2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • The Talos Principle: ingyenes demó!

    A Croteam remekművéből egy teljesen ingyenes kipróbálható verzió jelent meg november 6-án Steam-en Public Test alcímmel.
    A demóban 4 puzzle feladvány vár minket, de aki nagyon ügyes és alaposan átkutatja a bejárható játékterületet, az akár 6 feladvánnyal is találkozhat.
    A grafika és zene nagyon szép, a Serious Engine 4 nagyon jól van optimalizálva és a sok tucatnyi grafikai beállítás lehetőséget ad mindenkinek az egyéni testreszabásra.

    MINDENKINEK NAGYON AJÁNLOTT, NAGYON JÓ JÁTÉK!!!

    A Portal 2 óta hiányzott a piacnak egy ilyen kiváló logikai játék, a Portal franchise méltó kihívója (vagy utódja?)!

    Steam eddigi értékelések: 9 nap után 1.000 értékelés született, melyek 97%-a pozitív. Ne feledjük ,ez csak egy demó!

    Siessetek, mert december 11-én jelenik meg a teljes verzió, azután ez a demo már nem lesz elérhető! Csak halkan megjegyzem, hogy a teljes verzió listaára 40 dollár vagy 35 euró, de a Croteam és a Devolver Digital figyelembe veszi a különböző országok gazdasági helyzettét, ezért mi az Euro 2-es zónába kerültünk, ahol 20 euró a listaár.

    huskydog17 9 éve 3

  • The Talos Principle: megjelenési dátum és előrendelés

    A horvát Croteam új játékáról korábban már kiszivárgott több kép és gameplay videó is, azonban ez idáig a pontos megjelenési dátumot homály fedte. A hivatalos bejelentés 2014. december 11-ét jelölte meg a kiadás napjának. A program PC-re, Mac-re és Linux-ra érkezik, míg a PlayStation 4 és az Android verzió jövő év elején várható. Az értékesítés egyelőre kizárólag Steam-en fog történni, tehát hagyományos dobozos kiadás nem lesz, az ára nálunk kereken 20 euróra lett belőve, ami nagyon barátinak mondható. A játékra mostantól előrendeléseket is felvesznek (Steam-en keresztül), melyet több ajándékkal jutalmaznak. Minden előrendelő 10%-kal alacsonyabb árért, vagyis 18 euróért veheti meg, valamint egy Serious Sam 3: BFE példányt is jár mellé. Aki már Steam-en rendelkezik egy saját SS3 kópiával, az az új játékot nem 10, hanem 15%-kal olcsóbban kapja meg, míg az ajándék SS3 példány az Inventory-ban fog landolni.

    Folytatás...

    huskydog17 9 éve 0

  • The Vanishing Of Ethan Carter - 60.000 darab egy hónap alatt

    Kicsit több, mint egy hónappal ezelőtt, egész pontosan 2014. szeptember 25-én jelent meg a The Vanishing of Ethan Carter című horrorjáték, melyet a lengyel The Astronauts nevű indie stúdió készített. A csapat készített egy összeállítást, melyen különböző statisztikai adatok szerepelnek. A lent látható képből sok érdekes információt meg lehet tudni.
    A megjelenést követően a Gone Home nevű játék sikerét remélték a fejlesztők, de többet kaptak, ugyanis az első hónapra remélt 50.000 db kópia helyett 60.000 db példányt sikerült értékesíteni. A csapat fél év leforgása után 250.000 darab példányt remél, de ehhez még várni kell tavaszig, mindenesetre a programnak minden esélye megvan rá, hiszen Steam-en igen jó értékeléseket kapott, ugyanis az 1.600 db szavazat 90%-a pozitív. Az eddigi eladások nagy része Észak-Amerikában és Nyugat-Európában történt, országra lebontva pedig az első három helyen az USA, Németország és Oroszország szerepel. Ezen felül a 60.000 példány 77%-át Steam-en, míg a maradék 23%-át GOG-on és dobozos formában adták el.
    Fontos még megjegyezni, hogy az eredetileg elvárt, 50.000 db eladott példány két hét alatt összejött.

    Folytatás...

    huskydog17 9 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.