2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Facebook Timeline

    Ahogy azt kedvenc színésznőm üzenőfaláról megtudtam, kötelező lesz.
    Jippi-ká-jéj...
    Csak szerintem kurvára átláthatatlanok a Timelineos profilok?

    Lenry 12 éve 50

  • A mai nap zenéje

    a Social Distortion-tól a Ring of Fire, mert rohadtul nem tudom kiverni a fejemből, úgyhogy élvezzétek ti is. Egyébként nagyon jó kis zene.

    Lenry 12 éve 7

  • A puskagép

    Egyetemista unokatestvér / lakótársam asztalán láttam ezt a gyöngyszemet és úgy éreztem meg kell veletek osztanom :)

    Damen und Herren: A puskagép!

    Folytatás...

    Lenry 12 éve 21

  • xkcd: Költözés

    Külön ünnepnapot kellene kijelölni annak a számtalan jótét léleknek, akik a "DISCUS-...." nevű nyílt WiFiket tartják fönn.

    Eredeti: xkcd #466

    Lenry 12 éve 5

  • A Hárommagos Vodka

    Nem tudom még mennyi ideig létezik a régi hardverapró, és mivel gondolom a régi hirdetések el fognak veszni, ezért itt és most, a blogomban szeretnék emléket állítani a legérdekesebb terméknek, amivel valaha találkoztam a hardveraprón:

    Hárommagos Vodkámat cserélném e21xx-ra értékegyeztetéssel!

    A képek már sajnos nem érhetők el, de annak idején voltam olyan előrelátó, hogy elmentettem őket az utókornak, így most prezentálni tudom őket, íme:

    Folytatás...

    Lenry 12 éve 7

  • xkcd: Outreach

    Eredeti: xkcd #585

    Lenry 12 éve 0

  • 3D: Lánchíd

    Csak screenshotok, mert nincs kedvem fényekkel meg kamerákkal és renderbeállításokkal játszadozni. A képeken előforduló furcsa, hibás árnyékok is ezért vannak ott.
    Az első átadáskori állapotot tükrözi, ezért nincsenek pl oroszlánok. Azok később kerültek a hídfőkre.

    Folytatás...

    Lenry 12 éve 16

  • Évkezdő jelszóváltoztatás

    Reggel nem akarta elfogadni a GMail és a Windows Live a jelszavamat, el is eresztettem egy diszkrét bazmeget, de szerencsére mindenhol működött a jelszóvisszaállítás, így nem történt komoly veszteség. Azért a biztonság kedvéért most mindenhol új jelszavakat állítottam be.

    Kíváncsi vagyok, hogy hol történt az adatszivárgás, mert a Google fiók nem mutat gyanús, ismeretlen helyről bejelentkezett IP címet, sajnos máshol nem tudom ezt megnézni...
    Ha viszont nem "elszivárgott" a jelszavam valakihez, hanem simán feltörték, arra a módszerre is kíváncsi lennék, mert a jelszavam a szokásos, erős-jelszó követelményeknek megfelelően kis és nagybetűket, számokat tartalmazott és nem is volt rövid. Ebből tanulva, úgy döntöttem, hogy megfogadom az xkcd tanácsát és az új jelszavamat ennek megfelelően választom meg.

    Bocs attól, aki nem tud angolul, de nincs kedvem annyit Photoshopolni, hogy színvonalas legyen a fordítása, így nem bajlódok vele.

    Lenry 12 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.