2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • What does the future look like?

    In medias res: Csak én gondolom úgy, hogy mocsok sz@r világ vár ránk? Mindenhol csak a wifi, twitter, fb és társai. Már az emberek alig társalognak egymással, mindenkinek feltűnési viszketegsége van, hogy ha elmegy egy kávézóba, moziba, stb akkor már ki kell posztolni, hogy "itt jártam". Nem lehetne valahogy visszahozni a 90-es éveket? Igaz akkor nagyon fiatal voltam még, de volt élet, nem az interneten töltötték az emberek az életüket, feltalálták magukat, nem unatkozva, 10x végignézték, hogy "juj nem írt nekem vki"? Ha lehetne betiltanám az egész FB-ot, Twitter-t, és sok sok társait. Közöttük vagyok, akik gyűlölik közösségi hálót. Igaz most ebben a pár mondatban hatalmasakat ugráltam a témák között, de úgy érzem, hogy előbb-utóbb nem lesz ennek jó vége.

    Alapvetően szerintem a társadalommal van a baj. A médiában is miket adnak? Szinte már nincsenek normális műsorok, gyerekeknek mesék, csak az öldöklés, az egyre növekvő szexuális tartalom, az irtózatos nagy baromságok, amik csak butítják az embert. Nagyon kevés olyan ember van, aki ezek láttára nem válik olyanná. Például van ez a népbutító Éjjel-Nappal Budapest. Azon lepődöm meg, hogy ekkora nézettsége van, és mi megy benne... Hogyan lopjunk, csaljunk, hazudjunk, verjük át a másikat.

    Folytatás...

    KaiotEch 9 éve 24

  • Apró

    Gyerekek most durrant el az agyam. Meghirdetem a terméket, megmondom, hol lehet átvenni, erre jön a pesti huligán, hogy neki az nem jó, vigyem közelebb(mert lusta), mondom a másik alternatívát, azóta belépett számtalanszor, de egyszer sem tudja odabökni, hogy jó vagy sem. Ez nem először fordul elő, a pestiek 85%-ára vonatkozik ez. I-re a pont, amikor ugyan ez a szerep, hogy én vagyok az eladó, de Ő megszabja nekem, hogy mikor és hova vigyem. Gyűlölöm ezeket az embereket, azt képzelik magukról, hogy ők felsőbbrendű lényeg, és nekik mindent szabad. :W Na ezért nem szoktam foglalkozni a pestiekkel és ezért van kiírva a hirdetéseimhez is, hogy nincs házhoz szállítás. Akkor mondja azt, hogy nem kell a termék és kész, elviszi más.

    KaiotEch 10 éve 35

  • A projekt

    (magyar felirat is van)

    KaiotEch 10 éve 3

  • BMW

    Szerintem semmi kommentárt nem kell hozzáfűznöm :Y

    KaiotEch 10 éve 44

  • EngedjBe

    Szerintem sokan - főleg akik használták - olvasták már, hogy a LogMeIn Free része megszűnt. Érdekelne hogy ki mire váltott helyette? TeamViewer tudja ugyan azt? Nem próbáltam csak egyszer-egyszer, így nem tudom, hogy ha regisztrálom magam, akkor ugyan azt el tudom-e érni, mint anno a fent említett programmal, hogy bárhol, bármikor, bárkit(aki ugye a listán volt).

    KaiotEch 10 éve 0

  • SPAMek

    Nem tudom nálatok, hogy van, de mostanság nagyon sok kéretlen levelet kapok a postafiókomba, és általában a végén van egy Unsuscribe/Leiratkozás link. Namost ez szép és jó, de nekem van egy olyan érzésem, hogy a http://link/unsubscribe.php?egyedi_azonosito kicsit fordítva működik. A gyanúm, hogy ezzel nem, hogy leiratkoznék, inkább 3 másikra feliratkozom. Vagy csak nekem van üldözési mániám? :F

    KaiotEch 10 éve 7

  • 12 nap...

    ... telt el azóta, hogy 7 éve regisztráltam és legyeskedem itt. Kitudja ez a 7 év alatt hányszor nyitottam meg a PH! lapcsalád oldalait, hányszor mondtam hülyeséget, hányszor okosat, hány cikket olvastam el, mennyi hozzászólást futottam át. Hányszor nevettem a laikus emberek hozzászólásain, hányszor részesültem figyelmeztetésben(várjunk csak ezt tudom egyszer.)

    Vajon lesz még 7 évig PH! és vajon én is itt leszek még addig? :)

    KaiotEch 11 éve 9

  • Bitfenix Prodigy

    Sziasztok! A segítségeteket kérném ismét. Szeretném megvenni a címben említett gépházat, majd átalakítani mATX formátumúra, de nem tudom eldönteni, hogy melyiket. Fehéret vagy feketét? Egy ASUS Maximus V Gene lap menne bele, piros G.Skill ramokkal. Melyikkel lenne jobb a hatás? Köszi!

    KaiotEch 11 éve 1

  • Defy -> ???

    Sziasztok!

    Sokan vagyunk(voltunk) itt PH!-n, akik Motorola Defy(+) tulajok, azóta telt múlt az idő, sokan váltottak, sokan maradtak, de valljuk be eljár a feje fölött az idő. Kíváncsi lennék, hogy aki váltott az mire cserélte? Maradt a csepp, por, ütésálló IP-s kombón, vagy letett róla és váltott az ezen tulajdonságok nélküli más telefonra?

    Azért tudatosult benne ez a kérdés, mert én most érzem a szükségességét a váltásra. Igazából szerintem nagyon sokan örültünk volna, ha a Motorola kihozott volna egy Defy 2-t mondjuk, ami nagyobb kijelzőt, felbontást, jobb CPU/GPU kombót, nagyobb akkumulátort, jobb kamerát tartalmazott volna.

    KaiotEch 11 éve 14

  • Neverending song

    Járt már más is úgy, hogy meghallott egy zenét, és nem bír leállni annak hallgatásával? Hát én már sokadjára vagyok ezzel így. Most ő a favorit:

    KaiotEch 11 éve 6

  • Megjegyzés rovat

    KaiotEch 11 éve 1

  • Klíma olcsón, profiktól

    KaiotEch 11 éve 2

  • Szavazás

    Dobjatok egy szavazatot legyetek szívesek:

    [link]

    :R :R :R

    KaiotEch 11 éve

  • Ennyi...

    ... van hátra a világvégéig:

    KaiotEch 11 éve 8

  • Kőműves actimel

    Hát ehhez nincs mit hozzáfűzni, vagyis egy idézetet, amit itt olvastam PH!-n:

    "A kőművesek azok az alkoholisták, akik összejárnak építkezni!" :P

    KaiotEch 11 éve 4

  • Új faj: Bocifánt

    KaiotEch 11 éve 0

  • Napi kérdés

    Ha választanod kéne a csajod és a lottó ötös között, Te milyen autót vennél először? :C

    KaiotEch 11 éve 36

  • Smurfs

    KaiotEch 11 éve 0

  • Rövid cikk: Privátok

    Üdv!

    Nem tudom, hogy titeket mennyire szokott ez idegesíteni, de engem nagyon mikor PH!-n valakivel kötnék üzletet(mind1 milyen irányú), de nem lehet, mert írok neki és 2-3 nap múlva válaszol. Tel számot ha kérek nem ad meg, mert átsiklik afelett.

    KaiotEch 12 éve 12

  • Csak merészen!

    KaiotEch 12 éve 5

  • Friss Almás hír

    Legújabb Apple hír:
    - Az Apple ma megvette a Viagra szabadalmi jogát, és átnevezte iFel-re.

    KaiotEch 12 éve 9

  • Operéting Szisztem

    KaiotEch 12 éve 5

  • Haladunk a korral

    KaiotEch 12 éve 4

  • Sit down next to me, I say something...

    Általában utálom az ilyen Apa-fiás képeket, - ahogyan leírtam már egy másik bejegyzésben - de ez tetszett :))

    KaiotEch 12 éve 2

  • Baleseti Jegyzőkönyv

    Tisztelt Biztosítótársaság!

    Kíváncsiak voltak balesetem részleteire, így ezúton megosztom azt Önökkel:

    Szakmámat tekintve fűtésszerelő vagyok. A baleset napján éppen egy tízemeletes ház tetején dolgoztam egyedül. Amikor befejeztem a munkát, megállapítottam, hogy maradt még vagy 200 kilogrammnyi szerszámom a tetőn. A lift nem működött, így ahelyett, hogy ezeket a szerszámokat tíz emeleten keresztül kézben cipeltem volna le, úgy döntöttem, hogy egy hordóban fogom őket leereszteni a tetőről, kötél és csiga segítségével.

    Miután a földszinten rögzítettem a kötelet, felmentem a tetőre és bepakoltam a szerszámokat a hordóba. Ezután lementem a földszintre, kioldottam a kötelet, és jó erősen tartottam, hogy a 200 kilónyi szerszám lassú leereszkedését biztosítsam. A baleseti jelentés 11. szakaszában láthatják, hogy testsúlyom 60 kg. Elképzelhetik a meglepetésemet, amikor a 200 kilónyi szerszám súlya hirtelen felemelt a levegőbe. Én lélekjelenlétemet elvesztve elfelejtettem elengedni a kötelet.

    Folytatás...

    KaiotEch 12 éve 2

  • House Stark

    KaiotEch 12 éve 0

  • Nap értékelése

    Dióhéjban: bullshit.

    Dióhéjon kívül: Kaptam ma daa-raa bácsitól egy figyelmeztetést, mert rasszista vagyok. Aztán felraktam egy poénos képet(Android 5.0), de fatalerror egyetlen perccel megelőzött, így kénytelen voltam törölni. Munkahely sem volt ma valami mesés. Anything else for today? :W

    Csillagidő 201209052102: Dr. Romano kérésére bejegyzés kiegészítése. A Plutó mindig megeszi a Marsot.

    KaiotEch 12 éve 14

  • Segítség?!


    (Tényleg van baj Magyarországon!)

    Nem én vagyok a kérdező! :N

    KaiotEch 12 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.