2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Windows XP költözés HDD-ről SSD-re

    ..avagy hogyan toljunk el valamit jól..:-)

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 12 éve 128

  • 583%-os gyorsulás.Villámgyors rendszerindítás egyszerűen.

    Természetes igény a felhasználók részéről, hogy gyorsan induló és leálló rendszereket szeretnének használni. Ugyan ki szeret perceket várni, az operációs rendszerek betöltődésére és leállására.A probléma "nagyjából" az operációs rendszerek összetettségéből fakad, hogy miért nem sikerült ennek a megoldása eddig, erre sokféle magyarázat létezik, tény viszont hogy fokozott igény van a gyorsan induló és leálló rendszerekre.Időről időre felbukkannak hírek villámgyors rendszerindításokra képes megoldásokról, illetve ilyen témájú videókat is lehet találni szép számmal pl. a Youtube-on.

    Két nappal ezelőtt jelent meg egy írás, az új generációs számítógépek rendszerindítási képességeiről. A DeviceVM jóvoltából kínált Splashtop segítségével úgy tűnik megoldódik a probléma, és a felhasználók végre gyorsan induló és leálló rendszereket használhatnak.

    De addig is amíg ez a csodás korszak eljön, "szegény ember vízzel főz" alapon, nézzük meg milyen lehetőségeink vannak egy gyorsan induló és leálló rendszer elérésére.

    Folytatás...

    gtasystem 15 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.