2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Dunno

    Rég írtam a blogomba, el is kezdtem már régebben 2 hosszabbat, de lusta vagyok folytatni majd egyszer eljön azok publikálásának az ideje is :)

    No de most olyan talán költői kérdésem lenne, hogy hogy is van az a Hardveraprón, hogy akik ugyan azt a terméket árulják, mint én de sokkal drágábban, azokhoz mindenki ír, hogy megvan-e még UP a jó árnak( :F ), az enyémhez meg szinte senki, semmit.

    :F :F :F

    KaiotEch 13 éve 1

  • Választás

    Hogy van az, hogy másnak szinte bármilyen alkatrészből össze tudok válogatni megfelelőt, de magamnak soha vagy nagy ritkán?! Most például alaplap mizériában vagyok, hogy most melyiket is lenne a jó.

    ASUS-t már vásároltam, 3. napon vittem vissza, mert hibás volt. Nem is cserélték, mert nem is ajánlják másodjára, mert náluk is csak úgy sorakoznak a polcon a rosszak. Ajánlottak Gigabyte-ot vagy AsRock-ot. Gigabyte topicba benézve nem fogadott túl sok jó, így az is kilőve. AsRock téren Z68-as lapokban még mindig nem jó az USB3. Kinéztem egy MSI-t, de arról se teszt se semmi, csak a gyártó fórumán egy kicsomagolás, azzal ugye meg sokra nem megyek. Utána néztem a GD80-asnak ami elvileg ugyan az kell legyen, mint a GD65-ös, csak vmi más plusz van benne. Viszont ez a teszt alapján az ASUS még mindig erősebb.

    Mi tévő legyek? :F

    KaiotEch 13 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.