2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Eddigi telefonjaim és a hibáik.

    A legelső Androidos telefonom egy Telenor One Touch volt, másnéven egy Alcatel OT-990. Ezt még 2011 karácsonyán kaptam, és ugy gondoltam hogy egy nagyon szuper telefont fogok kaptni. :)
    Ebben minden szép és jó volt mert a Samsung Corby után jó volt egy okostelefont használnom. Teltek a percek, órák és lassan lemerült. Na feltettem tölteni és akkor ütött meg a valóság: NEM lehetett töltés közben irányítani mert valamiért ha hozzáértem a kijelzőhöz akkor elkezdett pattogni össze vissza, valami rosszul lehetett szigetelve és egy "kis" feszültség került a érintőkijelző alá (bár nem értek hozzá).
    Na ettöl egy fél év után meg is szabadultam.

    A következő telefonom egy szintén Alcatel lett, de ez már a "nagytesó" az OT-995.
    Olvastam hogy van pár hibás darab, de én ugy voltam vele, hogy az előző telóm hibás volt és eléggé kicsi a valószínűsége hogy ez is az lesz.
    De láss csodát hibás volt a processzora! Ha kikapcsoltam a kijelzőt és deepsleep módba került, egy perc után ujraindult, egyik reboot jött a másik után.
    Elkeztem garanciáztatni, de csak szoftverfrissítést csináltak rajta, na ekkor lett elegem. Visszatértem az én maszek megoldásomhoz, ami az, hogy a minimum cpu fequenciát egy fokkal feljebb raktam, ez egy ideiglenes megoldás volt, de garancia vesztéssel járt.
    Ezen is túl adtam egy év után.

    Folytatás...

    imi0424 11 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.