2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Tozsde here I come...........

    Hosszu honapok jatek totojazasa utan vettem a batorsagot (meg lett lokesz) hogy bejelentkezzek a tozsdere valodi penzzel is. Egy itteni kollega (fLeSs) adtam meg a kezdo lokest a blogjaval vagyis inkabb felbresztette az addig elnyomott erdeklodesemet ez irant. Koszonom neki (vagy majd kesobb nem)... :DDD

    A Just2Trade cegnel valtottam jegyet a nagy vilagba, olcso, semmi extra, meg amugy szerintem majdnem mindegy hol vagy nem azon fog mulni.. :D Probaltam olyan osszeget betenni (holnap utalok) ami meg eleg hogy ugy nezzek ra mint penzre de nem olyan keves hogy ne erdekeljen.

    Kereskedni a kovetkezok alapjan fogok:

    1, S&P500 az iranyado nalam azt nezem mint "fonokot" es ha az ugy nez ki hogy megy akkor veszek ha nem akkor nem...

    2, A healthcare sectorban nezegetem a papirokat mert azt is latom hogy 1-2 esettol eltekintve (banksector eses es felemelkedes tavaly, E-boom 2000 korul) majdnem mindegy honnan valogatsz.. Biztos van tobb kivetel de 1.5 evig neztem a bank, healthcare, industrial good (volt portfolio) es ez jott le nekem... Meg amugy is annyi reszveny van nincs kedvem megnezni 1000+ reszvenyt hogy mi kell... :D

    Folytatás...

    Hedgehanter 14 éve 7

  • Legalis Windows 7 16 euroert...

    Megosztom hatha segit valakinek.

    Az egesz ugy kezdodott hogy lassan lejart volna a Win 7 proba license es kellett egy megoldas amivel egy teljes erteku Win 7 lesz de a torrentes feltort dolgok nem erdekelnek es 100 eurot sem fizetnek csak azert hogy eredeti legyen. A melohelyemrol ingyen Win 7 enterprise verzio lehetett volna de mivel otthon az ultimate van mar regota ezert inkabb egy upgrade erdekelt volna es ultimate-rol ultimate-ra ugy gondoltam hogy egyszerubben megy mintha az enterprise-rol csinalnam ((probaltam ultimate --> enterprise de nem ment, kesobb rajottem hogy nem a tipus miatt nem ment hanem csak mert nem engedte)).

    A munkatarsam emlitette hogy az Ebay-en arulnak cd-key-t Win 7-hoz szoval gondoltam megnezem es lass csodat talaltam is rengeteget (Ebay.com nem a "helyi" .hu meg .ie). Persze az Ebay-es enem figyelmezetett hogy ne ugorjak csak ugy bele a vasarlasba mert sok a csalo ezert mar egy honapja figyelgettem eladokat hogy meddig birjak mennyi a negativ visszajelzes. Aztan meg sokan elkezdtek nem arulni kulfoldre csak az USA-ban lakoknak mert rengeteg lopott hitelkartyas probalt meg venni tobb 10-100 kulcsot szoval fel kellett figgesztenem egy par hetre a vasarlast.

    Folytatás...

    Hedgehanter 14 éve 33

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.