2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Assassin's Creed IV

    Itt van, megérkezett, örömbódottá, még egy kis idő és felcammog a gépre, aztán játszás :D

    Egy kép a csomagról

    Teljes a gyűjtemény

    Erős itthon az Ubisoft dominancia

    Lenry 10 éve 7

  • Telemarketinges

    Tudom, hogy rossz a gazdasági helyzet, de az még mindig nem fér a fejembe miért vállalja ezt az aljamunkát el bárki is... Azt pedig végképp nem értem, hogy tudja valaki őszintén csinálni. Mint a mai alanyunk...

    Céges telefon, magántelefonszám, hétköznap, munkaidő, kiafrancaznemérekrá.

    - Jó napot kívánok, XY vagyok és blablabla, blablabla íriszvizsgálat Szegeden, blablabla, bőrvizsgálat, blablabla, egyszeri alkalom, kihagyhatatlan, marketingrizsa
    - Köszönöm, korábban is kerestek valami hasonlóval, akkor sem érdekelt, most sem.
    - De ez egy nagyszerű.... meg az egészsége.... meg a...
    - Ha beteg leszek, majd elmegyek orvoshoz, úgyhogy nem, nem érdekel.
    - De miért nem érdekli, hiszen ezt a vizsgálatot nem végzik el általános orvosi vizsgálatokon, magánklinikákon pedig súlyos tízezrekbe kerül, mi pedig most ingyenesen biztosítjuk önnek... - ezt a kérdést azzal a hangsúllyal tette föl, ami után már biztos voltam benne, hogy ezt ő komolyan elhiszi, és nem kényszerből csinálja.

    Folytatás...

    Lenry 10 éve 16

  • Tudjátok mi hiányzik erről a képről?

    ... az a 10.000 email, amit 2006-tól máig kaptam!
    De ma a Windows csodás lefagyásának köszönhetően elbúcsúzhatok egy részüktől... De ne ugorjunk ennyire előre, mert az egész NVIDIA-éknál kezdődött...

    Valamelyik zseni a videókártya-gyártó részlegen felvetette, hogy mekkora poén lenne, ha bár a GTX460-ra annyi csatlakozót szerelnek, amire egy kisebb Media Markt teljes monitorkínálatát rá lehet dugni, aktívan használni viszont max kettőt lehetne... Ha több monitort akarsz, vegyél még egyet.

    Volt is elfekvőben egy 7600GT-m, jó is volt ez így egy darabig, de aztán a GeForce 7-es széria kiesett a frissítendő hardverek köréből, és már csak legacy driverrel üzemelt... Most cseréltem egy 9600GT-re, mert fillérekért meg lehet venni, és még támogatják a legfrissebb driverek, nem utolsó sorban pedig jó rá a 7600GT-ről leszerelt Accelero S1-es hűtő.

    Berak, driver frissít, örül. Egy darabig. Aztán furcsa volt, hogy lassan alszik el a gép, lassan is ébred, ébredés után addig nem látja a HDMI-t, amíg be nem kapcsolom a rákötött TV-t, és ilyenkor persze átrendezi az asztalomat, amire különösen háklis vagyok. De leginkább az zavart, hogy 3-5 másodpercekre csonttá fagyott az egész rendszerem. Erre meg tényleg kifejezetten háklis vagyok.

    Folytatás...

    Lenry 10 éve 20

  • Tömegközlekedéses hisztizős

    Tetszenek tudni én nagyon szeretem a buszokat meg a vonatokat, épp' csak buszozni meg vonatozni rühellek egyre inkább.

    Lassú meg kényelmetlen, sokszor nem is olcsóbb.

    Egyik héten - tőlem független okokból - az "A következő" válogatásán találtam magamat, de sajnos tovább nem jutottam, így valami más terv eredményeképp leszek gazdag. Az odaút azonban tanulságos volt...

    Pénteken reggel a háromnegyed 9-es vonattal indultam Szegedről. Kihasználva fiatalságomat meg a pénteket, igénybe vettem a 26 éven aluliaknak péntektől vasárnapig élő "üzletpolitikai kedvezményt" mellyel 33%-al olcsóbban lehet vonatozni, a 4000 JMF-ot kóstáló InterCity jegy hangyányit barátságosabbá is válik ezzel.
    Mint mindig most is elektronikusan vettem a jegyem, mert gyors és kényelmes: végigkattintgatod, hogy innen, oda, ekkor, ezzel a kedvezménnyel, ez a bankkártyaszámom, köszönöm, itt a pdf, nyomtasd ki, jó utat.

    Még nem hagytuk el a szegedi rendezőpályaudvart már áll mellettem a jegyellenőr, és kérdőre von, hogy miért is vettem én ezt a kedvezményt igénybe?
    - Qué? Mert péntek van és mert nem múltam el 26 éves, azért.
    - De a kedvezmény csak 10 órától érvényes...
    - És ezt nekem honnan a rákból kéne tudnom?
    - Maga veszi igénybe a kedvezményt, magának kell utána néznie.

    Folytatás...

    Lenry 10 éve 42

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.