2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Harmad éves lettem Én.

    Bizony, ma lettem harmad éves Prohardver tag. Ha valami, akkor ez igen csak feldobta ezt a siralmas szombatot. :C
    Megköszönöm szépen, eddigi segítségeiteket, türelmeteket és kellemes társaságotok létét. :R

    Peti

    JetiRulez 14 éve 12

  • Kábelek

    Voltam ma egy számtech boltban Jack-RCA kábelek után érdeklődni, volt nekik, kértem 3 darab 1,5 métereset, 1500 Ft volt. Itthon észre vettem, hogy az első kábel csak 1 méter, a második 2 és a harmadik 1,5. Szerencsére nem a készülékek közti nagy távolság dominált. Elméletben szerintem nem vertek át, mert összességében megvan a 4,5 méter. Gyakorlatban pedig a kutyának sincs kedve visszagyalogolni ilyen apróságok miatt, főleg kínai cipőben. Minden esetre nem megyek oda máskor sem, egyrészt baráti negatív visszajelzés okán, nem esik útba, és látszatra irtó nagy kupleráj volt bent. Helyet, nevet most nem mondok. :)

    Peti

    JetiRulez 14 éve 2

  • Vakbél? (UPDT 10.11.30.)

    Már hosszú hónapok óta vannak olyan időszakok, amikor érzek valami nyomást a vakbelem tájékán. Néha erősebb, de általában gyengébb nyomás, ellenben eléggé irritáló tud lenni. Lehet, hogy el kéne mennem kivizsgáltatni, de annyira utálok orvoshoz járni.

    Öcsém vakbelét most vették ki szombat éjjel. Teljesen váratlan volt. Azelőtt semmilyen jel nem utalt rá, hogy egyszer csak begyullad. Nála teljesen hirtelen jelentkezett a fájdalom szombat reggelre minden előzetes nyomás nélkül folyamatos intenzív hasfájás formájában. Este 6 körül el vitte muter a kórházba, 11-kor pedig már műtötték is.

    Kérdeztem őt vasárnap reggel: Köszöni jól van. Ha nem lázasodik be, már Kedden délben elengedik. 6 hónapig semmilyen megerőltetőt nem művelhet az ürítésen kívül. Hogy az is könnyen menjen neki, sok rostosat kell ennie. Elmondása szerint nem szenved hiányt szinte semmiben, az orvosok, nővérek rendszeresen belátogatnak hozzá, beszélgetnek vele. Kicsit furcsának találom, mert annak idején, mikor én kerültem be valami hasmars miatt, nagy ívből tojt rám mindenki, nyugodtan lefordulhattam az ágyról.

    Ezalatt a pár nap alatt legalább volt időm kipihenni a fárasztó agymenését. Egy biztos, jó darabig nem fog Melbourne Shuffle-t táncolni.

    Az ő esetéből tanulva mindenképp elmegyek a dokihoz, amint lezártak mindenből félévre vonatkozólag.

    UPDT 10.11.30.

    Folytatás...

    JetiRulez 14 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.