2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Brutális javítást kap az Euro Truck Simulator 2

    A cseh SCS Software az idei év végére még egy meglepetés bejelentést tett: a csapat teljesen új megvilágítási is időjárás rendszeren dolgozik az Euro Truck Simulator 2 című játékhoz.

    Az új megvilágítási modell legfőképp a HDR és a Sunshafts (közismertebb nevén Godrays) effektre gyúr majd rá. Ez utóbbi már jelenleg is nagyon látványos és szép, de új algoritmusokkal finomabb, realisztikusabb Godrays-t kap a játék, valamint új shadereket. Az új fényjátékhoz számos textúrát is cserélni kell, ennek megfelelően több épület és útburkolat is teljesen új textúrákat fog kapni.

    Ezeken felül a párás/ködös időjárásért felelős kódot is teljesen lecserélik a csehek, hogy egy modernebb, jobb megoldás kerülhessen a helyére. A képeken az új rendszer látható működés közben. Túlzás nélkül úgy gondolom azt mondhatjuk, hogy a megvilágítás ezzel brutálisan szép lesz, a képek magukért beszélnek, egyszerűen gyönyörűek!

    Folytatás...

    huskydog17 9 éve 13

  • The Vanishing of Ethan Carter: megvan a 100.000 darab

    A The Astronauts nevű lengyel fejlesztőgárda Twitteren és a Facebook-on bejelentette, hogy a The Vanishing of Ethan Carter című játékból már 100.000 példányt vásároltak a játékosok és ez mindössze 3 hónap alatt összejött. Még érdekesebb azonban az a tény, hogy az előrendelésekből és a megjelenést követő első napi eladásokból teljesen megtérült a fejlesztési költség, vagyis a program a megjelenést követő 2. naptól már profitot termel a csapatnak. Ez rendkívüli sikernek számít, hiszen csak a nagy stúdiók AAA címeinél térül meg pár nap alatt a fejlesztési költség, ehhez képest a független és eddig ismeretlen lengyel stúdiónak 1 nap alatt sikerült. Na persze a játékba ölt pénz mennyisége kisebb, mint a nagy AAA címeké, azonban az Astronauts eddig még nem közölt pontos összeget.

    Folytatás...

    huskydog17 9 éve 6

  • The Talos Principle: launch trailer és értékelések

    A Croteam új játéka, a The Talos Principle elérhetővé vált Steam-en, azaz hivatalosan is megjelent a program. A horvátok a megjelenést megelőzően kiadták a hivatalos Launch Trailer-t, amely igencsak hangulatosra sikeredett:

    A megjelenést megelőző néhány napban sok szakmai újságíró is górcső alá vette a programot és megszülettek az első értékelések. Ezek alapján bátran kijelenthetjük, hogy a játék nagyon jól, sőt, rendkívül jól sikerült, hiszen nagyon magas pontszámokat tudott bezsebelni. Ilyen eredményeket még a legtöbb AAA cím is megirigyelhetne. Lássuk őket sorban:

    GamingTrend: 100/100
    GrabTheGames: 10/10
    Darkstation: 5/5
    Digital Spy: 5/5

    Folytatás...

    huskydog17 9 éve 0

  • Ma megjelent a Juju című 2D platformer játék

    A mai napon megjelent a Flying Wild Hog új játéka, a Juju, amely ezúttal nem egy véres kaszabolós, illetve gépeket darabokra szedős FPS játék, hanem egy családi, aranyos 2D platformer. Erről már korábban lehetett olvasni a Gamepod hasábjain is itt és itt.

    Mivel a célközönség a családok, így az online coop kimaradt, de helyette van lokális coop, így 2 játékos haladhat egyszerre a pályán. A mesebeli környezet, illetve az aranyos szereplők nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek szórakozás tud nyújtani. Itt a hivatalos launch trailer:

    Folytatás...

    huskydog17 9 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.