2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 30 éves lettem

    Hm...tegnap lettem 30 éves, azt hittem valami meg fog változni ezzel a nappal, de semmi különös nem történt, se tegnap sem ma. Jelenleg Ausztriában dolgozok, így meg sem tudtam ünnepelni rendesen. A többiek azt mondták ők a helyemben elmennének egy jót bulizni, persze utána meg reggel fél nyolckor kiállnának a látványkonyhára és legyártanának 60-80 reggelit a vendégek kívánsága szerint egy 4csillagos szállodában ahol 100-150Euro egy éjszaka per fő, na ezt ők sem gondolták komolyan.
    Hm... valami mégis csak megváltozott, igaz nem tegnapról mára, hanem ezalatt a 30 év alatt, ezelőtt 10 évvel nem hiszem, hogy ügyet csináltam volna belőle, hogy alvás nélkül félrészegen, álljak ki véres szemekkel a vendégeknek reggelit csinálni :D
    Azért átmentem délután az ismerősökhöz, meg itt a munkahelyen is gratuláltak, este meg legurítottam a párommal egy üveg BB spumante muskotályt, de itt semminek sincs meg az a filling-e mint otthon :( Hiába gratulált magyar, szlovák, osztrák, francia, szerb. Igen itt kicsit vegyesen vagyunk :)
    Azt mondják ilyenkor szoktak visszanézni, hogy hol is tartunk, mit is értünk el eddig, mit csinálnánk másképp, hol hibáztunk, na meg hogy merre tovább.

    Folytatás...

    kisza25 14 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.