2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nem publikus.

    Nem akarom az ominózus topicot terhelni vele, ezért ide illesztem be a képeket.

    Le szeretném szögezni, hogy nem kívánok senkivel sem vitába szállni, nem vagyok ideges, sem csalódott, csak azt szeretném megmutatni, hogy én hogy jutottam el a megoldáshoz, ami később helytelennek bizonyult, pedig én a fejemet tettem volna rá, hogy ez jó lesz, ennek bizonyítására álljon itt néhány PS:

    1

    2

    3

    4

    5

    Jim-Y 13 éve

  • XFX Core Edition PRO 450W kicsomagolás!

    Ma megjött a táp, átvettem, a kicsomagolásról pedig ellőttem 1-2 képet, hátha érdekel valakit:)

    Picasa

    Aktív PFC
    80+ Bronze
    Japán kapacitátorok
    Fekete harisnyázott kábelek
    Seasonic bél
    550mm-es kábelek
    5 év gyártói garancia

    Gyártó honlapja: [link]
    Tesztek: jonnyGURU , kitGURU

    Jim-Y 13 éve 13

  • Ezt válaszolja meg nekem valaki!

    Miért van az, hogy egyes emberek meg akarják mondani, hogy az árult termékemet mennyiért áruljam?!

    Nem is azzal jönnek, hogy "figyu, szerintem kicsit drágán árulod, szerintem nézd meg mégegyszer", hanem, hogy az X áron árult termékemért cca X/2 -t adnának.. most tényleg ennyire pofátlannak áll a világ?! Vagy ez a jó stratégia? A 300.000-es tévére írok egy 150.000-es azonnali vételt, és hátha épp egy noob-ba futok bele aki még bele is megy?! :O a válaszokat előre is köszönöm, üdv

    Jim-Y 13 éve 20

  • Nem akarok izmos lenni!

    ..szokták a nők|lányok kifogásként mondani egy-egy edzés előtt.. mindenképp hasznos olvasmánynak találtam ezt a rövid cikket (Vigyázat, gyors megnyitása epilepsziás rohamot okozhat :) ) , olvassátok el, vagyis ne ti, izmos, fitt, erőtől duzzadó informatikusok, hanem posztoljátok az asszonynak;)

    Jim-Y 13 éve 47

  • Szappan vagy tusi?!

    A kérdésem ami már többször is eszembe jutott, hogy tisztálkodáshoz, fürdéshez melyiket ajánlatosabb használni? Szappant, vagy tubusos tusfürdőt?!

    Leginkább tudományos megközelítés érdekel, én speciel nem szoktam fürdeni csak tusolni, nem tudom, hogy ez számít e valamit :))

    Jim-Y 13 éve 38

  • Lian Li PC-A05N bemutató

    A neves gyártó hazánkban kapható legkisebb ATX méretű PC házának bemutatója! Igazi csemege:)

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 13 éve 65

  • Mátrix & Matlab help!

    Sziasztok!

    A suliban kaptunk egy beadandót ami 90%-ban készen is van, a tanár visszadobta egy kis változtatásra, aminek a 70% szintén készen van, de 1-2 dolog hiányzik :S

    Név szerint:
    - kéne nekem egy nagy, szimmetrikus (ha lehet akkor pozitív definit & nem pozitív definit is) mátrix, n x n-es ami teszteset lenne. Neten sehol sem találni ilyen ténylegesen számokkal megadott mátrixot :S 2x2,3x3,4x4,5x5 nem probléma, azt fejből meg lehet adni, de ilyen 15x15-öst, meg 20x20-ast nem tudok kitalálni :S

    -az eredménymátrixaimat ábrázolnom kell, ezt az imagesc() fv-el oldottam meg, és ráengedek egy colormap()-et is, erre azt írta a tanár, hogy az lenne a jó, ha a fehér alapon, a NEM nulla elemek lennének más színnel, és a nullák lennének fehérek.
    Van egy ilyen sorom a programban:

    L = eye(n); % egységmátrx
    colormap(gray); % grafikon szinezése
    axis off %tengelyskálázás eltüntetése
    imagesc(L);

    ezzel az a baj, hogy itt pont a nem nulla elemek fehérek, a többiek feketék/szinesek. Nekem pont fordítva kéne, de erre nem találtam megoldást:S

    Jim-Y 13 éve 2

  • Asrock 880GM Pro3 R2.0 |_| Lehet kapni, hol?!

    Sziasztok

    Azért csinálom ezt a bejegyzést, mert a címben említett lapot szeretném megvenni, de nem tudom, hogy M.o-n lehet-e már kapni, vagy sem? Ha igen, akkor hol? Árgépen néztem, ott még nincs feltüntetve.

    A nagytestvérét -> 880G Pro3 lehet kapni, viszont nekem mATX-es lap kéne, és CFX-et sem tervezek, sőt biztos, hogy nem lesz, szóval a kistestvér kéne^^

    Jim-Y 13 éve 7

  • Fejlesztenék, de mit?

    Elore bocsanatot kerek, de mobilrol irok.

    Szoval: osszejott 20.000 forint amit a gepemre tudok kolteni, es kivancsi vagyok a velemenyetekre, hogy ti mire koltenetek?!

    Amit tudni kell:
    Lap: GB GA-MA770T-UD3P
    Cpu: 955BE
    Ram: 4GB Kingmax 1333
    Vga: sapphire hd5750
    Tap: Chieftec CTG-450-80P
    Haz: Lian Li A05NB
    Clr: Hyper 212+
    Monitor: P2470HD

    A lapot,procit el szeretnem adni de jelenleg nem tudom mert meg szervizelnem kene, valami baja van az alaplapnak de meg nem sikerult rajonnunk hogy mi:(

    Velemeny?

    Jim-Y 13 éve 42

  • 500 nap nyár!

    Nem a filmre gondolok, hanem már 500 napja tag vagyok :)
    yupíí

    Jim-Y 13 éve 10

  • Még 1 hét .. :((

    Még egy hétig kell várnom az új házamra, rá:

    Már nagyon várom, tervezek majd a jövőben egy kis moddingot, amit így elsőre szerintem nem én fogok megcsinálni, hanem majd megbízom vele valamelyik PH!-s kollégát.

    A belsejét le szeretném fújni feketére, és esetleg egy plexit majd az oldalára, jelenleg úgy szoktam feltenni a házamat az asztalomra, hogy pont a plexis felére látnék rá. Persze, hogy jól nézzen ki nem ártana lecserélni az alaplapomat pl egy Asrockra, ami fekete alapú, ami nekem sokkal jobban bejön mint a mostani kék Gigabyte.

    Ha lesz pénzem rá, akkor kerül majd a gépbe fekete SATA kábel, és jó lenne harisnyázni a tápkábeleket is, bár ezt majd legutolsónak :)

    Valami ilyesmit szeretnék kihozni a házból: Lian Li A05N Mod

    Jim-Y 13 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.