bárkinek is igénye lehet Anti-Aliasingra ezért még ronda is.

    Folytatás...

    Lenry 3 éve 33

  • Az Apple Graphing Calculator születése

    Avagy hogyan lett egy leállított szoftverfejlesztésből földalatti projekt az Apple főhadiszállásán?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Retro 6 éve 29

  • Házépítős blog - 7. rész - Sütőtök

    ...amelyben nem építünk semmit, de az legalább nem kerül pénzbe.

    Hol is tartottunk? Ja igen, sütőtök. Az egy igen jó ötlet volt, mert az üres építési telkekre telekadó fizetendő (nálunk legalábbis), amíg az ember be nem nyújt egy építési engedélyt, onnantól meg van 4 éved felhúzni valami lakhatót, különben fizetheted a telekadót, visszamenőlegesen, kamatostól. Szuper.
    Persze az elején ez okafogyott volt, hiszen feltett szándékunk volt a házépítés, többször jártunk a tervezőnél, formálódott a házunk, úgyhogy mentességet kértem és kaptam az önkormányzattól, csak valamikor év közben mutassak be egy építési engedélyt.

    Közben benéztem 1-2 bankba is, és itt kezdődött a bibi…
    Kiderült, hogy bár jelentékeny önerővel rendelkezünk, de ez még nem elég a boldogsághoz, pláne nem a házépítéshez, CSOK-ot sem akarunk, a havi jövedelmünk sem úgy nézett ki, ahogy azt a bank szerette volna, és bár így is adnának pénzt, de messze rosszabb kamatokkal, mint az üdvös lenne.

    Némi tanakodás után úgy döntöttünk, hogy nem sietünk sehová, várunk legalább egy évet, ez idő alatt gyűjtünk még, több önerővel a bank is boldogabb lesz, nekünk pedig semmi sem fontosabb, mint egy arctalan pénzintézet jó közérzete.

    Folytatás...

    Lenry 7 éve 7

  • 2013

    ... majdnem elmaradt az értékelés.

    Végiggondolva 2012-t, úgy gondoltam, hogy az volt a jobbik év, de végigolvasva a tavalyi évértékelést, lehet, hogy mégsem. Még szerencse, hogy blagolok, különben semmire sem emlékeznék normálisan.

    Mi is volt 2012-ben? Vettem egy vagon drága és kevésbé drága cuccot, bepótolva huszonévnyi nemvásárlást, akkor is volt egy költözés, egy jóbarátom elköltözött, vége lett a House-nak.
    A következő évre elhatároztam, hogy nekiugrok a jogsi/autó/hitelvisszafizetés/ház négyes első elemének, új telefon, sport, tanulás, külföldi nyaralás. Nézzük mi lett ezekből...

    Januárban tényleg vettem új telefont, azóta is elégedett használója vagyok a Nokia N9-esnek, mindamellett, hogy mélységesen elszomorít, hogy a Nokia magára hagyta ezt a zseniális, innovatív ötletekkel teli OS-t.
    Adtam egy lökést egy igazi magyar mémségnek, a hungarizált mémeknek, a kapcsolódó Logout bejegyzésem 100.000 lekérés fölött jár már.

    Folytatás...

    Lenry 10 éve 6

  • 3D: Sneak Peek

    Az arab torpedó után maradtam a környezetben.

    A modell szinte kész, jön a textúrázás :)

    Lenry 11 éve 4

  • 3D: Mit látunk a képen?

    ASCII karaktereket nyer, aki kitalálja:)

    Lenry 11 éve 22

  • 3D: Certified Professional

    ez is megvan

    Lenry 11 éve 38

  • 3D: Borgundi fatemplom

    Rengeteg jelenetet csináltam már, volt, ami tetszett, volt, amit a hátam közepére se kívántam, de ez... Ez mindent vitt. Imádtam csinálni, és bele is adtam a tudásom legjavát.

    Pont ezért lesz most egy vagon kép, döntsétek el, hogy hasonlít-e az eredetire :)

    Folytatás...

    Lenry 11 éve 19

  • 3D: előzetes

    Ilyennek készül:

    Lenry 12 éve 0

  • 3D: Lőfegyverek

    ez is tananyag...

    Lenry 12 éve 5

  • A Prohardver 3D-ben

    Valaki unatkozik a Mozillánál

    Lenry 12 éve 5

  • Hogyan készülnek a játékok modelljei?

    Modellezés, textúrázás - kevés erőforrásból

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 14 éve 93

  • SLI - Intel chipsettel...

    Amikor idestova 1 éve megvettem az Abit AW9D alaplapomat, csodálkozva konstatáltam, hogy...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 34

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.