2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szociális támogatás (szoctám)

    Nos, hát hol is kezdjem. Előző félévben kezdtem meg a tanulmányaimat a helyi felsőoktatásban. Sokmindent nem tudtam, főként azokat sem, hogy milyen támogatásokat lehet igényelni. Csoporttársaim felvilágosítottak, hogy van Szoctám, amit én elég nagy valószínűséggel kapnék, mivel félárva+öneltartó vagyok. Be is adtam a pályázatot rá, el is bírálták kaptam is.

    Elérkezett a 2. félév, jött a variálás, már mondták, hogy valszeg meg lesz variálva az egész pályázási procedúra. Sebaj, úgy voltam vele, hogy előző félévben kaptam, csak kapok tán ebben a félévben is. Elintéztem a papírokat, ugye halotti másolata, öneltartói igazolás (ezt pl. előző félévben nem is kértek), nosza be is adtam. Ez volt február körül. Erre ma, sikeresen eljutottak oda, hogy lepontozták a pályázatokat, és lényegében semmit nem kaptam, nagy büdös 0 Ft. Olvastam a kar HÖK-jének oldalát, és olyanok nem kaptak semmit, akikre azt mondom, hogy pedig ők megérdemelnék. (félárvák, eltartó szülő munkanélküli, és egyéb dolgok..) Kérdezem én, hol itt az igazság? Közben meg olyanok kapnak akik lényegében csak bejárósok? Oké megértem, Nekik is jár, de ők is kaptak, vagyis akiről tudok épp annyit, hogy talán kétszer haza tud menni az összegből meg visszajönni, havonta. Akinek meg ténylegesen szüksége lenne rá, mert tényleg akár az az egy szülő aki eltartja, az is munkanélküli, az nem kapott, és épp ez miatt kell pl.

    Folytatás...

    hackeeeee 14 éve 24

  • 1600 napja a PH 'fogságában'

    2005-10-28-án, 08:43-kor regisztráltam az oldalra. :)

    hackeeeee 14 éve 10

  • Negatív vélemény a Sony Ericsson-ról...

    Nos, tudom, hogy nem magát a gyártót kéne úgymond "lenézni" ezért, de valahol mégis...

    Szóval a történet a következő. Vettünk a múlt héten anyumnak egy SE W205-ös mobilt. Mivel mostanság sűrűn hallgat zenét/rádiót, gondoltuk jó lesz a Walkman mobil, csak kicsivel jobb zenehallgatásra.

    Megvásároltuk neten a telót, pénteken hozta is a futár. Telefon kibont, nem volt benne semmi töltés, hát jólvan ugye ez előfordul, hát új teló, sokszor van ez, hogy nincs benne semmi töltés. Töltőre fel, meg is kapta a teló az első 16órás töltését. Letelt a 16óra, lehúztuk töltőről, bekapcs, beállítgattam a fontosabb dolgokat, ettől már kb félig lemerült az aksi, ez már gyanus volt, oké jólvan, nem foglalkoztam vele, használjuk. Erre 1 2 óra elteltével már ki is kapcsolt a készülék, mert lemerült, mindezt még aznap, amikor megkapta a 16 óra töltést. Oké, megkapta a második 16 óra töltést, na ezen a napon már fél nap alatt le is merült, úgy, hogy tesóm fényképezett vele 2 képet, meg átküldött rá bluetooth-on még pár képet.

    Na ekkor, Vodafone-hoz be, semmi gond, ki cserélték, ugye 72 órán belül voltunk.

    Folytatás...

    hackeeeee 14 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.