2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Porszívóügynök voltam

    A történet ott kezdődik, hogy már nagyon rég óta nem találtam semmilyen melót és behívtak...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 51

  • Egy állásinterjú története

    A múlt héten láttam egy hirdetést az újságban: irodába keresnek tintapatronok értékesítésére...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 37

  • ''szerzői'' jog sértés

    Találtam a neten egy bizonyos casanovatitkok című e-bookot ,és godoltam arra ,hogy megosztom mással is hátha vki tudja vmire használni.Szóval fel is tettem az egyik ilyen közösségi oldalra.Aztán egyszer csak leszedték az oldalról, először nem tudtam mire vélni.De aztán jött egy levél az admintól, hogy szerzői jogsértést követtem el és ezért leszedték.Nem igazán értettem mi volt ebben a jogsértés, mig nem az állítólagos szerző felbukkant és megfenyegtett, hogy komoly jogi következményei lesznek ennek, hogy felraktam az ő hiper szuper e-bookját a netre.De hozzátartozik a dologhoz, hogy az egész egy nagy 0 volt, kb annyi haszna volt a könyvnek.Aztán a mulltkor eszembe jutott ,és megnéztem az oldalát ennek, és ott volt hogy ez az egész hülyeség olyan 20 ezer ft ba került.Sztem elég nagy átverés.Meg ott írta , hogy pénzvisszafizetési garanciát vállal , ha nem vállik be, na igen és ki hiszi ezt el?

    Jégkokó 17 éve 23

  • Egy állatkert szomszédságában

    Ez az egész állatkert hercehurca, már több mint 20 éve tart. Először csak 1-2 állat volt...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 17 éve 75

  • Bolond ex

    Sokat gondolkoztam azon, hogy vajon megírjam ezen ezt a cikket. De a hazug, ex és a netes ismerkedési történet után arra gondoltam, hogy van létjogusúltsága ennek az írásnak is
    Szóval a történet lassan 3 éve történt, 2004 áprilisát írunk, nem régen lett internetem otthon, így belevetettem magamat az internetes ismerkedésbe, persze több-kevesebb sikerrel.
    Aztán április elején a chaten rákattintottam egy lányra, aztán elkezdtem vele mindenféle dolgokról beszélgetni, de én hülye már az első beszélgetés után megadtam a számomat neki.
    Persze lehet azt mondani, hogy még nem nagyon volt tapasztalatom az ilyen fajta ismerkedésbe. Aztán nagy megdöbbenésemre nem is olyan sok idő múlva válaszolt, aztán pár hét múlva megbeszéltünk egy személyes találkozót, de róla nem láttam képet csak ő rólam, szóval elég kétesélyes volt a dolog. Majd találkoztunk, és minden tök szép és jó volt, egészen addig, amíg bele nem nézett az e-mail fiókomba, mert elmondtam neki a jelszavam. És talált benne pár fényképet mindenféle netes csajoktól. De tudvalevő, hogy ezek mind előtte voltak és még nem töröltem ki mindent, ami azelőtt történt. Na ebből hatalmas nagy balhét csinált, hogy én mit képzelek magamról, hogy mindenféle csajjal kavarok a háta mögött. persze aztán sikerült megnyugtatnom, hogy nincsen semmilyen másik lány rajta kívül. De már itt fel kellett volna tűnnie annak, hogy a csaj enyhén szólva is betegesen féltékeny.

    Folytatás...

    Jégkokó 17 éve 55

  • Iqua Snake 2 teszt

    Először amikor olvastam a mobilarénán ennek az eszköznek a tesztjét, akkor nem is gondoltam ,hogy mennyire hasznos és praktikus is egyben.

    Tehát a mobilaréna felajánlotta nekem, hogy tesztelhetem egy hétig, csak át kellett vennem a Young B.T.S.-nél.Kicsit viccesre sikerült az átvétel, mert nem attól kaptam meg akivel beszéltem telefonon és azt hitte, hogy nem is mentem el érte, de végülis csak adminisztrációs probléma volt, a lényeg, hogy meg van a szerkezet.

    Kibontás:
    Nem tudom, hogy én voltam béna,de a doboz elég nehezen akart kibontódni.
    De belül minden meg volt , én csak igazábol egy mini usb töltőt hiányoltam a csomagolásból, mert ennek hiányában csak a szivargyújtórol tudjuk tölteni.
    De aztán ezt is sikerült beszereznem.

    [kép]

    Beszerelés:
    Ez is roppant mód egyszerü volt, 3 csavar szükséges a fejtámlához való rögzítéshez.
    A csavarokat kézzel csavartam be, de a legjobb megoldás egy 100 Ft -os lett volna, mert pont olyan vastag. A beszerelés nem vett igénybe 5 percnél több időt

    [kép]


    Párosítás:

    Folytatás...

    Jégkokó 17 éve 3

  • Mobilos emlékeim

    Nem is olyan régen még a 90-es évek végén még nem volt az , hogy még az óvodásoknak is volt mobilja.
    Persze ekkorra már az átlagember számára is megfizethető kategóriába voltak a mobilok,
    mert annó a 90-es évek elején még egy kisebb vagyon volt egy telefon.

    Aztán olyan 98 környékén megjelentek a szolgáltatóknál a kártyás csomagok és már viszonylag elfogadhatóbb árért lehetett telefonhoz jutni.
    Emlékszem ekkoriban még egy Nokia 5110 praktikum csomagban olyan 40 ezert nettó volt, mert akkoriban még divat volt igy feltüntetni az árat, ezzel is megtévesztve az embereket.

    Persze ezek még a nagy ormótlan antennás darabok voltak,de számomra a nagy áttörést a 3210 hozta meg, ez volt az első telefon, ami a kezembe került és nem volt antennája.
    Emlékeim szerint ez olyan 2000 környékén lehetett, és mindig snake-el akartam játszani, mert olyan menő volt az akkor számomra.
    Aztán telt múlt az idő és már a 3210 se volt olyan nagy szám nekem mint régen , mig nem kijött az utódja a 3310 egyből beleszerettem , csak sajnos kezdetben elég magas volt az ára, olyan 50 ezer ft körül.Majd ahogy olcsóbb lett , egyre több embernél láttam és már zavart, hogy mindenkinek ilyen telefonja van , és nekem már nem kell.De aztán megjelent a 3330 ami fel volt wapal turbózva , ez nagyon tetszett nekem, aztán pár hónap mulva be is szereztem egyet.Igaz akkoriban még a GPRS nem volt igazán elterjedve igy hát a sima CS betárcsázós megoldást lehetett

    Folytatás...

    Jégkokó 17 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.