2016. május 29., vasárnap

Gyorskeresés

KaiotEch blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • What does the future look like?

  In medias res: Csak én gondolom úgy, hogy mocsok sz@r világ vár ránk? Mindenhol csak a wifi, twitter, fb és társai. Már az emberek alig társalognak egymással, mindenkinek feltűnési viszketegsége van, hogy ha elmegy egy kávézóba, moziba, stb akkor már ki kell posztolni, hogy "itt jártam". Nem lehetne valahogy visszahozni a 90-es éveket? Igaz akkor nagyon fiatal voltam még, de volt élet, nem az interneten töltötték az emberek az életüket, feltalálták magukat, nem unatkozva, 10x végignézték, hogy "juj nem írt nekem vki"? Ha lehetne betiltanám az egész FB-ot, Twitter-t, és sok sok társait. Közöttük vagyok, akik gyűlölik közösségi hálót. Igaz most ebben a pár mondatban hatalmasakat ugráltam a témák között, de úgy érzem, hogy előbb-utóbb nem lesz ennek jó vége.

  Alapvetően szerintem a társadalommal van a baj. A médiában is miket adnak? Szinte már nincsenek normális műsorok, gyerekeknek mesék, csak az öldöklés, az egyre növekvő szexuális tartalom, az irtózatos nagy baromságok, amik csak butítják az embert. Nagyon kevés olyan ember van, aki ezek láttára nem válik olyanná. Például van ez a népbutító Éjjel-Nappal Budapest. Azon lepődöm meg, hogy ekkora nézettsége van, és mi megy benne... Hogyan lopjunk, csaljunk, hazudjunk, verjük át a másikat.

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 1 éve 24

 • Apró

  Gyerekek most durrant el az agyam. Meghirdetem a terméket, megmondom, hol lehet átvenni, erre jön a pesti huligán, hogy neki az nem jó, vigyem közelebb(mert lusta), mondom a másik alternatívát, azóta belépett számtalanszor, de egyszer sem tudja odabökni, hogy jó vagy sem. Ez nem először fordul elő, a pestiek 85%-ára vonatkozik ez. I-re a pont, amikor ugyan ez a szerep, hogy én vagyok az eladó, de Ő megszabja nekem, hogy mikor és hova vigyem. Gyűlölöm ezeket az embereket, azt képzelik magukról, hogy ők felsőbbrendű lényeg, és nekik mindent szabad. :W Na ezért nem szoktam foglalkozni a pestiekkel és ezért van kiírva a hirdetéseimhez is, hogy nincs házhoz szállítás. Akkor mondja azt, hogy nem kell a termék és kész, elviszi más.

  Blogbejegyzés 2 éve 35

 • A projekt

  (magyar felirat is van)

  Blogbejegyzés 2 éve 3

 • BMW

  Szerintem semmi kommentárt nem kell hozzáfűznöm :Y

  Blogbejegyzés 2 éve 44

 • EngedjBe

  Szerintem sokan - főleg akik használták - olvasták már, hogy a LogMeIn Free része megszűnt. Érdekelne hogy ki mire váltott helyette? TeamViewer tudja ugyan azt? Nem próbáltam csak egyszer-egyszer, így nem tudom, hogy ha regisztrálom magam, akkor ugyan azt el tudom-e érni, mint anno a fent említett programmal, hogy bárhol, bármikor, bárkit(aki ugye a listán volt).

  Blogbejegyzés 2 éve 0

 • SPAMek

  Nem tudom nálatok, hogy van, de mostanság nagyon sok kéretlen levelet kapok a postafiókomba, és általában a végén van egy Unsuscribe/Leiratkozás link. Namost ez szép és jó, de nekem van egy olyan érzésem, hogy a http://link/unsubscribe.php?egyedi_azonosito kicsit fordítva működik. A gyanúm, hogy ezzel nem, hogy leiratkoznék, inkább 3 másikra feliratkozom. Vagy csak nekem van üldözési mániám? :F

  Blogbejegyzés 2 éve 7

 • 12 nap...

  ... telt el azóta, hogy 7 éve regisztráltam és legyeskedem itt. Kitudja ez a 7 év alatt hányszor nyitottam meg a PH! lapcsalád oldalait, hányszor mondtam hülyeséget, hányszor okosat, hány cikket olvastam el, mennyi hozzászólást futottam át. Hányszor nevettem a laikus emberek hozzászólásain, hányszor részesültem figyelmeztetésben(várjunk csak ezt tudom egyszer.)

  Vajon lesz még 7 évig PH! és vajon én is itt leszek még addig? :)

  Blogbejegyzés 3 éve 9

 • Bitfenix Prodigy

  Sziasztok! A segítségeteket kérném ismét. Szeretném megvenni a címben említett gépházat, majd átalakítani mATX formátumúra, de nem tudom eldönteni, hogy melyiket. Fehéret vagy feketét? Egy ASUS Maximus V Gene lap menne bele, piros G.Skill ramokkal. Melyikkel lenne jobb a hatás? Köszi!

  Blogbejegyzés 3 éve 1

 • Defy -> ???

  Sziasztok!

  Sokan vagyunk(voltunk) itt PH!-n, akik Motorola Defy(+) tulajok, azóta telt múlt az idő, sokan váltottak, sokan maradtak, de valljuk be eljár a feje fölött az idő. Kíváncsi lennék, hogy aki váltott az mire cserélte? Maradt a csepp, por, ütésálló IP-s kombón, vagy letett róla és váltott az ezen tulajdonságok nélküli más telefonra?

  Azért tudatosult benne ez a kérdés, mert én most érzem a szükségességét a váltásra. Igazából szerintem nagyon sokan örültünk volna, ha a Motorola kihozott volna egy Defy 2-t mondjuk, ami nagyobb kijelzőt, felbontást, jobb CPU/GPU kombót, nagyobb akkumulátort, jobb kamerát tartalmazott volna.

  Blogbejegyzés 3 éve 14

 • Neverending song

  Járt már más is úgy, hogy meghallott egy zenét, és nem bír leállni annak hallgatásával? Hát én már sokadjára vagyok ezzel így. Most ő a favorit:

  Blogbejegyzés 3 éve 6

 • Optikai tuning alacsony büdzsével

  Blogbejegyzés 3 éve 2

 • Megjegyzés rovat

  Blogbejegyzés 3 éve 1

 • Klíma olcsón, profiktól

  Blogbejegyzés 3 éve 2

 • Szavazás

  Dobjatok egy szavazatot legyetek szívesek:

  [link]

  :R :R :R

  Blogbejegyzés 3 éve 0

 • Ennyi...

  ... van hátra a világvégéig:

  Blogbejegyzés 3 éve 8

 • Kőműves actimel

  Hát ehhez nincs mit hozzáfűzni, vagyis egy idézetet, amit itt olvastam PH!-n:

  "A kőművesek azok az alkoholisták, akik összejárnak építkezni!" :P

  Blogbejegyzés 4 éve 4

 • Új faj: Bocifánt

  Blogbejegyzés 4 éve 0

 • Napi kérdés

  Ha választanod kéne a csajod és a lottó ötös között, Te milyen autót vennél először? :C

  Blogbejegyzés 4 éve 36

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.