2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Tetszikelem a bejegyzésot

    Illetve nem én, hanem a Móci, de akkor is csodás a Facebooknak ez a közösségi fordítója. Csak én érzem azt, hogy ez az egész úgy működik, hogy amit fölszavaznak a júzerek, automatikusan arra vált az oldal? És hogy nincs egy anyanyelvi rábólintó, aki rábólint, mielőtt élesedik?

    Mondjuk a kedvencem még mindig a rendszeresen visszatérő "link:át" :)

    Linka a Szovjetunióból - valaki?

    Lenry 12 éve 15

  • Vettem napszemüveget

    Rábeszéltetek a múltkori bejegyzésben, úgyhogy körbejártam a környék "egészségpénztári kártyára lehet napszemüveget venni" jellegű boltjait, és végül egy OFOTÉRT-ben találtam rá erre a Polaroidra

    Tök faja, kényelmes, nem nyomja se a fülem, se az orrom, nem kell csukott szemmel járkálnom a környéken a nyárfaszösz miatt, nem könnyezek az utcán és végül, de nem utolsósorban, jól meg lehet benne bámulni az embereket :DDD

    Lenry 12 éve 92

  • Csak hogy ez is dokumentálva legyen

    ...különben elfelejteném.

    A legjobb családban is előfordul és bár szerintem nem léptem túl egy határt, de végülis tényleg én voltam a hülye, hogy egyáltalán odamentem.

    Még egyszer: nem sírás, nem hiszti a moderáció ellen, hanem simán dokumentáció.

    Lenry 12 éve 7

  • 3D: Föld puzzle

    Nagyon élveztem csinálni. Nem is igazán a téma, hanem az elkészítés technikai kihívásai. Mert nem volt egyszerű, főleg úgy nem, hogy játszható, virtuális kirakós lehessen belőle... :)

    Lenry 12 éve 4

  • Skyrim - Dawnguard

    Fuck yea

    Lenry 12 éve 13

  • Majális, nyárfák és napszemüvegek

    Indulatos bejegyzés lesz

    Hála az égnek a majális kopik, egyre csak kopik. Talán mire az én gyerekem eléri a "minden xart meg akarok kapni" korszakát, addigra el is múlik ez az egész vizezett sör 400-ért meg túlárazott kínai bóvli vackok ünnepe. Legalábbis nagyon remélem. Annak örülök, hogy nem kell dolgozni.

    Egyúttal szeretném üzenni annak, aki először behozta a kontinensünkre a nyárfát a szálló szöszével együtt, hogy "b+!" Nem lehet fél másodpercnél tovább nyitvatartani a szememet, mert belemegy ez a retek, aztán csak könnyezek egész nap, mintha muszáj lenne.

    Napszemüveg: ez csak költői kérdés, tudom, hogy nem fogok rá normális választ kapni, de valaki próbálja nekem elmagyarázni, hogy mégis mi a tök kerül 50-100e Ft-ba egy hajlított drótdarabban két plexidarabért?
    Értem én, hogy van minőségibb, de ennyit nem ér. Nincs olyan - az emberi szervezet által bárhogyan észlelhető - különbség, ami indokolná ezt az árat.
    Pedig venni kéne egyet, mert akkor talán nem könnyezek végig egy sétát a szabadban.

    Lenry 12 éve 40

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.