2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az emberek idióták

    ezen kívül hülyék, képtelenek az orruknál tovább látni, távlatokban gondolkodni, globálisan látni valamit, logikusan gondolkodni és utána nézni bárminek.

    Ha bármi változik az szar. Mert miért kellett feltúrni, átépíteni, miért nem így építették át, miért nem készült el már tegnap (tökmindegy mi), biztos benne van a XY keze, meg a rokonának a cége. Biztos valami mutyi (hánynom kell ettől a szótól)

    Ha nem változik az is. Már régi, lenyúlták a pénzt, elavult, akármi. Ha jól működik akkor is.

    Ha elveszik, megy a sírás. Nem érdekli, ha kap helyette mást, nem érdekli, ha nincs rá pénz, nem baj az sem, ha soha nem használta, vagy ha nincs is köze hozzá, mert nem is ott lakik.

    Ha adnak, akkor miért nem többet, miért nem jobbat, miért nem előbb, miért nem másnak is, vagy amaz miért kapott?

    Ha épül valami, akkor miért oda épül, miért nem más épül, miért épül egyáltalán, mire fog az kelleni, elrontja a kilátást, meg különben se tetszik és szennyezi a környezetet, és nem fognak tudni hol szánkózni a gyerekek télen (ha nukleáris aknamező volt eddig a domb, ez akkor is érv)

    Folytatás...

    Lenry 12 éve 33

  • Fanboyok

    Lenry 12 éve 6

  • Párkapcsolati kérdés

    Bár lassan 5 éve együtt vagyunk a barátnőmmel, és már mindenki a házassággal b*sztat, de mégis csak a hétvégén röppent fel a gondolat édesanyám részéről, hogy ők még sosem találkoztak Barbi szüleivel...
    - Most hogy így mondod... tényleg

    Aztán azon kezdtem agyalni, hogy ezt hogy szokás? Az oké, hogy a minimálisan eltelt időt már megugrottuk (ismerek egy párt, akik 7 éve együttjárás után költöztek össze, a szülők a házavatón találkoztak, de őket azért nem akarjuk lenyomni ebből a szempontból), de a továbbiakban hogyan? Van erre valami szokás, vagy tökömtudja, hogy mondjuk a fiús ház hívja meg a lányost vagy fordítva? :F

    Ha volt már olyan kapcsolatotok, ahol eljutottatok idáig, ott ez hogy ment?

    Anyámat meg akartam kérdezni, hogy mamáék hogy találkoztak először, de azt mondta, hogy elég botrányos volt, és inkább nem mondja el

    Lenry 12 éve 45

  • Építsünk civilizációt!

    Valahogy felvetődött tegnap a kérdés, hogy mennyi idő alatt lehetne a nulláról újból felépíteni a mai civilizációt, a mai tudással?
    Tegnap és ma este is filozofálgattunk ezen itthon, és úgy gondoltam, hogy elég érdekes lehet a kérdés ahhoz, hogy titeket is megmozgasson.

    Tehát a szituáció

    * Adott egy csoportnyi ember, akik fel vannak vértezve a mai emberiség minden tudásával, de csak azzal és semmi mással.
    * A csoport semmilyen külső segítségre nem számíthat
    * Lényegtelen módon egyszercsak az üres, emberek által érintetlen Földön találják magukat. Csak az emberek és az emberiség által megváltoztatott dolgok hiányoznak, minden más megvan. Állatok, növények, ásványok, stb. Az éghajlat kb mai, ahogy a flóra és a fauna is.
    * Minden szükséges tudás vagy szakember, illetve a megfelelő mennyiségű munkaerő is rendelkezésre áll a megfelelő pillanatban, tehát nem akad el a dolog ott, hogy valamit nem tudnak hogyan kell, vagy nincsenek hozzá elegen.
    * Az emberek tudják, hogy a Földön vannak, de ennél pontosabbat nem.
    * Ruha van, de nem felhasználható egyéb célokra
    * Semmilyen egyéb eszköz, szerszám nem áll rendelkezésre
    * Az ember ellenállóbb az adott környezetre mint jelenleg (tehát nem kapnak első héten hasmenést a forrásvíztől, meg tüdőgyulladást az első vihar után)

    Folytatás...

    Lenry 12 éve 125

  • Vége az évnek! (meg egy kis 3D)

    Na jó, ez így nem teljesen igaz, mert szilveszter még odébb van egy pöppet, de idén már nem dolgozok, úgyhogy mondhatni vége az évnek :)
    Ennek örömére be is dobtam egy Dreher Bakot :)
    Nem néztem, de több alkohol van benne, mint a többi sörbe, legalábbis, mintha jobban ütne. Legalábbis többször kell backspacelnem írás közben. Na mindegy.

    Írjak most évértékelőt? Áh nem, azt majd kaptok a naptári év végén, most csak pár shot, hogy mit hagytam félbe, és hagytam meg a jövő évre, ha csak valaki bele nem kontárkodik, de nagyon remélem, hogy nem, mert hosszú ideje ez az első munkám, ami tényleg baromira tetszik :)

    Széchenyi lánchíd, átadáskori verzió:

    Folytatás...

    Lenry 12 éve 2

  • GTA III for Android

    Kíváncsi vagyok hogy fog futni...
    Majd beszámolok :)

    Lenry 12 éve 24

  • Ezt egyszerűen muszáj volt posztolni

    Na és most mentem a Kedvesbe sörözni.

    Lenry 12 éve 18

  • Vettem egy új billentyűzetet

    Ezt a totálisan értelmetlen, és a Logout színvonalát cseppet sem emelő, ellenben fölöslegesen hosszú körmondatokat magába foglaló bejegyzést is csak azért írom, mert annyira hihetetlenül csodálatosan jó írni az új billentyűzetemmel, hogy szinte ellenállhatatlan késztetést érzek arra, hogy írjak, mellékesen az egómnak is jót tesz, hogy blogolok.
    Persze fórumozhatnék is, segítve ezzel a segítségre váró fórumos közösségnek, de akkor nem fényezhetném az egómat. Az meg milyen már...

    A billentyűzet amúgy egy fehér Fujitsu KB520. Kicsit lehetne laposabb, vagy picit döntöttebb, mert a hozzám közelebbi éle talán túl magasan van, minden más szempontból viszont tökéletes: lapos, mint a notebookok billentyűzete, baromi csendes és puha, de a billentyűk nyomáspontja így is tökéletes, a gombok jó nagyok, tényleg élvezetes vele írni. Jah és USB-s, elsősorban ezért vettem (lásd: a gép összerakós bejegyzés "szüljön sünt a Gigabyte-nál aki csak egy PS/2-t tett a Z68-DS3-ra" részét)

    Folytatás...

    Lenry 12 éve 34

  • Rendíthetetlenül

    ...közelítek az 1000. születésnapomhoz. Már csak 977 van hátra.

    Lenry 12 éve 12

  • Trillian

    Veletek is volt már, hogy lett volna valami fontos dolgotok, vizsgára készülődés vagy ilyesmi, és inkább bármi mást csináltatok? Tutira. Most épp virtuál Linuxot kéne hegesztenem, mert hétfőn élesben megy az irodába, aztán jó lenne, ha minden pöccre működne. Úgyhogy ennek jegyében totál irreleváns programajánló következik :DDD

    Tököd ki van az új Messenger klienssel? Nem akarod / nem tudod használni a régit? Nincs kedved 27 klienst futtatni a gépeden, hogy mindenkivel kapcsolatban maradj? Kellene egy jó IM kliens a tapifonodra?
    Ha ezek közül bármelyik igaz rád, akkor bizony a Trilliant neked találták ki!

    Miért is ilyen jó?

    Először is, mert baromi fapad. Nem csicsás, nem színes, nem szagos, nem tol az arcodba egy csomó fölös marhaságot.
    Alapból ennyi:

    A chat ablak sincs túlbonyolítva:

    Folytatás...

    Lenry 12 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.