2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Wayteq xTAB-100is miniteszt

    Tegnap elmentem a Speedshopba hogy közelebbi ismeretségbe kerüljek a tabletekkel. Ennek folyamányaként az xTAB 100is-t is jól megböködtem.

    Első képernyő kioldásra szörnyen akadt. Ez azért volt, mert aktív háttérkép volt beállítva (az a faleveles vízfelület, ami hullámzik ha hozzáérsz). Miután beraktam egy sima képet háttérnek egyből röcögés mentes tempóra gyorsult.

    Netezés: a gyári webböngészővel néztem meg az index.hu-t. Elég lassan töltődött be a lap (több mint 30 sec), viszont miután bejött, gördülékenyen lehetett navigálni rajta, a pinch to zoom is frankón ment. Az oldal alján található indavideókból is elindítottam egyet. Az sajnos elég lassan kelt életre, és akkor is csak akadozva játszódott le. Azt nem tudom persze, hogy mindez nem-e a lassú internetelérés miatt volt-e.

    gmaps: tökéletesen működött. Röcögés nélkül lehetett több ujjas parancsokat adni (zoom, forgatás, bedöntés). Persze GPS nincs a gépben, így max otthoni útvonaltervezésre, utcakeresésre van értelme.

    játék: a jewels deluxe és az angry birds space-t raktam fel. Mindkettő kifogástalanul ment. Nem volt baj se az érintő képernyő reakcióidejével, se a játékélmény folyamatosságával.

    Folytatás...

    JoeYi 12 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.