2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • PH Chrome "Ipon" extension

    Tesztelés, majd publikálás miatt nyitom ezt a bejegyzést:)

    A bővítmény egyébként azt hivatott megoldani, hogy a "Milyen gépet vegyek" topic oszlopos tagjai, akik méltán sokszor linkelnek ipon.hu-ról, szebben, és átláthatóbban linkelhessék be a konfigot időveszteség nélkül.

    Működés:

    1. Összeállítjuk a konfigot ipon.hu-n, majd kijelöljük:
    mod: mindent kijelölhetünk ( CTRL+A )

    2. CTRL+C , majd CTRL+V a popup ablakban, miután belekattintottunk.

    3. Megnyomjuk a "Formáz" gombot,majd a "Kijelöl" gombot -> CTRL+X és ezt már be is lehet illeszteni a hozzászólásba.

    4. Van egy Összead gomb is, ezt úgy tudjuk működésre bírni, hogy Formázás után az utolsó sort, ahol az összegzés van kitöröljük, majd valamelyik hardver árát átírjuk, majd az Összegzés gombra kattintva újra szummázza a hardvereket.

    Folytatás...

    Jim-Y 13 éve 41

  • Ariel, az aranyhalam:)

    Mivel az arukereso.hu "Kívánj az Árukereső aranyhalától és nyerd meg" játékot hírdetett meg, és mivel veszteni nem vesztek semmit a dolgon, ezért én is regisztráltam, mindjárt kétszer, mivel aminek örülnék az egy Sandy Bridges PC, valamint egy korszerű Notebook is nagyon jól jönne az egyetemre:/

    Íme amit összeraktam:

    ARIEL-PC:
    Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CMX8GX3M2A1600C9
    Razer Imperator
    Intel SSD X25-M 80GB SATA2
    Intel Core i5-2500k 3.3GHz LGA1155
    Chieftec CTCTG50080P
    Samsung Spinpoint F3 1TB 32MB 7200rpm SATA2 HD103SJ
    Cooler Master Hyper 212 Plus
    Gigabyte GF GTX460 OC 1GB 256bit DDR5 PCI-E GV-N460OC-1GI
    ASRock P67 Pro3

    246 649 Ft

    Nem vagyok naív, tudom, hogy szinte semmi esély nyerni, de maga az, hogy összeállíthattam egy magam számára tökéletes és reális árfekvésű! konfigot, örömmel töltött el. Az, hogy ezt meg is nyerhetem -még ha szemernyi is rá az esély- felspannolt :)

    Folytatás...

    Jim-Y 13 éve 6

  • Clip+ "kalandok"

    Sziasztok

    A mai napon egy pozitív csalódás ért itt magyarisztánban, nevén nevezve a Hama szervízben. A történetem ott kezdődik, hogy egy hete árultam a használt, de jó állapotú Clip+ -om, volt is rá egy vevőm aki kényes volt a hangerőre, mert autó-hifi-versenyző..vagy valami ilyesmi:) Megbeszéltünk egy találkozót, ahol kipróbálja, ha tetszik rögtön elviszi, ha nem -mert nem elég hangos neki- akkor legalább megnézte. Balszerencsémre pont aznap reggel adott ki a Sandisk egy frissítést a lejátszóhoz aminek nagyon örültem, hátha ez a frissítés kicsit húz a hangerőn (asszem ez be volt igérve :K )

    A gond a firmware update után jött, tudni illik ezután nem tudtam törölni az inner-memory-ról, ha csatlakoztattam a PC-vel akkor intézőben látszott, hogy 1,8 foglalt a 2Gb-ból, de ebből nem mutatott semmit a Win :( Le is formáztam ,ez sem segített, ugyanúgy rajta maradtak a számok...

    Folytatás...

    Jim-Y 13 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.