2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Technikai segítségkérés ! Box360

    Sziasztok egy gyors kérdésem lenne. Szeretnék vásárolni egy XBox360 kontrollert, de nem tudom hogy vezeték nélküli, vagy klasszikus változat legyen.
    Természetesen PC-hez szeretném használni, ezért szeretnék előnyöket és hátrányokat hallani mindkét verzió mellett.
    Ha netán a wireless verzió mellett döntök, akkor a csomagban kapok usb-s kábelt, vagy valami vevőt, amit a gépbe rakva tudom használni ?
    Kicsit ciki, de nem értek hozzá. :B Azt tudom, hogy vannak olyan egerek, ahol csak egy kis USB-s vevőt kell bedugni a gépbe, de itt ez nem tudom hogy működik.
    Árban nagyjából mind1, hogy mennyi lenne 15k -ig mehetek el, amibe mindkettő belefér.
    Továbbá, ha a vezeték nélküli mellett döntök mennyit bír ki az aksi, valamint, ha az usb-n keresztül csatlakoztatom a géphez kap rajta keresztül áramot ?

    Nagyjából ezekre a kérdésekre szeretnék választ kapni. :)
    Előre is köszi a segítségeket ! :R

    h3lios 10 éve 12

  • Hobbit 2, avagy hogyan nyújtsunk 1 könyvet trilógiává ! SPOILER

    Sok idő után ismét írok egy kis véleményt ide, mivel ez a film megér annyit, hogy összeszedjem a gondolataim és mindezek után püföljem a klaviatúrát jó fél órán keresztül. :)

    Előre szeretném leszögezni, hogy az írásomban a film konkrét jeleneteire fogok kitérni, tehát aki még nem látta az csak a saját felelősségére olvasson tovább. Szóval, korrekt fórumozóhoz híven ki is dobom a SPOILER feliratot, mert senkinek sem szeretném elrontatni a mozis élményét.
    Szeretném leszögezni, hogy a könyvet nem olvastam, így kizárólag a filmről tudok véleményt nyilvánítani.

    Vágjunk is bele, és vegyük át a filmet az elejétől kezdve.
    A legelső dolog amit meglátunk Peter Jackson, ami humoros megoldás. Már a gyűrűk urában is cameo-zott, tehát ez a szemfüles rajongóknak nem lehet újdonság.

    A következő jelenet egy rövid visszatekintés amiben megtudjuk, hogy Thorin hogyan is találkozott Gandalffal és hogy miért akarja visszaszerezni Erebort. Ennek a jelenetnek a későbbiekben nem lesz nagyobb jelentősége, igazából az első filmhez tartozó kiegészítés.

    Folytatás...

    h3lios 10 éve 23

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.