2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Elérhető a Firefox 7.0

    A Firefox 7.0 hivatalosan ma jelenik meg, azonban a Mozilla FTP szervereiről már pár napja elérhető.

    Aki fel akarja telepíteni még a megjelenés, publikálás előtt, ne habozzon.

    Letöltés: innen.

    hackeeeee 13 éve 22

  • Microsoft Campus licenc igénylés

    Egy kis érdekesség, bár lehet, hogy volt már róla hír, csak Én nem tudok róla.. Szóval, kíváncsiságképp beléptem Modulo-ra, és a Campus licenc igénylés alatt az alábbit találtam:

    Tisztelt Ügyfelünk!

    A korábban 2011. február 28-ig érvényben lévő Tisztaszoftver Program (Campus és School Megállapodás) 2012. március elsejéig ismét megújításra került.

    Ennek értelmében a felsőoktatási intézmények oktatói és alkalmazottai otthoni használatára a megállapodás biztosítja a Microsoft Windows 7 (vagy bármely elérhető korábbi verziójú Windows) Professional operációs rendszer bármely nyelvű frissítésnek (alap OEM továbbra is szükséges) és a Microsoft Office 2010 (vagy bármely elérhető korábbi verziójú Office) Professional Plus bármely nyelvű irodai programcsomagnak díjmentes és jogtiszta használatát.

    A bármely nyelvű Office 2010 (vagy bármely elérhető korábbi verziójú Office) Professional Plus szoftvernek a hallgatók által történő ingyenes otthoni használata rászorultsági alapon lesz biztosított, amelynek módja őszi időszakra kerül kidolgozásra. A korábbiakkal ellentétben a hallgatók számára az új szerződés nem biztosít Windows operációs rendszer frissítés licencet otthoni használatra.

    Folytatás...

    hackeeeee 13 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.